UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

BOSE ESITTELEE QUIETCOMFORT EARBUDS- JA SPORT EARBUDS -NAPPIKUULOKKEET

Uudet QC Earbuds -kuulokkeet – Kaikkien aikojen tehokkaimmat vastamelukuulokkeet

Uudet Sport Earbuds -kuulokkeet – Uskomaton ääni ja liikkumattomaksi tehty muotoilu

10. syyskuuta 2020 — Kuulokkeet, jotka mullistivat alan, ovat valmiina tekemään sen uudelleen – tällä kertaa aidosti langattomilla kuulokkeilla. Bose julkistaa tänään QuietComfort® Earbuds -nappikuulokkeet, joissa on Bose®:n around-ear -vastamelukuulokkeiden ”hiljaisuus” upeassa in-ear -muotoilussa. Bose esittelee myös uudet Sport Earbuds -nappikuulokkeet – kokonaan uudelleen suunnitellut kuulokkeet, jotka tuottavat uskomattoman äänen aiempaa pienemmistä ja ohuemmista kuulokkeista. Ne pysyvät lujasti paikallaan – lähes taianomaisesti – ilman, että ne sattuvat, aiheuttavat painetta tai tarvitsevat korvakoukkuja.

Uusissa QC Earbuds -kuulokkeissa esitellään ensikertaa patentoitua laitteisto- ja ohjelmistokehitystä, jolla jatketaan QC-kuulokkeiden 20 vuoden perintöä. Kumpikin kuuloke on hieman yli 2,5 cm pitkä ja painaa 8,5 grammaa. Silti niiden suorituskyky on kuten kaikkien aiempien QuietComfort-kuulokkeiden, ja ne muuttavat meluisimmatkin olosuhteet hiljaisiksi pyhätöiksi – hiljentävät kuorma-autojen, linja-autojen ja ruuhka-ajan torvien soiton melun tai mykistävät häiriötekijät viereisestä huoneesta, seuraavasta toimistosta tai naapurihuoneistosta.

Bose Sport Earbuds -kuulokkeet on rakennettu alusta asti täydelliseksi harjoittelukumppaniksi. Ne tuottavat edeltäjiänsä paremman äänenlaadun ja ovat edeltäjiään noin puolta pienemmät. Kaikki on optimoitu suorituskykyä varten – miltä kuulokkeet tuntuvat ja miten ne sopivat, kuinka helppoa niitä on käyttää sekä kuinka kestävät ja luotettavat ne ovat kotiharjoittelussa, kuntosalilla tai ulkona.

QC Earbuds -kuulokkeet maksavat 289,95 euroa ja Sport Earbuds -kuulokkeet 209,95 euroa. Kuulokkeet tulevat myyntiin 5. lokakuuta ja ennakkotilauksia voi tehdä jo nyt.

HÄMMÄSTYTTÄVÄT BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS -KUULOKKEET

– Käytimme paljon aikaa varmistaaksemme, että uudet QuietComfort Earbuds -kuulokkeet ovat kaikkien aikojen tehokkaimmat vastamelukuulokkeet, kertoo Mehen Trivedi, Bose wearable audio -ryhmän johtaja. – Niiden ääni on uskomaton. Niitä on ilo pitää yllä ja käyttää. Tämä on lyömätön yhdistelmä, joka vie ne alan eturintamaan ja osoittaa, että ne ovat aidot QuietComfort-kuulokkeet.

Patentoitu vastamelujärjestelmä – vain Boselta

QC Earbuds -kuulokkeet ovat tekninen taidonnäyte. Jotta ei-toivotut fyysiset äänet pystytään eristämään, uudet StayHear™ Max -sovitteet luovat pehmeän, mutta tiukan tiivisteen – ja kuulokkeet hoitavat lopun. Ne käyttävät useita mikrofoneja havaitsemaan, mittaamaan ja lähettämään jäljellä olevan melun patentoituun elektroniseen siruun, johon on ladattu uusi, patentoitu algoritmi. Yhdessä pienten antureiden kanssa järjestelmä reagoi tarkalla, yhtä suurella ja vastakkaisella signaalilla alle millisekunnin murto-osassa. Tulos on dramaattinen ja ainutlaatuinen Boselle. Yhdessä hetkessä läheisten kahvimyllyjen surina hiipuu kuiskaukseksi sekä moottoreiden ja rakentamisen pauhu katoaa kokonaan.

Säädettävä taustaäänien hallinta – maailmanäänipainike helposti ulottuvilla

QC Earbuds -kuulokkeissa on 11 tasoa taustaäänien hallintaan, joten käyttäjä voi valita, kuinka paljon ympäröivän maailman ääniä hän haluaa kuulla ja paljonko lähiympäristön melua pitää eristää. Asetuksia on helppo säätää ja muuttaa milloin tahansa – "läpinäkyvyydestä", joka pitää käyttäjän tietoisena ympäristöstä täydelliseen taustaäänien vaimennukseen, jonka avulla voi sulkea pois ympäröivän maailman kokonaan tai kuulla kaikki yksityiskohdat sisällöstä ja keskusteluista.

