UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

UUDET BOSE FRAMESIT — URHEILUUN JA UUTEEN TYYLIIN

Korkealuokkaiset aurinkolasit ja ensiluokkainen äänentoisto yhdessä vallankumouksellisessa päälle puettavassa laitteessa

10. syyskuuta 2020 — Bose on tänään julkistanut kolmet uudet Framesit – jokaisessa mallissa ensiluokkaisten aurinkolasien suoja ja tyyli yhdistyvät korkealuokkaisten kuulokkeiden toimivuuteen yhdessä vallankumouksellisessa päälle puettavassa laitteessa.

Uusi Frames Tempo tarjoaa Frames-malliston parhaan suorituskyvyn. Ne on suunniteltu erityisesti ulkona tapahtuvaan urheiluun, kuten pyöräilyyn, juoksuun ja kiipeilyyn. Frames Tenor ja Soprano sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja niiden tyyliä, designia ja akustiikkaa on kehitetty alkuperäisistä Frameseistä. Molemmissa malleissa on Bosen patentoima Open Ear AudioTM -teknologia ja kaikkien aikojen ohuimmat, pienimmät ja näkymättömimmät Bosen kaiutinjärjestelmät. Tuloksena on mobiiliäänentoiston läpimurto: mukaansatempaava ääni aurinkolaseista – ei kuulokkeista.

Uusissa Frames Tempossa, Tenorissa ja Sopranossa on polarisoidut linssit, jotka estävät jopa 99 prosenttia UV-säteistä. Mallit näyttävät, sopivat päähän ja toimivat kuten maailman suosituimmat ulkourheilulajeihin ja päivittäiseen käyttöön tarkoitetut aurinkolasit. Ne mahdollistavat saman tilannetietoisuuden niin kilpatilanteissa kuin vapaa-ajanvietossa, koska korviin tai korvien päälle ei tule mitään. Niiden ohuen ohut Bose-järjestelmä on sijoitettu huomaamattomasti molempiin sankoihin ilman lisäosia, näkyviä ruuveja, saumoja tai reikiä. Elektroniikkaa ei voi nähdä, eikä tuntea.  Alle 50 gramman lisäpaino on huomaamaton – kunnes laittaa äänen päälle. Silloin Framesit muuttuvat ja yhdistyvät langattomasti puhelimeen musiikin suoratoistoon, soittoihin ja henkilökohtaiseksi avustajiksi – yksityisesti. Uudet Framesit käyttävät Bosen ainutlaatuista teknologiaa ja niiden ääni on runsaampi ja kirkkaampi kuin edeltäjiensä, mutta ne voivat olla yhtä henkilökohtaiset – kaiutinjärjestelmä on määritelty tarkkaan ja suunnattu kohti käyttäjää. Sisältö ja keskustelut on eristetty äänikuplaan, jossa käyttäjä voi kuulla äänen, mutta muut eivät.

Kaikki uudet Framesit on mahdollista saada voimakkuuksilla ja ne ovat ennakkotilattavissa tästä päivästä lähtien. Framesit tulevat myyntiin Bosella ja valikoiduilla jälleenmyyjillä 24. syyskuuta alkaen 289,95 euron hintaan.

Frames Tempo -urheiluaurinkolasit

Frames Tempo määrittelee urheiluaurinkolasit uudelleen – murskaamalla niiden rajat täydellisesti. Ne on valmistettu TR90:stä ja ovat kestävät, kevyet ja joustavat kestämään äärimmäisiä lämpötiloja ja äärimmäistä harjoittelua. Niissä on räätälöidyt jousisaranat ja TPE (Thermoplastic Elastomer) sangan päät, jotta ne istuvat mukavasti ja vakaasti päähän. Niiden nenätyynyjä on kolmen muotoisia, jotta niissä on oikeanlainen pito siten, etteivät ne valu kasvoille. Maratonien ja triathlonien aikana, vedessä ja maastossa tai kovassa vauhdissa jyrkässä laskussa ne eivät liiku, tärise tai siirry käyttäjän liikkuessa.

Tempon akustiikkapaketti on tekninen ilmiö, joka tuottaa korkeimman toistotarkkuuden Frames-perheessä. Molempiin sankoihin on upotettu 22 mm:n täysimittainen ohjain, joka soittaa syvemmin ja kovemmin – tarpeeksi kovaa pyöräilyyn 40 kilometrin tuntinopeudella – samalla kun voi edelleen kuulla liikenteen, varoitukset, treenikumppanit ja joukkuetoverit.

