UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

10. lokakuuta 2022 — Bose julkistaa tänään uuden Smart Soundbar 600 -kaiuttimen. Pieni ja tyylikäs soundbar tuottaa kokoonsa nähden poikkeuksellisen mukaansatempaavaa ääntä Dolby Atmoksen® sekä patentoidun Bose TrueSpace™ -teknologian avulla. Soundbar 600 nostaa elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikin uudelle tasolle sijoittamalla puhe- ja lauluäänet sekä äänitehosteet ja instrumentit tarkasti vasemmalle, oikealle ja jopa yläpuolelle varmistaen, että ääni on hämmästyttävää riippumatta siitä, mitä katsotaan tai kuunnellaan.

Smart Soundbar 600:ssa on Wi-Fi®, Bluetooth® ja sisäänrakennettu Chromecast, mikä mahdollistaa täydellisen suoratoiston hallinnan. Works with Google Assistant -ominaisuudet ja Amazon Alexa ovat sisäänrakennettuja ääniohjausta varten. Bose Voice4Video™ -teknologia, jota käytetään yhdessä Alexan kanssa, mahdollistaa television käynnistämisen, sisääntulon vaihtamisen tai suosikkikanavan valitsemisen yhdellä komennolla. Lisäksi Bose SimpleSync™ mahdollistaa soundbarin yhdistämisen yhteensopiviin Bose-kuulokkeisiin tai Bluetooth-kaiuttimiin kuuntelukokemuksen laajentamiseksi entisestään. Bose Smart Soundbar 600 on saatavilla 24. lokakuuta alkaen 549,95 euron hintaan ja ennakkotilauksia voi tehdä tästä päivästä lähtien osoitteessa Bose.fi.

– Kun ääni todella vangitsee sinut, se voi siirtää sinut television ja elokuvien katselusta täysin läsnä olevaksi ruudun sisällön kanssa. Smart Soundbar 600 on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia ympäröivästä äänestä, mutta joilla ei ole paljon tilaa laitteille, kertoo Bosen chief product officer Raza Haider.

Kaikelle viihteelle

Kun Dolby Atmos -sisältöä on saatavilla, tarkkaan viritetty Bosen digitaalinen signaalinkäsittely ja Atmos-dekoodaus yhdistyvät soundbarin viiden muuntimen kanssa ja tuottavat ympäröivää ääntä jopa siellä, missä ei ole kaiuttimia. Kaksi sivusuunnassa toimivaa kilparadan muotoista muunninta ohjaavat äänen vaakasuoraan huoneeseen. Keskellä oleva diskanttikaiutin tuottaa kristallinkirkasta dialogia ja kaksi ylöspäin suunnattua muunninta eivät ainoastaan paranna vaakasuoria äänimaisemia, vaan heijastavat ääntä ylöspäin katosta, jotta ääni vaikuttaisi tulevan yläpuolelta. Näiden komponenttien tuottaman tehon ja syvyyden ansiosta nopea takaa-ajo tuntuu kuin se tulisi takaapäin – ei edestä – samalla tavalla kuin ukkosen jyrinä paukkuu yläpuolella ja sade ympäröi huoneen.

Kun Dolby Atmos -sisältö ei ole käytössä, Soundbar 600 tarjoaa edelleen erinomaisen ja mukaansatempaavan äänen. Samojen viiden muuntimen avulla TrueSpace analysoi älykkäästi myös muita kuin Dolby Atmos -signaaleja, kuten stereo- tai 5.1-kanavaista ääntä, ja sekoittaa niitä tuottamaan ääntä yhtä tehokkaasti vastaavalla avaruudella.

Bose QuietPort™ -teknologia tuo syvän bassotoiston television katseluun ja musiikin kuunteluun käytännössä ilman minkäänlaista vääristymää kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Kompakti koko ja ohut muotoilu

Soundbar 600 on taidokkaasti suunniteltu pieneksi ja kompaktiksi. Siihen mahtuvat kaikki laadukkaan äänen tuottamiseen vaadittavat elementit kotelon korkeutta lisäämättä, joten suorituskyvystä ei ole tingitty koon kustannuksella. Soundbar on 5,61 cm korkea, 10,39 cm syvä ja 69,44 cm pitkä, mikä antaa kaiuttimelle matalan profiilin. Soundbar 600 mahtuu vaivattomasti minkä tahansa television alle peittämättä sitä. Soundbarin tyylikkään mattarungon ja sitä ympäröivän hienostuneen metallisäleikön väri on musta.

Helppokäyttöisyys, täydellinen hallinta ja yhteensopivuus

Soundbar 600 -kaiuttimen asennus on nopeaa ja helppoa yhdellä televisioon yhdistettävällä johdolla joko HDMI™ eARC:lla tai optisella kaapelilla.

Soundbar tarjoaa joustavia suoratoistovaihtoehtoja. Wi-Fi-yhteyden, sisäänrakennetun Chromecastin, Spotify® Connectin tai Apple AirPlay 2:n käyttö mahdollistaa välittömän pääsyn suosikkimusiikin suoratoistopalveluihin. Kaiuttimen voi yhdistää puhelimeen tai tablettiin ja suoratoistaa mitä tahansa käyttäjän laitteelta Bluetooth-yhteyden avulla. Works with Google -toiminnallisuus ja Amazon Alexa ovat sisäänrakennettuja ääniohjausta varten. Bose Voice4Video -ominaisuus, jota käytetään yhdessä Alexan kanssa, laittaa television päälle oikealle kanavalle ja sisääntulolle yksinkertaisella komennolla.

Soundbar 600 on yhteensopiva kaikkien muiden Bosen älykaiuttimien ja soundbarien kanssa monihuoneäänijärjestelmän luomiseksi. Se yhdistyy moitteettomasti Bosen bassomoduulien ja takakaiuttimien kanssa entistäkin vahvemman kotiteatterikokemuksen takaamiseksi. Bose Music -sovelluksen avulla voi määrittää, käyttää ja personoida soundbaria sekä käyttää Bose SimpleSynciä ja saada viimeisimpiä ohjelmistopäivityksiä.

Tietoa Bosesta

Bose on maailmankuulu ensiluokkaisista ääniratkaisuistaan kotiin, liikkeellä oloon ja autoon. Aina siitä lähtien, kun tohtori Amar Bose perusti yhtiön vuonna 1964, Bose on omistautunut tarjoamaan uskomattomia äänikokemuksia innovaatioiden avulla. Bosen intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö – insinöörit, tutkijat, musiikki-intoilijat ja unelmoijat – uskoo siihen, että ääni on maailman vahvin voima. Sillä on kyky muuttaa, viedä mukanaan ja saada meidät tuntemaan itsemme eläviksi. Tämä usko on lähes 60 vuoden ajan ohjannut meitä luomaan tuotteita, joista on tullut ikonisia ja jotka ovat muuttaneet ihmisten tapaa kuunnella musiikkia.

###