Musiikkiin, elokuviin, podcasteihin ja puheluihin

QC Earbuds -kuulokkeet loistavat viihteen käytössä. Ero on huomattava, kun niitä käyttää ensimmäisen kerran. Musiikin kuuntelussa ne välttävät valituilla taajuuksilla valmistettuja "tehostuksia" ja toistavat mahdollisimman tarkasti alkuperäistä äänitystä. Toisin kuin perinteiset kuulokkeet, suosikkikappaleiden basso ei katoa tai vääristy. Sen sijaan ne ovat rikas- ja vahvaääniset kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Elokuvien, videoiden, uutisten ja podcastien puhe ja vuoropuhelu kuulostavat luonnollisilta ilman sähköistä "sihinää". Puhelimessa puhumista varten QC Earbuds -kuulokkeet erottavat äänen käyttäjän ympärillä olevista äänistä ja vaimentavat tuulen huminan, jolloin puhe on ymmärrettävämpää toisessa päässä.

Akun kesto ja värit

Uusien QuietComfort Earbuds -kuulokkeiden kokonaiskuunteluaika on 18 tuntia – 6 tuntia täysin ladattuna ja 12 ylimääräistä tuntia käyttämällä latauskoteloa. Niissä on mattapinta metallisilla ja kiiltävillä korostuksilla ja niitä on saatavana kahta väriä: Triple Black (musta) ja Soapstone (valkoinen).

UUDELLEEN SUUNNITELLUT BOSE SPORT EARBUDS® -KUULOKKEET

Bose Sport Earbuds -kuulokkeet on suunniteltu alusta lähtien parempaan motivaatioon, parempaan keskittymiseen ja paremman harjoittelun varmistamiseksi. Molemmissa kuulokkeissa on täysin uusi akustinen järjestelmä, joka käyttää erittäin tehokasta ohjainta, patentoitua porttisuunnittelua ja volyymille optimoitua taajuuskorjainta selkeän ja tehokkaan suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Mutta tämä on vasta alkua sille, mikä tekee kuulokkeista erityiset.

Sinä liikut, kuulokkeesi eivät

Uusia Sport Earbuds -kuulokkeita ei ole vain nimetty ”urheilukuulokkeiksi”, vaan ne on tehty urheilua varten. Jokainen komponentti on räätälöity ratkaisemaan tämän kategorian yleisimpiä ongelmia. Tämä tarkoittaa, että uudet kuulokkeet kiinnittyvät uuteen StayHear ™ Max -sovitteeseen – ja siinä kaikki. Yhdessä ne "lukittuvat" paikoilleen raskaan tai kevyen harjoittelun aikana ilman, että ne satuttavat tai liikkuvat. HIIT-harjoituksista ja Pelotonin rankimmista tunneista pitkän matkan juoksuun ja joogan käänteisiin Bose Sport Earbuds® -kuulokkeet pysyvät paikoillaan lähes taianomaisesti. Ja tyypillisesti – kaikki on toteutettu tekemättä kompromisseja – ilman, että kuulokkeet pitää työntää syvälle korvaan tai että ne tarvitsevat erillisiä osia ympärilleen.

Akun kesto ja värit

Uusien Sport Earbuds -kuulokkeiden akun kesto on jopa 5 tuntia ja latauskotelo mahdollistaa jopa 10 tuntia lisätoistoaikaa. Sport Earbuds -kuulokkeiden värit ovat Triple Black (musta), Baltic Blue (sininen) ja Glacier White (valkoinen).

QC EARBUDS- JA SPORT EARBUDS -KUULOKKEET – yhteensopivuus, liitettävyys ja ohjaimet

Uudet Bose QuietComfort Earbuds -kuulokkeet ja Sport Earbuds -kuulokkeet ovat yhteensopivia iOS-laitteiden, Android-laitteiden ja virtuaaliavustajien kanssa. Ne käyttävät Bluetooth® 5.1 -tekniikkaa, tarkasti sijoitettuja antenneja ja uutta tiedonsiirtomenetelmää keskeytysten vähentämiseksi. Molemmat on rakennettu IPX4-luokituksen mukaisesti hien- ja vedenkestäviksi. Molemmissa on yksinkertainen kosketusohjain yleisimpiä komentoja varten, kuten toisto ja tauko, puheluihin vastaaminen ja niiden lopettaminen sekä yhteys virtuaaliavustajaan. Jokaisen laitteen mukana tulee kolmet erikokoiset uudet, pehmeät ja silikoniset StayHear ™ Max -sovitteet. Bose QC Earbuds ja Sport Earbuds toimivat ilmaisen Bose Music -sovelluksen kanssa, josta on saatavilla lisätoimintoja ja ohjelmistopäivityksiä.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###