Lifestyle® 48 IV DVD -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2007–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

DVD-aikaa ei voi määrittää kaukosäätimellä

Tämä on normaalia, kun pysäytyspainiketta painetaan kaksi kertaa ennen ajan syöttämistä. Voit poistua asetetun levyn toistosta painamalla Stop (Pysäytä) -painiketta kahdesti. Paina levyn toiston aikana kerran Pysäytä -painiketta ja kirjoita aika.

Ei voi syöttää tiettyä aikaa kaukosäätimen näppäimistöllä.

Painikkeiden painallusten mukaan näyttöön saattaa tulla virheilmoituksia, kun yrität syöttää tiettyjä videoaikoja kaukosäätimen näppäimistöllä. Kun STOP-painiketta painetaan kahdesti, levyn tiedot menetetään ja ne on toistettava, jotta sisällysluettelo voidaan hakea uudelleen

Jos painat DVD-levyn STOP -painiketta kahdesti ja yrität sitten syöttää tietyn ajan kaukosäätimen näppäimistöllä, näytössä näkyy teksti toiminto ei ole mahdollinen. On suositeltavaa painaa pysäytyspainiketta vain kerran, ennen kuin yrität syöttää tiettyjä aikoja kaukosäätimen näppäimistöllä.