TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

OTA KAIKKI IRTI BOSE-TUOTTEISTASI BOSE SIMPLESYNC™ -TEKNOLOGIAN AVULLA

Kuule elokuvat ja musiikki paremmin

Bose SimpleSync on uutta teknologiaa, jonka avulla voit muodostaa pariliitoksen Bose Home Speaker -tuoteperheen tuotteen ja tiettyjen Bosen kannettavien Bluetooth®-kaiutinten tai Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden välille. Se onnistuu erittäin helposti ja kätevästi. Kerromme tässä miten.

*Yhteensopivat laitteet on lueteltu alla.

Mies katsoo televisiota Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet päässä ja nainen nukkuu
Bosen kuulokkeet ja kaiutin
Televisio ja Bosen soundbar-kaiutin

Kun haluat vielä katsoa sarjaa, mutta kumppanisi haluaa jo nukkua

SOUNDBARIN JA KUULOKKEIDEN YHDISTÄMINEN

Haluatte kumppanisi kanssa katsoa uusimman yliluonnollisen kauhusarjan ja olette päässeet uuden jakson puoleenväliin. Hän on nukahtamaisillaan, mutta antaa sinulle luvan katsoa jakson loppuun. Miten voit jatkaa katselua valvottamatta häntä? Jos olet yhdistänyt televisioosi Bose Soundbar 500- tai 700 -kaiuttimen, voit muodostaa pariliitoksen sen ja Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeidesi välille SimpleSyncin avulla. Voit säätää kummankin äänenvoimakkuutta erikseen, joten voit laskea soundbarin äänenvoimakkuutta tai mykistää sen kokonaan ja pitää kuulokkeidesi äänenvoimakkuuden kovalla. Näin voit katsoa jakson loppuun häiritsemättä kumppaniasi – etkä edes paljasta hänelle uusimpia juonenkäänteitä.

Bosen soundbar-kaiutin ja Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

Kun vietätte elokuvailtaa sukulaisten kesken

SOUNDBARIN JA KUULOKKEIDEN YHDISTÄMINEN

Bose SimpleSync on lisäksi kätevä esimerkiksi, jos huoneessa on joku, jonka on kuultava television ääni kovemmalla voimakkuudella kuin muiden. Esimerkiksi silloin kun isovanhemmat katsovat uusinta lastenelokuvaa lastenlastensa kanssa. Lapset eivät yleensä kavahda kovaäänistä televisioviihdettä, mutta jopa he peittävät korvansa, kun isoisä saa kaukosäätimen käsiinsä. Onneksi voit lainata isoisälle Bose Headphones 700 -kuulokkeita, jotka olet pariliittänyt Bose Soundbar 700 -kaiuttimen kanssa. Silloin kaikki voivat nauttia elokuvasta sopivalla äänenvoimakkuudella.

Mies kuuntelemassa musiikkia Bose Home Speaker 300 -kaiuttimesta
Bose Home Speaker -kaiutin ja Bluetooth-kaiutin
Pariskunta kuuntelemassa musiikkia SoundLink Color II -kaiuttimesta

Kun illalliskutsut muuttuvatkin juhlaksi

KAHDEN KAIUTTIMEN YHDISTÄMINEN

Järjestät pienet illalliskutsut ystävillesi, mutta sitten heidänkin ystäviään alkaa saapua paikalle, ja tila alkaa jo loppua huoneesta. Olisi mukavaa, jos osa vieraista siirtyisi viereiseen huoneeseen. Musiikki soi kuitenkin tässä huoneessa, joten ei ole ihme, ettei hiljaisuuteen siirtyminen houkuta ketään. Jos soitat musiikkia Bose Home Speaker -tuoteperheen kaiuttimella ja omistat myös Bosen kannettavan Bluetooth-kaiuttimen*, voit muodostaa niiden välille pariliitoksen SimpleSyncin avulla ja soittaa samaa musiikkia molemmissa huoneissa. Osa vieraista voi siis siirtyä huoneeseen, jossa on enemmän tilaa, ja pitää hauskaa hyvän musiikin tahdissa. SimpleSync-teknologian kantama on sama kuin perinteisen langattoman Bluetooth-yhteyden* kantama, eli noin kymmenen metriä.

