TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA

OTA KAIKKI IRTI BOSE-TUOTTEISTASI BOSE SIMPLESYNC™ -TEKNOLOGIAN AVULLA

Kuuntelua yksin tai yhdessä

Bose SimpleSync™ -teknologian ansiosta voit muodostaa pariliitoksen Bose Smart Speaker ja Soundbar -kaiuttimen sekä yhteensopivien Bose-tuotteiden välille.* Haluatko katsoa televisiota häiritsemättä muita? Muodosta pariliitos soundbar-kaiuttimen ja valikoitujen Bose-kuulokkeiden välille, niin voit kuulla TV:n äänen haluamallasi tavalla. Haluatko kuunnella samaa musiikkia samanaikaisesti eri huoneissa? Muodosta pariliitos soundbarin tai kaiuttimen sekä valikoitujen Bose Bluetooth® -kaiuttimien välille, niin saat lisää ääntä ympäri kotiasi. Näin se toimii.

SOUNDBARIN JA KUULOKKEIDEN YHDISTÄMINEN

Kun haluat vielä katsoa sarjaa häiritsemättä päiväunia

Lasten päiväunet ovat erinomainen mahdollisuus katsoa rästiin jääneet jaksot. Murehditko kuitenkin, että pienet saattavat herätä ääniin? Niinpä, siispä tekstitykset päälle. Vaan ei enää. SimpleSync™-teknologian ansiosta voit muodostaa laiteparin valikoiduista* Bose-kuulokkeista ja Bose Smart Soundbar -kaiuttimista, jolloin kuulet äänet omassa rauhassasi. Ja mikä parasta, voit säätää äänenvoimakkuutta itsenäisesti. Näin lapset voivat nukkua rauhassa, kun katsot lempiohjelmiasi – vaikka täysillä. Katso alla olevasta videosta, miten helppoa se on.

KAHDEN KAIUTTIMEN YHDISTÄMINEN

Kun bileet siirtyvät takapihalle – ja takaisin sisälle

Oli kyseessä perheenkeskinen aika terassilla tai lomakauden juhlat, kaikki voivat nauttia musiikista – missä tahansa. Voit kulkea huoneesta toiseen vieraita tervehtimässä tai siirtyä ulkoa sisälle ja takaisin. Musiikki seuraa saumattomasti mukana. Katso alla olevasta videosta, miten SimpleSync™-teknologian avulla voit liittää Bose Smart Speaker -kaiuttimen valikoituihin* kannettaviin Bose SoundLink -Bluetooth-kaiuttimiin tai valikoituihin SoundTouch-kaiuttimiin. SimpleSync™-teknologian kantama on sama kuin perinteisen langattoman Bluetooth-yhteyden kantama, eli noin kymmenen metriä.**

**Seinät ja rakennusmateriaalit voivat vaikuttaa signaalin kantavuuteen.

BOSE MUSIC -SOVELLUS

Sovellus, joka mahdollistaa kaiken tämän

SimpleSync™-teknologian käyttöön tarvitaan vain maksuton Bose Music -sovellus, vaikka käyttäisit SoundTouch-kaiuttimia.* Voit liittää kaksi tuettua tuotetta ja ottaa kaiken irti Bose-kaiuttimistasi ja -kuulokkeistasi muutamalla napautuksella. Varmista, että yhteensopivat laitteet ovat päällä ja pariliitostilassa ja avaa sitten sovellus mobiililaitteessasi.

*SoundTouch-sovellusta ei tarvita.

Bose Music -sovelluksen logo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Bose SimpleSync™ on?

SimpleSync™ on Bosen oma teknologia, jonka avulla voit muodostaa pariliitoksen Bose Smart Family -tuoteperheen tuotteen ja valikoitujen Bose-kaiuttimien tai -kuulokkeiden välille.

*Yhteensopivat tuotteet

Miten SimpleSyncia™ käytetään?

Avaa ensin Bose Music -sovellus mobiililaitteessasi ja etsi Bose Smart Family -tuoteperheen tuotteesi. Valitse sitten tuotteen kuvaa näytön oikeasta alakulmasta, valitse Group (Ryhmitä) ja valitse sitten Bose-kaiuttimen tai -kuulokkeiden liittäminen. Varmista, että Bluetooth-kaiutin tai -kuulokkeet ovat päällä ja pariliitostilassa, ennen kuin avaat sovelluksen mobiililaitteessasi. SoundTouch-sovellusta ei tarvita, vaikka liittäisit SoundTouch-tuotteita. Katso tuotteiden täydellinen luettelo SimpleSync™-tekniikkaa tukevista tuotteista Bosen tukiosiosta.

Kuinka monta Bose-tuotetta SimpleSyncin™ avulla voidaan yhdistää samanaikaisesti?

SimpleSyncin™ avulla voit muodostaa pariliitoksen enintään kahden tuotteen välille. Tuotteiden on oltava perinteisen langattoman Bluetooth-yhteyden kantaman sisällä (noin 10 metriä), jotta ne pysyvät yhteydessä toisiinsa. Seinät ja rakennusmateriaalit voivat vaikuttaa signaalin kantavuuteen.

Mitkä Bose-tuotteet tukevat SimpleSyncia™?

Kaikki Bose Smart Family -tuoteperheen tuotteet voidaan yhdistää valikoituihin Bose-kaiuttimiin ja -kuulokkeisiin. Yhteensopivien tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti – katso kattava luettelo SimpleSync™-tekniikkaa tukevista tuotteista Bosen tukiosiosta.

Voinko liittää Bluetooth-yhteydellä varustetun SoundTouch-kaiuttimen Bose Smart Speaker -kaiuttimeen SimpleSyncin™ avulla?

Kyllä. SimpleSync™ muodostaa Bluetooth-yhteyden Bose Smart Speaker -kaiuttimen ja Bluetooth-yhteydellä varustetun SoundTouch-kaiuttimen välille. Kahdenkeskinen yhteys mahdollistaa musiikin synkronoidun toistamisen kahdessa eri huoneessa. SoundTouch-kaiuttimen on kuitenkin pysyttävä luotettavalla Bluetooth-yhteyden kantosäteellä (n. 10 m), jotta yhteys säilyy.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maittain

SIMPLESYNC™-YHTEENSOPIVAT BOSE-TUOTTEET

Muun muassa alla luetellut tuotteet ovat yhteensopivia SimpleSyncin kanssa. Yhteensopivien tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti – katso kattava tuoteluettelo Bose-tuen artikkelista "SimpleSync™-tekniikkaa tukevat tuotteet".

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaa vain samankaltaisia tuotteita
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta
fi