Ryhmien käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Tietoa ryhmistä

Yhdistä kaiuttimia ryhmäksi, jotta voit toistaa samaa musiikkia kaikilla kaiuttimilla. Voit luoda ryhmän seuraavasti:

Ryhmitä kaksi tai useampia tilillesi Bose Music -sovelluksessa lisättyä Bosen älykaiutinta. Bosen älykaiuttimet:

• Bose Portable Home Speaker
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Ryhmitä yksi Bosen älykaiutin yhteen Bluetooth®-kaiuttimeen tai -kuulokkeisiin SimpleSyncin avulla

Tällä tavalla ryhmitettäessä älykaiuttimen ja Bluetooth-kaiuttimen äänen välillä voi olla viivettä. Jäljempänä luetellut Bosen Bluetooth-tuotteet on kuitenkin optimoitu toistamaan ääntä synkronoidusti esimerkiksi suoratoistopalveluista.

Huomautus: Vain Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet voivat toistaa kuvaan (esim. televisiokanava tai elokuva) yhdistettyä ääntä synkronoidusti ryhmitettynä yhteen Soundbar 500- tai Soundbar 700 -kaiuttimen kanssa.

SimpleSync-optimoidut kaiuttimet
  • Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmässä
  • S1 Pro -järjestelmä
  • SoundLink Bluetooth Mobile II -kaiutin
  • SoundLink Bluetooth III -kaiutin
  • SoundLink Color Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Color Bluetooth II -kaiutin
  • SoundLink Micro Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Mini Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Mini Bluetooth II -kaiutin
  • SoundLink Revolve Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Wireless Mobile -kaiutin
SimpleSync-optimoidut kuulokkeet
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 -langattomat kuulokkeet
  • QuietComfort 35 II -langattomat kuulokkeet
  • SoundSport Free -langattomat kuulokkeet
  • SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet
  • SoundSport-langattomat kuulokkeet

Vinkki: Jos ryhmittämiesi tuotteiden äänen välillä on viivettä, tarkista, että olet asentanut viimeisimmät tuotepäivitykset. Päivitä Bluetooth-tuotteesi osoitteessa btu.bose.com.

Ryhmän luominen

Napauta Bose Music -sovelluksessa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Valitse yksi ryhmään lisättävistä tuotteista.

Napauta tuotteen kuvaa oikeassa alakulmassa.

Napauta kohtaa Group (Ryhmä)

Valitse ryhmitettävät kaiuttimet:

Toista ääntä kaikilla tiliisi yhdistetyillä Bosen älykaiuttimilla napauttamalla kohdasta SMART SPEAKERS (ÄLYKAIUTTIMET) + Add All (Lisää kaikki)

Toista ääntä tietyillä kaiuttimilla napauttamalla kohdasta SMART SPEAKERS (ÄLYKAIUTTIMET) niiden kaiutinten vieressä olevaa +-painiketta, joilla haluat toistaa sisältöä

Ryhmitä yhdet Bluetooth-kaiuttimet tai -kuulokkeet napauttamalla kohdasta SimpleSync sen tuotteen vieressä olevaa +-painiketta, jonka haluat lisätä. Jos et ole vielä yhdistänyt ryhmitettävää tuotetta, napauta Connect a New Product  (Yhdistä uusi tuote) ja valitse sitten tuotteesi. Vinkki: Varmista, että Bluetooth-yhteys on otettu käyttöön yhdistettävässä laitteessa

Kaiuttimien ryhmään lisääminen tai siitä poistaminen

Huomautus: Voit yhdistää vain yhden Bluetooth-tuotteen kerrallaan.

Napauta ryhmän kuvaa oikeassa alakulmassa.

Napauta kohtaa Edit Group (Muokkaa ryhmää).

Lisää tai poista kaiutin napauttamalla sen nimen vieressä olevaa +-kuvaketta tai valintamerkkiä. Kun kaiutin on ryhmitetty, sen vieressä näytetään valintamerkki. Kun kaiutinta ei ole ryhmitetty, sen vieressä näytetään +-kuvake.

Ryhmitettyjen kaiuttimien äänenvoimakkuuden säätäminen

Huomautus: SimpleSyncillä ei voi hallita yhdistettyjen Bluetooth-kuulokkeiden äänenvoimakkuutta.

Napauta ryhmän kuvaa oikeassa alakulmassa.

Säädä ryhmän kaikkien kaiuttimien äänenvoimakkuutta samanaikaisesti alhaalla olevalla äänenvoimakkuuden liukusäätimellä.

Säädä ryhmän yksittäisten kaiuttimien äänenvoimakkuutta napauttamalla alhaalla oikealla olevaa ^-kuvaketta, ja käytä äänenvoimakkuuden liukusäädintä.