UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

MITEN SAAT ENEMMÄN IRTI BOSE-TUOTTEISTASI BOSE SIMPLESYNC™ -TEKNOLOGIAN AVULLA

Yksityinen – tai juhliin sopiva – ääni

Bose SimpleSync™ -teknologian ansiosta voit muodostaa pariliitoksen Bose Smart Speaker -kaiuttimen ja Soundbar -kaiuttimen sekä yhteensopivien Bose-tuotteiden välille.* Haluatko katsoa televisiota muita häiritsemättä? Muodosta pariliitos soundbarin ja valikoitujen Bose-kuulokkeiden välille, niin voit kuulla TV:n äänen haluamallasi tavalla. Haluatko kuunnella samaa musiikkia samanaikaisesti eri huoneissa? Muodosta pariliitos soundbarin tai kaiuttimen sekä valikoitujen Bose Bluetooth® -kaiuttimien välille, niin saat lisää ääntä ympäri kotiasi. Näin se toimii.

SOUNDBARIN JA KUULOKKEIDEN YHDISTÄMINEN

Kun haluat vielä katsoa sarjaa häiritsemättä päiväunia

Lasten päiväunet ovat erinomainen mahdollisuus katsoa rästiin jääneet jaksot. Murehditko kuitenkin, että pienet saattavat herätä ääniin? Niinpä, joten tekstitykset päälle. Vaan ei enää. SimpleSync™-teknologian ansiosta voit muodostaa laiteparin valikoiduista* Bosen kuulokkeista ja Bosen älykkäistä soundbar-kaiuttimista, jolloin kuulet äänet omassa rauhassasi. Ja mikä parasta, voit säätää äänenvoimakkuutta itsenäisesti. Näin lapset voivat nukkua rauhassa, kun katsot lempiohjelmiasi – vaikka täysillä. Katso alla olevasta videosta, miten helppoa se on.

KAHDEN KAIUTTIMEN YHDISTÄMINEN

Kun bileet siirtyvät takapihalle – ja takaisin sisälle

Oli kyseessä perheenkeskinen aika terassilla tai lomakauden juhlat, kaikki voivat nauttia musiikista – missä tahansa. Voit kulkea huoneesta toiseen vieraita tervehtimässä tai siirtyä ulkoa sisälle ja takaisin. Musiikki seuraa saumattomasti mukana. Katso alla olevasta videosta, miten SimpleSync™-teknologian avulla voit liittää Bose Smart Speaker -älykaiuttimen valikoituihin* kannettaviin Bose SoundLink -Bluetooth-kaiuttimiin tai valikoituihin SoundTouch-kaiuttimiin. SimpleSync™-teknologian kantama on sama kuin perinteisen langattoman Bluetooth-yhteyden kantama, eli noin kymmenen metriä.**

**Seinät ja rakennusmateriaalit voivat toisinaan vaikuttaa signaalin kantavuuteen.

BOSE MUSIC -SOVELLUS

Sovellus, joka mahdollistaa kaiken tämän

SimpleSync™ -teknologian käyttöön tarvitaan vain maksuton Bose Music -sovellus, vaikka käyttäisit SoundTouch -kaiuttimia.* Voit liittää kaksi tuettua tuotetta ja ottaa kaiken irti Bose-kaiuttimistasi ja -kuulokkeistasi muutamalla napautuksella. Varmista, että yhteensopivat laitteet ovat päällä ja pariliitostilassa ja avaa sitten sovellus mobiililaitteessasi.

*SoundTouch-sovellusta ei tarvita.

Bose Music -sovelluksen logo

Muodosta yhteys ilman sovellusta

Muodosta laitepari painamalla ja pitämällä painiketta painettuna.

Eikö puhelimesi ole lähettyvilläsi? Ei hätää, yhteyden muodostaminen onnistuu myös ilman sovellusta. Paina ja pidä kunkin laitteen Bluetooth-painiketta painettuna ryhmitelläksesi laitteita ja synkronoidaksesi äänet hetkessä. 

Onko ryhmitys jo tehty? Voit nyt yhdistää myös älykkään soundbar-kaiuttimen tai muun kaiuttimen olemassa olevaan ryhmään tai älylaitteeseen painamalla ja pitämällä painettuna yhdistävän laitteen toimintopainiketta ja muodostaa siten nopeasti pariliitoksen ja synkronoinnin.

Taustaäänet poistavien Bosen Headphones 700 -kuulokkeiden yhdistäminen Bosen Smart Soundbar 900 -älykaiuttimiin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Bose SimpleSync™ on?

SimpleSync™ on Bosen oma teknologia, jonka avulla voit muodostaa pariliitoksen Bose Smart Family -tuoteperheen tuotteen ja valikoitujen Bose-kaiuttimien tai -kuulokkeiden välille.

Yhteensopivat tuotteet

Miten SimpleSyncia™ käytetään?

Avaa ensin Bose Music -sovellus mobiililaitteessasi ja etsi Bose Smart Family -tuoteperheen tuotteesi. Valitse sitten tuotteen kuva näytön oikeasta alakulmasta, valitse Group (Ryhmitä) ja valitse sitten Bose-kaiuttimen tai -kuulokkeiden liittäminen. Varmista, että Bluetooth-kaiutin tai -kuulokkeet ovat päällä ja pariliitostilassa, ennen kuin avaat sovelluksen mobiililaitteessasi. SoundTouch-sovellusta ei tarvita, vaikka liittäisit SoundTouch-tuotteita. Katso tuotteiden täydellinen luettelo SimpleSync™-tekniikkaa tukevista tuotteista Bosen tukiosiosta.

Kuinka monta Bose-tuotetta SimpleSyncin™ avulla voidaan yhdistää samanaikaisesti?

SimpleSyncin™ avulla voit muodostaa pariliitoksen enintään kahden tuotteen välille. Tuotteiden on oltava perinteisen langattoman Bluetooth-yhteyden kantaman sisällä (noin 10 metriä), jotta ne pysyvät yhteydessä toisiinsa. Seinät ja rakennusmateriaalit voivat toisinaan vaikuttaa signaalin kantavuuteen.

Mitkä Bose-tuotteet tukevat SimpleSyncia™?

Kaikki Bose Smart Family -tuoteperheen tuotteet voidaan yhdistää valikoituihin Bose-kaiuttimiin ja -kuulokkeisiin. Yhteensopivien tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti – katso kattava luettelo SimpleSync™-tekniikkaa tukevista tuotteista Bosen tukiosiosta.

Voinko liittää Bluetooth-yhteydellä varustetun SoundTouch-kaiuttimen Bose Smart Speaker -älykaiuttimeen SimpleSyncin™ avulla?

Kyllä. SimpleSync™ muodostaa Bluetooth-yhteyden Bose Smart Speaker -älykaiuttimen ja Bluetooth-yhteydellä varustetun SoundTouch-kaiuttimen välille. Kahdenkeskinen yhteys mahdollistaa musiikin synkronoidun toistamisen kahdessa eri huoneessa. SoundTouch-kaiuttimen on kuitenkin pysyttävä luotettavalla Bluetooth-yhteyden kantosäteellä (n. 10 m), jotta yhteys säilyy.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti

SIMPLESYNC™-YHTEENSOPIVAT BOSE-TUOTTEET

Muun muassa alla luetellut tuotteet ovat yhteensopivia SimpleSyncin kanssa. Yhteensopivien tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti – katso kattava tuoteluettelo Bose-tuen artikkelista ”SimpleSync™-tekniikkaa tukevat tuotteet”.

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaile vain samankaltaisia tuotteita.
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta