Ilmainen toimitus ja palautus
 

Ehdot:

1. Osallistuminen:

* Osta SoundLink® Colour Bluetooth® -kaiutin yhdessä SoundLink® Colour -kotelon kanssa valtuutetulta jälleenmyyjältä tai valtuutetusta verkkokaupasta (lisätietoja osoitteessa www.bose.eu), niin saat tuotteiden yhteishinnasta heti € 11 alennuksen.

2. Kesto:

* Tarjous koskee SoundLink® Colour Bluetooth® -kaiuttimen ja SoundLink® Colour -kotelon yhteisostoja ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

3. Tärkeät ehdot:

* Kampanjaan saavat osallistua seuraavien maiden asukkaat, jotka ovat ostaneet SoundLink® Colour Bluetooth® -kaiuttimen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai valtuutetusta verkkokaupasta: Alankomaat, Belgia, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Luxemburg, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Unkari.. Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita. Kampanjaan eivät saa osallistua Bosen® tuotteita myyvät valtuutetut tukku- tai jälleenmyyjät, Bosen® ja sen tytäryhtiöiden työntekijät ja alihankkijat sekä heidän perheenjäsenensä, Bosen edustajat eivätkä Kampanjan järjestämiseen tai hallinnointiin osallistuvat henkilöt.

* Tarjous on voimassa vain kampanjaan osallistuvissa jälleenmyyjien myymälöissä ja verkkokaupoissa (lisätietoja osoitteessa www.bose.eu).

* Alennuksen saa vain Kampanjatuotteiden oston yhteydessä, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

* Tuotteita on saatavilla rajoitetusti.

4. Yhteystiedot:

Jos haluat saada lisätietoja tästä Kampanjasta tai Bosen tuotteista tai palveluista tai jos haluat esittää Kampanjaa koskevan valituksen, voit ottaa meihin yhteyttä: