UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

7. syyskuuta 2022 – Vastamelukuulokkeet keksinyt brändi on jälleen kerran mullistamassa alaa. Bose julkistaa tänään seuraavan sukupolven täysin langattomat melua vaimentavat Bose QuietComfort® Earbuds II -nappikuulokkeet. Bose CustomTune™ äänen kalibrointitekniikan avulla QC Earbuds II -kuulokkeet mukauttavat äänen ja melunvaimennuksen suorituskyvyn älykkäästi vastaamaan jokaisen korvan ainutlaatuista muotoa. Tuloksena on ennennäkemätön kuuntelukokemus ja maailman paras melunvaimennus verrattuna mihin tahansa muihin sanka- tai nappikuulokkeisiin.

QuietComfort Earbuds II -kuulokkeissa on täysin uusi muotoilu. Nappikuuloke on noin kolmanneksen edeltäjäänsä pienempi ja painaa vain 6 grammaa. Kuulokkeet toimitetaan taskuun mahtuvassa latauskotelossa. Kuulokkeista saa entistäkin yksilöllisemmät mukana tulevalla korvasovitteen Fit Kit -sovitinsarjalla, jossa on uusi kaksiosainen järjestelmä keskenään vaihdettavilla vakausnauhoilla ja sovitteilla. Tämä kokonaisuus tarjoaa koko päivän kestävän käyttömukavuuden ja käytettävyyden, josta QuietComfort-nimi tunnetaan.

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet tulevat myyntiin Triple Black (musta) -värisenä 29. syyskuuta 2022 alkaen hintaan 299,95€ ja niitä voi tilata ennakkoon Suomessa 8. syyskuuta alkaen. Soapstone (valkoinen) -värivaihtoehto tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.

– Siitä lähtien, kun toimme melunvaimennuksen markkinoille, olemme intohimoisesti pyrkineet rikkomaan teknisen suunnittelun, teknologian ja muotoilun rajoja. QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet ovat sitoumuksemme viimeisin tulos, kertoo Bosen chief product officer Raza Haider. – Uskomme äänen voimaan. Se voi viedä suosikkikonserttiin, herättää merkityksellisen muiston tai yksinkertaisesti piristää mielialaa. QC Earbuds II -kuulokkeet tekevät juuri näin. Ne ovat jokaiselle yksilöllisesti viritetyt, tarjoavat mukaansatempaavan äänen ja tuovat käyttäjän lähemmäksi sisältöä kuin koskaan aiemmin.

CustomTune parempaan ääneen, vastamelu ja Aware-tila ActiveSensellä

CustomTune äänen kalibrointitekniikka on nyt ensi kertaa QuietComfort Earbuds II -kuulokkeissa. Tämä uraauurtava innovaatio käynnistyy aina, kun kuulokkeet poistetaan kotelosta ja laitetaan korviin. Alkuperäinen ääni soi ja nappikuulokkeen sisällä oleva mikrofoni mittaa käyttäjänsä korvakäytävän akustista vastetta. Näitä tietoja käytetään äänentoiston ja vastamelun suorituskyvyn räätälöimiseksi käyttäjälle – kaikki alle puolessa sekunnissa.

CustomTune optimoi äänitaajuusprofiilin täysin jokaisen korvan ainutlaatuiset ominaisuudet huomioiden, jotta tärykalvoon saapuva ääni on juuri sellainen kuin sen on tarkoitettu olevan – eläväinen ja tasapainoinen ääni, jossa on vivahteita, selkeyttä ja syvyyttä. CustomTune kalibroi myös melunvaimennussignaalia tehokkaampaa melunvaimennusta varten, mikä mahdollistaa merkittävän suorituskyvyn parannuksen. Se kohdistuu taajuuksiin, joita oli aiemmin vaikea vaimentaa, kuten lähellä olevien työkavereiden äänet, bussissa huutavat vauvat tai perheen aiheuttamat häiriötekijät kotitoimistossa – joten nyt ne katoavat pois ilman tietoa niiden olemassaolosta. CustomTune sopeutuu jatkuvasti ympäristön muuttuvaan meluun ja varmistaa, että paras mahdollinen vastamelutaso säilyy.

CustomTunen tarjoama älykäs personointi parantaa myös ActiveSensen Aware-tilaa. Aware-tilassa se parantaa ympäristön äänien läpäisyä kuulokkeiden läpi ja mahdollistaa, että äänet kuuluvat mahdollisimman luonnollisilta ja eläviltä. Jos voimakkaita häiriötekijöitä esiintyy lähellä, ActiveSense reagoi juuri oikealla vastamelutasolla, joka on viritetty käyttäjän korvia varten. Se vähentää melua heti, kun sitä syntyy ja vain niin kauan kuin melu kestää.

