Lifestyle® 48 IV DVD -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2007–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ei videokuvaa sisäänrakennetusta DVD-soittimesta

Jos kuva ei näy televisiossa, kun toistat DVD-levyä järjestelmän levyasemassa, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että televisioon on kytketty virta ja oikea tulo on valittu.

Joissakin televisioissa on toiminto, jonka avulla tulovalinnat voidaan poistaa käytöstä tai piilottaa näyttövalikosta. Lisätietoja TV-tulojen vaihtamisesta ja TV-tulojen ottamisesta käyttöön on TV:n käyttöoppaassa.

Kokeile poistaa HDMI-CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta.

CEC (Consumer Electronics Control) -toiminnon avulla laitteet voivat lähettää ohjaustietoja (esim. Virta, tuloliitännän kytkentä, kauko-ohjaus jne.) HDMI-liitännän kautta. CEC-käyttöönotto ja -ominaisuudet voivat vaihdella tuotemerkkien mukaan, mikä voi aiheuttaa erilaisia hallintaongelmia. Poista CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta ja yritä uudelleen. CEC:n nimi voi vaihdella tuotemerkistä riippuen laitteen valikossa. Lisätietoja on artikkelissa CEC:n eri merkkien käyttämät nimet.

Minkä tyyppistä levyä toistetaan?

DVD

VCD