Frames Tempo on tehty kestämään monella tavalla. Ne mahtuvat useimpien suojakypärien alle, kestävät hikeä ja säätä, ja ovat naarmuuntumattomat ja murtumattomat. Frames Tempon akun kesto on jopa 8 tuntia mukana vakiona tulevalla USB-C-latauskaapelilla. Frames Tempon linssit ovat polykarbonaattia ja näkyvän valon läpäisykyky (VLT) on niissä 12 prosenttia. Niihin on saatavana myös vaihtolinssejä. Road Orange -linsseissä on 20 prosentin VLT keskivaalea linssi, joka vähentää heijastavin pintojen, kuten veden ja lumen häikäisyä. Trail Blue -linssissä on 28 prosentin VLT-hämärälinssi, joka lisää kontrastia ja tarkkuutta kirkkaassa auringonvalossa. Twilight Yellow -linssissä on 77 prosentin VLT erittäin heikkoon valoon iltahämärässä.

Uudet Frames Tenor ja Soprano

Ensimmäiset Bose Framesit ällistyttivät alan ja käyttäjät – ja uudet Tenorit ja Sopranot ovat parempia lähes joka tavalla.

Tenor on pienempi ja suorakulmainen, Soprano on hienostunut ja kissansilmämäinen. Molemmissa jokainen asia, materiaalit ja osat on valittu huolellisesti ja ne on taitavasti muotoiltu korkeampilaatuisiksi, paremman näköisiksi ja ylivertaisiksi mukavuudeltaan – kaikkein merkittävintä on, että niiden suunnittelussa on huomioitu ja kätketty kaikki elektroniikka mukaan lukien 16 mm kaiuttimet. Se, mikä näkyy, ovat upeat aurinkolasit – juuri oikeasta painotasapainosta päässä ja saranoiden kestävyydestä sankojen kaarteisiin ja erittäin kiiltävään viimeistelyyn.

Se, mitä kuuluu, on yhtä vakuuttavaa. Tenorissa ja Sopranossa on huomattavasti parempi bassovaste, joten soittolistat toistuvat aiempaa syvemmin ja yksityiskohtaisemmin.

Tenor ja Soprano ovat naarmuuntumattomat ja murtumattomat. Niiden latauksen kesto on nostettu 5,5 tuntiin mukana tulevalla mittatilaustyönä tehdyllä pogo-pin-laturilla. Tenorin ja Sopranon linssit on helppo vaihtaa eri vaihtoehtoihin, joita ovat sininen ja hopea peililasi Tenoriin sekä ruusu ja liila liukuväri Sopranoon. 

Kaikissa uusissa Frameseissä – parempi äänentunnistus, äänenvoimakkuuden säätö ja erittäin helposti hallittavat säätimet

Tempossa, Tenorissa ja Sopranossa on kehittynyt äänentunnistus. Yhden mikrofonin järjestelmä on korvattu kaksisäteisellä rivillä, joka suojaa puhetta tuulelta, melulta ja lähellä olevilta keskusteluilta. Yhdistettynä uuteen digitaaliseen signaalinkäsittelyyn tulos on havaittavissa lopussa. Kaikessa ääniviestinnässä puhe on ymmärrettävämpää. Puhelimella puhuminen on helpompaa, samoin puhuminen virtuaaliassistentin kanssa.

Jotta musiikkia voi kuunnella kaikilla kuuntelutasoilla, uusissa Frameseissa on uusi Volume Optimized EQ -taajuuskorjain. Hiljainen ääni rentoutumiseen ei kadota alhaisia taajuuksia suosikkikappaleesta. Täydellä teholla soitto motivaation nostamiseksi ei vääristä ääniä. Äänenvoimakkuuden säätö ylös ja alas on äärimmäisen helppoa integroidulla kosketusohjaimella – sormea voi vain liu’uttaa eteenpäin ja taaksepäin oikeassa sangassa. Kaikkia muita yleisiä komentoja voi hallita oikean sangan säätimillä tai monitoiminappulalla.

Tempo, Tenor ja Soprano liittyvät vuonna 2018 lanseerattujen ensimmäisten Framesien – Alton ja Rondon – seuraan.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###