UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

BOSE JULKISTAA – SLEEPBUDS II

Parempi melun peittävyys, uutta rentouttavaa sisältöä ja nyt myös kliinisesti testattua teknologiaa

22. syyskuuta 2020 — Bose on tänään julkistanut Sleepbuds™ II, uuden sukupolven yhtiön vallankumouksellisesta nukkumaanmenoajan päälle puettavasta laitteesta, jonka teknologian on kliinisesti todistettu auttavan nopeampaan nukahtamiseen. Sleepbuds II peittävät selvästi edeltäjäänsä paremmin melun ja niissä on uusia sisältöjä, jotka helpottavat rentoutumista. Niissä yhdistyvät uusi akustinen ja elektroninen muotoilu, uusi kevyempi, vain muutaman gramman painava kotelo, uudet patentoidut korvasovitteet varmempaan ja äärimmäisen pehmeään istuvuuteen ja yli 25 ilmaista ääniraitaa – kaikki menetelmällisesti tuotettu ja testattu. Tuloksena on tekninen läpimurto: kaksi pientä, erittäin mukavaa, täysin langatonta korvanappia, jotka estävät, hautaavat ja peittävät äänekkäiden naapureiden, perheenjäsenten, koirien ja liikenteen häiriöäänet – ja vähentävät kiireisten ja pitkien päivien aiheuttamia henkisiä häiriötekijöitä.

Bose Sleepbuds II ovat tilattavissa ennakkoon tästä päivästä lähtien ja ne ovat saatavilla 13. lokakuuta alkaen 269,95 euron hintaan. Bose Sleepbuds II eivät ole aktiiviset vastamelukuulokkeet tai lisäominaisuudella varustetut in-ear-kuulokkeet. Ne eivät suoratoista musiikkia, eikä niillä voi soittaa tai vastaanottaa puheluita, koska jokainen yksityiskohta on optimoitu yhtä asiaa varten – parempaa unta varten koko yön ja joka yö

“Bose Sleepbuds II:ssa on hyödynnetty patentoidun melun peittämisteknologiamme kehitystä, sillä melun peittäminen – ei sen estäminen kokonaan – on parempi nukkumisen kannalta”, sanoo Steve Romine, head of the Bose Health Division. “Kokemusta ei voi kopioida yhdistämällä kuulokkeita sovellukseen, soittamalla musiikkia kovempaa tai käyttämällä korvatulppia tai muita apuvälineitä – niinpä miljoonat ihmiset kärsivät edelleen. Emme koskaan luovuttaneet auttaaksemme heitä ja siitä syystä olemme niin innoissamme Sleepbuds II:sta. Ne ”hiljentävät” enemmän matalia taajuuksia, kuten kuorsausta, autojen joutokäyntiä ja askeleiden ääniä, jotka ovat suurimpia rauhallisen makuuhuoneen uhkia. Ja uusien rentouttavien kappaleiden avulla ne auttavat myös rauhoittamaan mielen.

Käyttäjillä testattu tutkimus

Laatuaan ensimmäisessä tutkimuksessa, Bose teki yhteistyötä University of Colorado Anschutz Medical Campuksen ja the UCHealth CARE Innovation Centerin kanssa testatakseen Bosen uniteknologian vaikutuksia — teknologian todettiin kliinisesti helpottavan ihmisiä nukahtamaan nopeammin. Tutkimus osoitti myös, että sata prosenttia osallistujista vahvisti, että Bosen melun peitto toimi yleisimpiä häiriötekijöitä vastaan, jotka pitivät heidät hereillä tai herättivät heidät. Osallistuneista 86 prosenttia kertoi, että tuote auttoi heitä nukahtamaan helpommin, 76 prosenttia kertoi, että se auttoi heitä pysymään unessa ja 80 prosenttia raportoi unen laadun parantuneen.

Uusi sisältökirjasto — hiljentää huoneen, hiljentää mielen

Hallinta ja päivitys tapahtuvat ilmaisen Bose Sleep -sovelluksen avulla, jossa voi asettaa herätyksen, muuttaa äänenvoimakkuutta ja joka sisältää tällä hetkellä kolme eri sisältökategoriaa – kaikki tarkasti kehitetty, suunniteltu ja yhdistelty siten, että ne auttavat pääsemään eroon tekijöistä, jotka pitävät hereillä tai herättävät kesken unen. Kun syynä on melu, 14 melua peittävää kappaletta peilaa yöajan häiriötekijöitä ja kätkee ne rauhoittavien äänikerrosten alle. Kun syynä on olotila, on saatavilla uusia rentoutumisvaihtoehtoja. 15 luontomaisemaa, kuten maalaistie, rantaviiva ja rantakatu, auttavat rahoittamaan mielen. 10 rauhoittavaa kappaletta, kuten kohoaminen, ajelehtiminen ja unelmoiminen auttavat vähentämään stressiä ja jännitystä.

Parempi – melun peittämiseltään ja korvanapiltaan, Bluetoothiltaan ja akultaan sekä anturiltaan ja korvasovitteeltaan

Bose Sleepbuds II:n melunhallintaa, akustiikkaa, psykoakustiikkaa ja elektroniikan miniatyrisointia on kehitetty. Kumpikin korvanappi on vain noin puolisenttiä syvä – eli suunnilleen yhtä syvä kuin lyijykynän päässä oleva kumi – mikä vähentää merkittävästi ärsyttävää kosketusta, kun pää on tyynyllä, myös kylkiasennossa. Uusi kitkaa estävä päällyste poistaa narinan kangasta vasten ja uusi etsattu antenni tuottaa luotettavamman yhteyden vähän energiaa kuluttavalla Bluetoothilla puhelimeen ja tablettiin. Sisässä oleva uusi NiMH-akku (Nickel-metal Hydride) mahdollistaa 10 tunnin käyttöajan ja uudelle pienikokoiselle piirilevylle voi tallentaa jopa 10 tiedostoa Sleep-sovelluksen kirjastosta. Sen melua peittävät kappaleet on sovitettu uuteen anturiin ”peittämään ja korvaamaan” enemmän ei-toivottuja ääniä kuin koskaan aiemmin – samalla kun uusi painetta tasaava suunnittelu ja pehmeät silikonipäät ”estävät” lisää ääniä pääsemästä korvaan. Niiden mukana tulee kolmet erikokoiset korvasovitteet, jotka ovat erilaiset kuin päiväkäyttöön tehdyt korvasovitteet. Niiden materiaali, muoto ja muotoilu ovat optimoituja pysymään paikalla koko yön rauhallista ja kivutonta lepoa varten.

Uusi latauskotelo, yhtä yhteensopiva, IPX4-luokiteltu

Sleepbuds II -mallissa on parannettu anodisoitu alumiinikotelo, joka tasapainottaa molemmat korvanapit, kun ne ovat säilytyksessä ja latauksessa sekä tarjoaa jopa 30 tuntia lisäaikaa akulle. Ne ovat yhtälailla yhteensopivat niin iOS- kuin Android -laitteiden kanssa. Ne kestävät hikeä ja vettä IPX4-luokituksen mukaisesti.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###