UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

BOSE PÄIVITTI LEGENDAARISET KUULOKKEENSA

– esittelyssä uudet QuietComfort 45 -kuulokkeet

31. elokuuta 2021 — Bose on julkistanut tänään uudet QuietComfort® 45 -kuulokkeet, jotka korvaavat legendaariset QuietComfort 35 II -kuulokkeet. Uusissa QC45-kuulokkeissa on parannettu vastamelu välittömään hiljaisuuden luomiseen, uusi ympäristön äänet läpäisevä AWARE-tila, aiempaa parempi puheäänen eristys selkeämpiin keskusteluihin ja 24 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Edeltäjänsä tunnusmerkit säilyvät QuietComfort 45 -kuulokkeissa, joissa on uskomaton äänentoisto, käyttömukavuus ja vakaus, huippuhelpot säätimet, järkähtämätön yhdistettävyys sekä päivitys ikoniseen muotoiluun, joka teki QC-kuulokkeista yhdet tunnistettavimmista kuulokkeista kautta aikojen. QuietComfort 45 -kuulokkeet ovat saatavilla 30.9.2021 alkaen 349,95 euron hintaan ja niiden ennakkotilauksia voi tehdä 1. syyskuuta alkaen Bose.fi-verkkosivustolta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

– QuietComfort-kuulokkeet ovat syystä legendaariset, sanoo Bosen päälle puettavista äänentoistolaitteista vastaava johtaja Mehul Trivedi. 

– Tuotteesta, jonka teimme alun perin matkustamiseen, tuli tuote, joka tekee miljoonien ihmisten jokapäiväisestä elämästä parempaa ja helpompaa kaikkialla maailmassa. Asiakkaamme ovat kertoneet meille vuosia, että hyötyjen tasapaino tekee QuietComfort-kuulokkeista niin erilaiset ja välttämättömät. Ne ovat aina olleet suurenmoinen esimerkki loistavasta menestyksestä asiassa, jolla on eniten merkitystä. QC45-kuulokkeet tekevät saman.

Kaksi tilaa — QUIET ja AWARE

QuietComfort 45 -kuulokkeissa on kaksi tilaa, jotka molemmat on saatu aikaan käyttämällä uutta aktiivista vastamelujärjestelmää ja uutta elektroniikkapakettia. QUIET-tilassa (hiljainen tila) korvakuppien sisä- ja ulkopuolella olevat mikrofonit yhdistyvät patentoituun digitaaliseen siruun, joka aistii, mittaa ja vastaa tyypillisiin keskitaajuuksilla oleviin epätoivottuihin ääniin – kuten ääniin julkisessa liikenteessä, avokonttoreissa ja julkisissa tiloissa. Nyt Bosen vastameluteknologiaan yhdistetty kuuluisa whoosh-efekti (suhina) kestää millisekunnin murto-osan ja virittää ulkopuoliset äänet kokonaan pois tai mahdollistaa musiikin, podcastien ja elokuvien kuuntelun elävän selkeästi, yksityiskohtaisesti ja ilman häiriöitä. AWARE-tilassa (tietoisuustila) QC45-kuulokkeet vaihtavat täyteen läpäisytilaan, jossa ympäröivät äänet voi kuulla jälleen – luonnollisesti, selvästi ja nopeasti – riisumatta kuulokkeita. 

Puheäänen eristys helppoon keskusteluun – missä tahansa 

QC45-käyttäjät voivat jakaa vastameluominaisuuden puheluille ja käskyille. Säteenmuodostava mikrofoniryhmä eristää äänen samalla kun ympäröiviä häiriöääniä hylkäävä ryhmä vaimentaa ja estää epätoivottujen äänien – kuten kahvimyllyn tai haukkuvan koiran – poiminnan ja lähettämisen kenelle tahansa kuulokkeiden käyttäjä puhuu. Tämä tarkoittaa, että ystävät, perhe, työkaverit ja henkilökohtaiset virtuaaliavustajat voivat kuulla sen, mitä käyttäjä sanoo. Näin syntyy edellytykset tehokkaampien videokokousten, helpompien keskustelujen ja täsmällisempien virtuaaliavustajien (VPA) vastauksien toteutumiseen tekstin sanelusta reittiohjeisiin ja kodin älylaitteiden hallintaan. 

Ikonisen muotoilun paluu

QC45-kuulokkeet perustuvat edeltäjänsä ikoniseen ulkonäköön. Niissä on säilytetty kaikki muotoiluelementit, jotka tekivät QC-kuulokkeista tunnistettavan klassikon. Samoin on säilynyt kaikki mukavuus ja vakaus, joka teki QC-kuulokkeista jokapäiväiseen ja koko päivän kestävään käyttöön soveltuvat kuulokkeet. Vekit ja poimut on poistettu pehmeistä materiaaleista ja osien väliset raot on korvattu sujuvilla siirtymillä. QC45-kuulokkeet ovat kestävät ja kevyet. Ne taittuvat kokoon mukana tulevaan kätevänkokoiseen säilytyskoteloon. QC45-kuulokkeiden värit ovat ajattomat – Triple Black ja White Smoke – ja niissä molemmissa on kaunis mattapintainen viimeistely. Uudet QC45-kuulokkeet liittyvät Bosen vastamelukuulokkeiden perheeseen yhdessä QC Earbuds -nappikuulokkeiden ja Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden kanssa. 

Helpot painikkeet, monipisteyhteydet ja SimpleSync Bosen soundbarien kanssa

QuietComfort® 45 -kuulokkeet ovat selkeän käytännölliset ja yksinkertaiset käyttää tutuilla säätimillä, jotka voi tuntea. Oikeassa korvakupissa on neljä painiketta: äänenvoimakkuus ylös, äänenvoimakkuus alas, virtanappi ja Bluetooth®-pariliitos sekä yksi nappi yleisimmille toiminnoille – puheluihin vastaamiseen ja niiden päättämiseen, musiikin toistoon ja sen keskeyttämiseen sekä pääsyyn virtuaaliavustajiin (VPA). Vasemmassa korvakupissa on toinen nappi, jolla voi liikkua toimintojen välillä ja mykistää mikrofonin puheluiden aikana. Bose Music -sovelluksesta saa lisäapua kuulokkeiden käyttöön, Bluetooth® 5.1:n tukemiin monipisteyhteyksiin iOS- ja Android -laitteille sekä Bose SimpleSync™::iin, jolla voi luoda pariliitoksen QC45-kuulokkeiden ja yhteensopivien Bosen soundbarien kanssa.

24 tunnin akun kesto ja USB-C-lataus

QC45-kuulokkeissa on jopa 24 tunnin akun kesto – se riittää pisimpään lentomatkaan maailmassa, 20 peräkkäiseen videoneuvotteluun tai läpi yön kestävään opiskeluun. Kuulokkeissa on USB-C®-liitäntä lataukseen, jolla kuulokkeiden täyteen lataaminen kestää 2,5 tuntia ja nopea 15 minuutin lataus riittää kolmen tunnin käyttöön. 

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###