Ilmainen toimitus ja palautus
 

Ehdot:

1. Osallistuminen:

* Osta Wave® SoundTouch® -musiikkijärjestelmä yhdessä langattoman SoundTouch® 10 -musiikkijärjestelmän kanssa valtuutetulta jälleenmyyjältä tai valtuutetusta verkkokaupasta (lisätietoja osoitteessa www.bose.eu), niin saat tuotteiden yhteishinnasta heti €159.95:n alennuksen.

2. Kesto:

* Tarjous on voimassa kampanjatuotteiden oston yhteydessä 1.5.2016–31.7.2016.

3. Tärkeät ehdot:

* Kampanjaan saavat osallistua Suomen asukkaat, jotka ovat ostaneet Wave® SoundTouch® -musiikkijärjestelmän yhdessä langattoman SoundTouch® 10 -musiikkijärjestelmän kanssa valtuutetulta jälleenmyyjältä tai valtuutetusta verkkokaupasta. Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita. Kampanjaan eivät saa osallistua Bosen tuotteita myyvät valtuutetut tukku- tai jälleenmyyjät, Bosen ja sen tytäryhtiöiden työntekijät ja alihankkijat sekä heidän perheenjäsenensä, Bosen edustajat eivätkä Kampanjan järjestämiseen tai hallinnointiin osallistuvat henkilöt.

* Tarjous on voimassa vain kampanjaan osallistuvissa jälleenmyyjien myymälöissä ja verkkokaupoissa (lisätietoja osoitteessa www.bose.eu).

* Alennus koskee vain Wave® SoundTouch® -musiikkijärjestelmän ja langattoman SoundTouch® 10 -musiikkijärjestelmän yhteisostosta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

* Hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

* Tuotteita on saatavilla rajoitetusti.

* Mikäli kuluttaja haluaa palauttaa vain toisen suoraan Boselta ostetuista tuotteista, hänellä on oikeus seuraavaan hyvitykseen: €740 Wave® SoundTouch® -musiikkijärjestelmästä tai €100 langattomasta SoundTouch® 10 -musiikkijärjestelmästä. Jos tuotteet on ostettu kampanjaan osallistuvalta jälleenmyyjältä, noudatetaan jälleenmyyjän palautuskäytäntöjä.

4. Yhteystiedot:

Jos haluat saada lisätietoja tästä Kampanjasta tai Bosen tuotteista tai palveluista tai jos haluat esittää Kampanjaa koskevan valituksen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa