Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose Sleep -sovellus ei tunnista tuotetta

Jos avaat Bose Sleep -sovelluksen mobiililaitteessa, mutta se ei löydä unikuulokkettasi, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että käytät Bose Sleep -sovellusta.

Eri tuotteille on suunniteltu useita Bose-sovelluksia. Tuotteesi toimii Bose Sleep -sovelluksen kanssa icon. Lisätietoja on kohdassa yhteensopivien tuotteiden Bose Sleep -sovelluksen lataaminen.

Aseta nupit lyhyesti latauskoteloon ja irrota ne.

Aseta nupit koteloon ja odota, että latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisena. Sitten remov eYour Sleepsilmut cas eand tr yagain.

Aseta räntänapit latauskoteloon ja liitä kotelo pistorasiaan.

Kun nupit ovat latauskotelossa, kotelo varmistaa, että ne pysyvät ladattuina, jolloin kotelossa käytetään akkua. Jos kotelon akku tyhjenee kokonaan, nupit eivät lataudu eivätkä herää, kun poistat ne kotelosta. Liitä kotelo laturiin ja irrota sitten nupit kotelosta herättämään ne.

Vinkki: Jos koteloa ei tarvitse irrottaa virtalähteestä (esim. jos pidät kotelon samassa kohdassa), pidä se kytkettynä virtalähteeseen. Näin saat laukkusi ladattua, kun haluat viedä ne jonnekin.

Jos kuulokkeet eivät muodosta yhteyttä päivityksen jälkeen, varmista, että myös latauskotelo on päivitetty.

Tuotteen päivityksiin kuuluu yleensä päivitys unisilmuihin ja päivitys latauskoteloon. Kun olet päivittänyt räntäkuulokkeet, ne on asetettava latauskoteloon, jotta kotelo päivittyy. Kotelon päivityksen aikana kotelon 5 pientä merkkivaloa vierivät. Kun valot sammuvat (yleensä muutaman minuutin kuluttua), irrota nupit ja yritä uudelleen.

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.