QC Earbuds II käyttävät neljää mikrofonia molemmissa nappikuulokkeissa – yksi sisäpuolella ja kolme ulkopuolella. Mikrofonit havaitsevat, mittaavat ja lähettävät ei-toivotun melun patentoituun elektroniseen siruun, joka on varustettu ainutlaatuisella algoritmilla. Yhdessä mikroantureiden kanssa järjestelmä reagoi tarkalla, yhtä suurella ja vastakkaisella signaalilla alle millisekunnin murto-osassa. Tulos on dramaattinen ja ainutlaatuinen Bosen kuulokkeille.

Uusi korvasovitteen Fit Kit parantaa mukavuutta ja vakautta

QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden tarjoama vallankumouksellinen edistysaskel melunvaimennusteknologiassa alkaa optimaalisen istuvuuden varmistamisesta. Perinteiset yksiosaiset sovitteet on korvattu uudella kaksiosaisella järjestelmällä: vakausnauha myötäilee korvan ääriviivoja ja sateenvarjon muotoinen silikoninen sovite luo tukevan tiivisteen korva-aukkoon.

QC Earbuds II -kuulokkeiden mukana tuleva Fit Kit -sovitinsarja sisältää kolme erikokoista sovitetta ja kolme vakausnauhaa, mikä mahdollistaa jopa yhdeksän mukautusvaihtoehtoa molemmille nappikuulokkeille. Koska yksikään korva ei ole samanlainen edes samalla henkilöllä, kaikki osat on suunniteltu keskenään vaihdettaviksi. Näin jokainen voi löytää sopivan istuvuuden, joka tuntuu mukavalta ja pysyy paikalla koko päivän. Huippumateriaalit ja valmistustekniikat pitävät vakausnauhat ja sovitteet pehmeinä ja joustavina, mutta myös kestävinä ja helposti vaihdettavina.

Viimeisenä vaiheena ihanteellisen istuvuuden varmistamiseksi Bose Music -sovelluksessa saatavilla oleva Fit Test tarkistaa tarkan tiiviyden käyttämällä samaa ääntä, jota CustomTune-äänikalibrointi käyttää vuotavan äänen havaitsemiseksi. Tällä tavalla QC Earbuds II -kuulokkeet voivat tarjota parhaan yksilöllisen äänen ja melunvaimennuksen suorituskyvyn.

Yhteensopivuus, liitettävyys ja akun kesto

Uudet Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet ovat yhteensopivia sekä Apple- että Android-laitteiden kanssa. Ne tarjoavat parannetun puheentunnistuksen, jonka mahdollistaa päivitetty melunpoistoalgoritmi. Niissä on Bluetooth® 5.3 -ominaisuus, IPX4-luokituksen mukainen hien- ja vedenkestävyys ja ne toimivat mobiililaitteiden sisäänrakennettujen ääniavustajien kanssa. Kuulokkeiden akun kesto on jopa kuusi tuntia ja latauskotelo mahdollistaa kolme lisälatausta. Kotelo voi ladata kuulokkeet täyteen lataukseen tunnissa ja nopea 20 minuutin lataus mahdollistaa jopa kahden tunnin käytön. Kotelo latautuu täyteen lataukseen kolmessa tunnissa USB-C®:n kautta.

Korvanapeissa on intuitiiviset kapasitiiviset kosketusohjaimet sekä vasemmassa että oikeassa korvanapissa. Niiden avulla käyttäjä voi muun muassa toistaa ja keskeyttää sisältöä, säätää äänenvoimakuutta, hypätä kappaleiden yli sekä vastata ja päättää puheluja. Lisäksi Bose Music -sovellus tarjoaa lisätoimintoja kuten pikanäppäinasetukset, melunvaimennustilat ja säädettävän EQ:n. Ohjelmistopäivityksiä julkaistaan ajan myötä uusien ominaisuuksien ja hyötyjen lisäämiseksi.

Tietoa Bosesta

Bose on maailmankuulu ensiluokkaisista ääniratkaisuistaan kotiin, liikkeellä oloon ja autoon. Aina siitä lähtien, kun tohtori Amar Bose perusti yhtiön vuonna 1964, Bose on omistautunut tarjoamaan uskomattomia äänikokemuksia innovaatioiden avulla. Bosen intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö – insinöörit, tutkijat, musiikki-intoilijat ja unelmoijat – uskoo siihen, että ääni on maailman vahvin voima. Sillä on kyky muuttaa, viedä mukanaan ja saada meidät tuntemaan itsemme eläviksi. Tämä usko on lähes 60 vuoden ajan ohjannut meitä luomaan tuotteita, joista on tullut ikonisia ja jotka ovat muuttaneet ihmisten tapaa kuunnella musiikkia.

###

Videot