Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laite ei käynnisty

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Aseta nupit latauskoteloon muutamaksi sekunniksi ja irrota ne sitten.

Päivityksen aikana Sleepbud -torni sammuu. Kun ne on päivitetty, ne on vain aktivoitava uudelleen asettamalla ne lyhyesti latauksengCase ja poistamalla ne.

Aseta räntänapit latauskoteloon ja liitä kotelo pistorasiaan.

Kun nupit ovat latauskotelossa, kotelo varmistaa, että ne pysyvät ladattuina, jolloin kotelossa käytetään akkua. Jos kotelon akku tyhjenee kokonaan, nupit eivät lataudu eivätkä herää, kun poistat ne kotelosta. Liitä kotelo laturiin ja irrota sitten nupit kotelosta herättämään ne.

Vinkki: Jos koteloa ei tarvitse irrottaa virtalähteestä (esim. jos pidät kotelon samassa kohdassa), pidä se kytkettynä virtalähteeseen. Näin saat laukkusi ladattua, kun haluat viedä ne jonnekin.

Tarkista laitteen ja virtalähteen virtaliitännät.

Varmista, että laitteen virtaliitännät ovat kunnolla kiinni sekä verkkovirtapistorasiassa että laitteessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa yhteyden muodostaminen virtalähteeseen.

Kokeile toista USB-johtoa.

Kokeile liittää laite toiseen USB-kaapeliin, jotta voit selvittää, onko ensimmäisessä kaapelissa ongelmia.

Kokeile toista laturia.

Latausajat voivat vaihdella laturin mukaan. Laturit, joiden repeäminen on nopeampaa kuin alhaisemman luokituksen tuotteiden. Laturit ilmoittavat yleensä jänniteluokituksen labe lin ampeereissa (A) tai milliampeereissa (mA). Suosittelemme vähintään 1 A:n / 1000 m :n virtaluokitusta.

Kokeile liittää pistorasiaan.

Jotkin USB-laturit, kuten tietokoneiden tai muiden laitteiden USB-portit, eivät ehkä riitä laitteen lataamiseen. Yritä sen sijaan liittää laite pistorasiaan USB-laturilla.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.