*Yhteensopivat laitteet on lueteltu alla.
*Seinät ja muut esteet voivat vaikuttaa signaalin kantavuuteen.

Kavereita keittiössä kuuntelemassa musiikkia Bose Home Speaker 300 -kaiuttimesta
Älypuhelin, jossa näkyy Soundbar 700 -kaiuttimen ja Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden ryhmitys

Sovellus, joka mahdollistaa kaiken tämän

BOSE MUSIC -SOVELLUS

Maksuttomalla Bose Music -sovelluksella voi tehdä vaikka mitä, esimerkiksi määrittää SimpleSync-yhteyden. Ota kaikki irti Bose-kaiuttimistasi ja -kuulokkeistasi vain muutamalla napautuksella. Varmista, että yhteensopivat laitteet* ovat päällä ja pariliitostilassa ja avaa sovellus mobiililaitteessasi.

*Yhteensopivat laitteet on lueteltu alla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Bose SimpleSync on?

SimpleSync on uutta Bosen kehittämää teknologiaa, jonka avulla voit muodostaa pariliitoksen Bose Home Speaker -tuoteperheen tuotteen ja tiettyjen Bosen kannettavien Bluetooth-kaiutinten tai Bose Headphones 700 -kuulokkeiden välille.

Miten SimpleSyncia käytetään?

Avaa ensin Bose Music -sovellus mobiililaitteessasi ja etsi Bose Home Speaker -tuoteperheen tuote. Napauta tuotteen kuvaa näytön oikeassa alakulmassa, napauta "Group" (Ryhmitä) ja valitse Bosen kannettava Bluetooth-kaiutin tai Bose Headphones 700 -kuulokkeet. Varmista, että Bluetooth-kaiutin tai Headphones 700 -kuulokkeet ovat päällä ja pariliitostilassa ja avaa sovellus mobiililaitteessasi.

Kuinka monta Bose-tuotetta SimpleSyncin avulla voi yhdistää samaan aikaan?

SimpleSyncin avulla voit muodostaa pariliitoksen korkeintaan kahden tuotteen välille. Tuotteiden on oltava perinteisen langattoman Bluetooth-yhteyden kantaman sisällä (noin 10 metriä), jotta ne pysyvät yhteydessä toisiinsa. Seinät ja muut esteet voivat vaikuttaa signaalin kantavuuteen.

Mitkä Bose-tuotteet tukevat SimpleSyncia?

Kaikki Bose Home Speaker -tuoteperheeseen kuuluvat kaiuttimet (Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Portable Smart Speaker, Bose Soundbar 500 ja Bose Soundbar 700) voi yhdistää alla lueteltuihin Bose-tuotteisiin. Yhteensopivien tuotteiden määrä kasvaa tulevaisuudessa – katso kattava luettelo Bose-tuen kohdasta Ryhmien käyttäminen.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maittain

SIMPLESYNC™-YHTEENSOPIVAT BOSE-TUOTTEET

Muun muassa alla luetellut tuotteet ovat yhteensopivia SimpleSyncin kanssa. Yhteensopivien tuotteiden määrä kasvaa tulevaisuudessa – katso kattava luettelo Bose-tuen kohdasta "Ryhmien käyttäminen".

Bose Soundbar 700

Kotiteatteri

From 999,95 €

From 999,95 €

Bose Soundbar 500

Kotiteatteri

From 599,95 €

From 599,95 €

RAJOITETTU ERÄ Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Taustaäänien poisto

419,95 €

419,95 €

Bose Home Speaker 500

Kodin langattomat kaiuttimet

399,95 €

399,95 €

Bose Home Speaker 300

Kodin langattomat kaiuttimet

299,95 €

299,95 €

Bose Portable Smart Speaker

Kodin langattomat kaiuttimet

389,95 €

389,95 €

Kannettavat kaiuttimet

339,95 €

339,95 €

Kannettavat kaiuttimet

229,95 €

229,95 €