Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ääniä ei voi siirtää räntänapuihin

Liittyvä virheilmoitus: "Ei voi. Ongelma täällä päässä. Yritä uudelleen."
Jos Unisilmut osoittavat, että ne ovat yhteydessä Sleep ap pbut yo uare not aulpload and chang esounds on sinun Sleepit, kokeile seuraavia:

Kun käytät sovellusta, pidä tuote enintään 6 metrin (1.8 jalan) etäisyydellä Bose-sovellusta käyttäolevasta laitteesta.

Kun valmistat tuotetta Bose-sovelluksella, pidä tuote lähellä laitetta, johon yrität muodostaa yhteyttä.

Sulje Bose Sleep -sovellus ja avaa se uudelleen

IOS-laitteessa:
  1. Kaksoisnapauta aloituspainiketta
  2. Pyyhkäise pois Sleep-sovelluksesta

Android-laitteessa:
  1. Paina Viimeisimmät -painiketta
  2. Pyyhkäise pois Sleep-sovelluksesta

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Tuotepäivitykset pitävät tuotteen toiminnassa. Lisätietoja on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen. Muista päivittää sekä räntänapit että latauskotelo.

Aseta nupit lyhyesti latauskoteloon ja irrota ne.

Aseta nupit koteloon ja odota, että latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisena. Sitten remov eYour Sleepsilmut cas eand tr yagain.

Varmista, että nuppien varaustaso on vähintään 80 %.

Tarkista Sleep-sovelluksessa jäljellä olevan akun varaustaso. Kummankin nupin akun keston on oltava vähintään 80 %.

Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä Bose-sovellus.

Elektroniikka on käynnistettävä ajoittain uudelleen pienten ongelmien korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä antamalla fthe deviane ecomally ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Kokeile sovellusta toisella mobiililaitteella.

Lataa ja asenna Bose-sovellus toiseen laitteeseen, jos se on saatavilla. Näin voit selvittää, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen laitteeseen tai sen asetuksiin.

Valitse Sleep-sovelluksessa unohda räntänystyt ja yritä uudelleen.

Avaa Sleep-sovellus ja yhdistä Sleep-kuulokkeet. Napauta päänäytössä Asetukset vaihde -kuvaketta, vieritä alas ja napauta sitten unohda räntänapit. Sovellus alkaa etsiä unisilmuja automaattisesti uudelleen. Yhdistä kuulokkeet uudelleen sovelluksen ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.