Lifestyle® 48 IV DVD -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2007–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)
Näyttö (noun), näytä (verb)
ääni
Ohjaus
DVD
Video
CD
MP3
Radio
Virta
Virhekoodit
Kosmeettinen
Asennus

Jos järjestelmä toimii, mutta näyttöä ei ole tai se ei syty eikä näy kokonaan, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen näytössä näkyy teksti, joka näyttää väärältä tai ei ole ymmärrettävää, kokeile seuraavia toimia:

Levysoittimet ja DVD-levyt on luotu toistettaviksi tietyillä alueilla, yleensä niillä alueilla, joilla ne on ostettu. Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos järjestelmä tunnistaa levyn aluekoodiksi, joka on eri kuin sisäinen levysoitin. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Tämä viesti tulee näkyviin, kun järjestelmä vastaanottaa digitaalista stereosignaalia. Jos tämä viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa:

Jos järjestelmän näytön merkkivalot näyttävät jäädytettyjä tietoja tai merkkejä, kokeile seuraavia toimia:

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Tämä viesti tulee näkyviin, kun järjestelmä tallentaa CD-levyjä sisäiseen muistiinsa. Kellonaika vaihtelee tallennettavien CD-levyjen lukumäärän ja pituuden mukaan. Jos viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa:

Järjestelmän näytössä näkyy Bose Lifestyle, kun järjestelmä käynnistyy uudelleen tai on liitetty virtalähteeseen. Jos tämä viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa:

Bose-järjestelmävalikon avulla voit selata ja säätää tiettyjä asetuksia ja ominaisuuksia. Jos järjestelmävalikon tarkasteleminen on hankalaa, kokeile seuraavia toimia:

Gracenote-viesti näkyy hetken aikaa, kun järjestelmä etsii CD-levyn tietoja (esim. esittäjän nimi, albumin nimi, kappaleiden nimet). Jos tämä viesti ei poistu järjestelmän näytöstä, kokeile seuraavaa:

Valitsemasi lähteen mukaan jotkin asetukset ja/tai toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä. Lisätietoja on seuraavissa kohdissa:

Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos järjestelmässä on vaikeuksia lukea asetetun levyn sisältöä. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos järjestelmä ei tunnista videota liitetystä lähteestä. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Jos kuuntelet laitteen ääntä, mutta et kuule ääntä kaikista kaiuttimista, kokeile seuraavia toimia:

Tämä viesti tulee näkyviin, kun järjestelmä vastaanottaa digitaalista stereosignaalia. Jos tämä viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa:

Jos laitteesta kuuluu liian korkeita matalia taajuuksia, äänenlaatu voi olla tilava, vaimea tai vaikea kuulla. Voit vähentää bassovastetta ja/tai lisätä diskantin vastetta seuraavasti:

Jos et kuule tuotteestasi tarpeeksi matalataajuista ääntä, äänenlaatu voi olla säihkyä, kitkurista tai täyteläistä. Jos haluat lisätä bassovastetta tai vähentää diskantin vastetta, kokeile seuraavia toimia:

Jos katsottavan television tai laitteen video ei vastaa laitteesta kuulemaasi ääntä, kokeile seuraavia toimia

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteesta kuuluu ääntä, se toistetaan epätasaisesti tai se kuulostaa katkolliselta, kokeile seuraavia toimia:

Jos toistat ääntä järjestelmässä, joka on tarkoitettu tietyille kaiuttimille, mutta kuuntelet sitä tahattomista kaiuttimista, kokeile seuraavia toimia:

Jos jokin laitteen kaiuttimista leikkaa, on hiljaista tai äänenlaatu on huono, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteesta kuuluu naksahdus, pyörreääni, värinä tai muu epätavallinen ääni, kokeile seuraavaa:

Jos laitteen äänenvoimakkuus on heikko tai hiljaisempi kuin normaali, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmä vastaanottaa ja toistaa ääntä, mutta ei 5.1-surround-ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmästä kuuntelemasi ääni muuttuu toisen järjestelmään liitetyn laitteen ääneksi (esim. Vaihda TV:n äänestä AUX-laitteeseen), kokeile seuraavia toimia:

Jos tuotteessa on asetusvalikko tai se toimii Bose-sovelluksen kanssa, joka voi säätää asetuksia, kokeile seuraavia toimia, jos asetuksia muutetaan, mutta tuote ei heijasta tai muista niitä:

Jos järjestelmän haku- tai hakupainikkeet eivät toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bose-kaukosäädin ei toimi tai ohjaa Bose-tuotteen toimintoja vain joskus, kokeile seuraavia toimia:

Voit ohjelmoida Bose-yleiskaukosäätimen ohjaamaan toista järjestelmään liitettyä laitetta, kuten televisiota, digisovitinta tai Blu-ray-soitinta. Jos et löydä koodia laitteen hallintaan tai täydelliseen hallintaan, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmää ohjaa odottamatta jokin muu kaukosäädin kuin Bose-kaukosäädin, kokeile seuraavia toimia:

Jos kaukosäädin toimii, mutta jotkin sen painikkeista eivät ohjaa järjestelmää odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi lisätä tai vähentää laitteen äänenvoimakkuutta tai äänenvoimakkuus muuttuu odottamattomasti tai piikit ovat kuulon tasolla, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi valita tiettyä radioasemaa Hae- tai Viritä-painikkeilla, kokeile seuraavia toimia:

Jos kaukosäädin ei toimi etäältä tai järjestelmän läheltä, kokeile seuraavia toimia:

Jos painat laitteen painikkeita, mutta ne eivät vastaa tai eivät ohjaa laitetta odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Valitsemasi lähteen mukaan jotkin asetukset ja/tai toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä. Lisätietoja on seuraavissa kohdissa:

Jos et voi poistaa näytössä näkyvää lukuviestiä, kokeile seuraavaa:

Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos järjestelmässä on vaikeuksia lukea asetetun levyn sisältöä. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Tämä on normaalia, kun pysäytyspainiketta painetaan kaksi kertaa ennen ajan syöttämistä. Voit poistua asetetun levyn toistosta painamalla Stop (Pysäytä) -painiketta kahdesti. Paina levyn toiston aikana kerran Pysäytä -painiketta ja kirjoita aika.

tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tarkoittaa, kun DVD-levyn toiston aikana näkyy Format Unsupported (Muotoile ei tuettu) -teksti.

Jos järjestelmä pystyy toistamaan som eDisc -levyjä, mutta muiden toistaminen ei onnistu, kokeile seuraavia toimia:

This is normal: Levyasemaan jäänyt CD- tai DVD-levy jatkaa pyörimistä jopa 35 minuuttia järjestelmän sammuttamisen jälkeen. Näin voit jatkaa toistoa siitä, mihin jäitte.

Tämä oire kuvaa kaikkien järjestelmässä toistettujen DVD-levyjen jatkuvaa ja toistettavaa ohittamista. Se EI kuvaa nimikekohtaisia ongelmia tai vain joidenkin levyjen ongelmia.

Jos järjestelmän CD-/DVD-levyn luukku on juuttunut auki-asentoon, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmässä ei voi toistaa useita DVD-levyjä, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmä pyytää salasanaa DVD-levyn katselemiseen, kokeile seuraavia toimia:

Jos DVD-levy on juuttunut eikä tule ulos järjestelmästä, kokeile seuraavia toimia:

Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos järjestelmässä on vaikeuksia lukea asetetun levyn sisältöä. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Jos television kuvan väri näkyy odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos videokuva on väritön DVD-levyä toistettaessa, kokeile seuraavaa:

Jos Bose-järjestelmään liitetyn laitteen kuvanlaatu on epäselvä, väritön, rakeinen tai muuten huono, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmästä tuleva ääni ei ole videon mukana televisiossa, kokeile seuraavia toimia:

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Jos videolaite (esim. Järjestelmään liitetty kaapelivastaanotin, Blu-ray-soitin, pelijärjestelmä jne.) ei näytä kuvaa televisiossa. Kokeile seuraavia toimia:

Jos videolaite (esim. Järjestelmään liitetty kaapelivastaanotin, Blu-ray-soitin, pelijärjestelmä jne.) ei näy televisiossa odotetulla tavalla. Kokeile seuraavia toimia:

Jos kuva ei näy televisiossa, kun toistat DVD-levyä järjestelmän levyasemassa, kokeile seuraavia toimia:

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos järjestelmässä on vaikeuksia lukea asetetun levyn sisältöä. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Jos järjestelmä ei lue lisättämiäsi levyjä tai niiden toistaminen ei onnistu (esimerkiksi ohittaminen, virheilmoitus, ei levyjen lataaminen), kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmä toistaa vahingossa asetetun levyn saman kappaleen tai sisällön, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmä näyttää tekevän asioita yksin ilman käyttäjän toimia (esim. virran kytkeminen ja katkaiseminen, äänenvoimakkuuden tai lähteiden muuttaminen), se saattaa vastaanottaa vahingossa komentoja läheiseltä laitteelta tai kaukosäätimeltä. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

This is normal: Levyasemaan jäänyt CD- tai DVD-levy jatkaa pyörimistä jopa 35 minuuttia järjestelmän sammuttamisen jälkeen. Näin voit jatkaa toistoa siitä, mihin jäitte.

Jos järjestelmän CD-/DVD-levyn luukku on juuttunut auki-asentoon, kokeile seuraavia toimia:

Jos CD-levy on juuttunut eikä tule ulos järjestelmästä, kokeile seuraavia toimia:

Jos kappaleen tietoja ei ole (esim. Artisti, albumi, kappaleen nimi) tulee näkyviin toistettavan sisällön mukaan. Kokeile seuraavia toimia:

Jos aloitat soittolistan toistamisen järjestelmän sisäiseen muistiin tallennetusta musiikista, mutta kuulemasi kappaleet eivät ole tarkoitettuja tai odotettuja kappaleita, kokeile seuraavia toimia:

Tämä viesti tulee näkyviin, kun järjestelmä tallentaa CD-levyjä sisäiseen muistiinsa. Kellonaika vaihtelee tallennettavien CD-levyjen lukumäärän ja pituuden mukaan. Jos viesti tulee näkyviin odottamatta, kokeile seuraavaa:

Tämä ilmoitus tulee näkyviin, jos toistettavan levyn sisältö on kopiosuojattu. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Gracenote-viesti näkyy hetken aikaa, kun järjestelmä etsii CD-levyn tietoja (esim. esittäjän nimi, albumin nimi, kappaleiden nimet). Jos tämä viesti ei poistu järjestelmän näytöstä, kokeile seuraavaa:

Jos et pysty toistamaan järjestelmän sisäiseen muistiin tallennettuja CD-raitoja, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmän haku- tai hakupainikkeet eivät toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi valita tiettyä radioasemaa Hae- tai Viritä-painikkeilla, kokeile seuraavia toimia:

Jos sinulla on ongelmia staattisen, kohinan tai yleisen heikon vastaanoton kanssa AM- tai FM-radioasemia viritettäessä, kokeile seuraavia toimia:

Jos FM-, AM- tai DAB (jos saatavilla) -radiokanavan tallentaminen järjestelmään ei onnistu, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Jos laitteen virta tuntuu katkonaiselta tai se käynnistyy ja sammuu odottamatta, kokeile seuraavia toimia:

Tämä ilmoitus tulee näyttöön, jos tallennetun musiikin kiintolevyä ei tunnisteta.

Jos järjestelmän CD- tai DVD-levyn luukku on rikki tai vaurioitunut, kokeile seuraavia toimia:

Jos optisen kaapelin liittäminen järjestelmän optiseen digitaaliseen ääniliitäntään on hankalaa, kokeile seuraavia toimia: