Lifestyle® 48 IV DVD -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2007–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laite ei käynnisty

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Varmista, että järjestelmä on asennettu oikein ja että kaikki liitännät ovat kunnolla kiinni.

Yhteys on saattanut irrota tai se on ehkä kytketty väärin. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.

Tarkista laitteen ja virtalähteen virtaliitännät.

Varmista, että laitteen virtaliitännät ovat kunnolla kiinni sekä verkkovirtapistorasiassa että laitteessa. Lisätietoja on ohjeaiheessa yhteyden muodostaminen virtalähteeseen.

Kokeile sekä laitteen painikkeita että kaukosäätimen painikkeita.

Tarkista, voiko laitetta käyttää laitteen painikkeilla tai kaukosäätimen painikkeilla. Jos painikkeet toimivat toisella, katso kohta kaukosäädin toimii katkonaisesti tai ei ohjaa Bose-tuotetta tai -laitteen painikkeita ei toimi tai ne toimivat ajoittain.

Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.

Jos pistorasiaa ohjataan seinäkytkimellä, varmista, että virtakytkin on on on-asennossa. Voit myös tarkistaa, toimiiko pistorasia liittämällä siihen jonkin muun elektronisen laitteen, kuten lampun. Jos laite on liitetty jatkojohtoon (tai ylijännitesuojaan), ohitele jatkojohtoa ja kytke virtajohto suoraan pistorasiaan.

Käytä vain tuotteeseen tarkoitettua Bose-virtalähdettä.

On suositeltavaa käyttää vain Bose-virtalähdettä, joka sisältää dwith-tuotteen.  Kolmannen osan virransyötön käyttöä ei suositella. Jos on tarpeen liittää kolmannen osapuolen virtalähde, varmista kuitenkin, että lisävirtalähteen tekniset tiedot  vastaavat vaatimuksia, jotka löysin tuotteen tekniset tiedot.

Jos bassoyksikkö on vaihdettu toiseen yksikköön, tarkista, onko siinä kaksoisjännitekytkin.

Kaksijännitteisen bassoyksikön virtaliittimen lähellä on punainen kytkin, joka ilmaisee, onko se asetettu toimimaan 115 tai 230 voltin jännitteellä. Jos bassoyksikössä on kaksoisjännitekytkin, varmista, että jänniteasetus on oikea. Jos haluat muuttaa kytkinasetusta, irrota bassoyksikön virtajohto, muuta asetusta ja kytke virtajohto uudelleen.

Jos mediakeskuksen virtalähössä on jännitekytkin, varmista, että oikea jännite on valittu.

Pohjassa o fa on kaksoisjännitteen syöttö , 230 V/115 V:n kytkin. Jos virtalähtssäsi on tämä kytkin, irrota se virtalähteestä, aseta kytkin alueellasi käytettyyn jännitteeseen ja kytke sitten virta uudelleen.

Jos käytät lisävarusteena saatavaa VS-1- tai VS-2-videovahvistinta:

Kokeile seuraavaa:

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Saat lisätietoja tuotteen huollosta napsauttamalla linkkiä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.