UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Heinäkuu, 2019 — Bose suuntaa kuulokkeiden uudelle aikakaudelle langattomilla Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeilla, jotka edustavat kuulokkeiden suurinta harppausta eteenpäin sitten ikonisten QuietComfort-kuulokkeiden. Uusissa Bose 700 -kuulokkeissa on vallankumouksellinen uusi ääniliitäntä, joka määrittelee mobiilikäytettävyyden uudelleen tavalla, jolla Bosen taustaäänen poisto määritteli mobiilin kuuntelun. Ne on rakennettu legendaaristen QC-kuulokkeiden suorituskyvyn pohjalta muuttamaan vaativimmatkin kuunteluympäristöt yksityisiksi kuunteluympäristöiksi. Kuulokkeissa esitellään ensikertaa uuttaa uraauurtavaa teknologiaa, joka maagisesti muuttaa julkisia tiloja yksityisiksi tiloiksi ystävien, perheen ja henkilökohtaisen virtuaaliassistentin kanssa käytävää keskustelua varten. Bose 700 -kuulokkeiden ainutlaatuinen innovaatio eristää käyttäjän 360-asteisesti ei-toivotuista äänistä. Se mahdollistaa Bose 700 -käyttäjien tehdä jotain, mikä ei ole aiemmin ollut mahdollista. Ympärillä olevista keskusteluista, ruuhka-ajan liikenteestä tai äänekkäästä metrolaiturista huolimatta käyttäjää ympäröi hiljaisuus, eikä ympärillä olevat taustaäänet – se mahdollistaa kristallinkirkkaat puhelut kotiin ja työpaikalle sekä henkilökohtaisen virtuaaliassistentin ennennäkemättömän tarkkuuden. iOS:n Siri on helposti saatavissa ja Google Assistant sekä Amazon Alexa ovat molemmat sisäänrakennettuina – ja nyt Alexa on vain kutsun päässä.

700-kuulokkeet ovat lähtölaukaus Bosen kuulokeinnovaatioiden triolle. Ensi vuonna markkinoille tulevat aidosti langattomat Bose Earbuds 500 -kuulokkeet, jotka ovat superkompaktit ja monipuoliset sekä edistykselliset ja aidosti langattomat Bose Noise Cancelling Earbuds 700 -kuulokkeet.  Noise Cancelling Headphones 700 tulevat myyntiin Suomessa 11. heinäkuuta hintaan 419,95 euroa. Headphones 700 -kuulokkeet liittyvät Bosen ikonisten QuietComfort II around-ear-kuulokkeiden joukkoon.

“Teknologian tulisi tehdä meistä parhaimmillaan inhimillisempiä, ei riippuvaisempia laitteista”, sanoo Bosen kuulokkeiden category director Brian Maguire. “Kenenkään toivomuslistalla ei ole enemmän ruutuaikaa, mutta juuri nyt miljoonat ihmiset katsovat alaspäin, pyyhkäisevät ja näppäilevät näyttöjä. Puhelimemme ja kuulokkeidemme pariliittäminen on antanut meille enemmän vapautta puheluihin ja se antaa meille mahdollisuuden käyttää henkilökohtaista virtuaaliassistenttiamme asioiden järjestämiseen. Edelleen on kuitenkin joitakin esteitä, joita me kaikki olemme kokeneet. Henkilökohtainen virtuaaliassistenttimme ei ymmärrä, mitä sanomme ja valitsee väärän numeron tai sotkee tekstimme niin, että joudumme lähettämään sen itse. Tai joudumme avaamaan sovelluksen manuaalisesti tai päättämään puhelun, koska äänemme ei kuulu melussa. Taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat aina auttaneet meitä kuulemaan paremmin – mutta meidän pitää tulla myös paremmin kuulluiksi. Mikään mobiililaite ei ole ratkaissut tätä ongelmaa – mikään puhelin, kuulokkeet tai näiden yhdistelmä. Bose Noise Cancelling 700 muuttaa tämän. Odotamme innolla, että ihmiset kokevat eron, minkä Headphones 700 -kuulokkeet saavat aikaan.”

Vallankumouksellinen Bosen äänijärjestelmä

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet on suunniteltu alusta lähtien integroiduksi järjestelmäksi, jossa on uusi akustiikka- ja elektroniikkapaketti, uusi digitaalinen signaalinkäsittely ja uusi kahdeksan mikrofonin järjestelmä kautta aikojen täydellisimpään ja vaivattomimpaan kuulokekokemukseen. Kuusi mikrofonia eristävät äänen vaikuttavasti siten, ettei se kuulu korviisi. Kaksi näistä mikrofoneista yhdessä kahden muun mikrofonin kanssa parantavat merkittävästi puheäänen tunnistusta. Säteilyn muodostava teknologia eristää puheen ja vaimentaa kaiken muun, mikä on kuultavissa. Hylkäysteknologia lisää toisen suojauslinjan sekä jäljittää ja estää kaiken muun jäljellä olevan häiritsevän äänen – kahvimyllystä ympäristössä olevaan häiritsevään keskusteluun. Kaikki tapahtuu reaaliaikaisesti – vartalon ja pään liikettä sekä ympäristön muutoksia mukaillen. Se toimii millä tahansa henkilökohtaisella virtuaaliassistentilla, millä tahansa puhelimella, joka on pariliitetty 700:aan tai millä tahansa puhelin tai puhelin- ja kuulokeyhdistelmällä. Se toimii mistä tahansa, puhuitpa ihmisille tai koneille. Ääni- ja videopuheluissa kuulokkeet kuulevat, mitä sanot – eikä televisiota taustallasi tai vieressäsi olevaa henkilöä. Ääniviesteissä tallentuu oma äänesi, ei muiden. Ja kysyitpä reittiohjeistusta tai soittolistaa, sanelitpa tekstiä tai sähköpostia tai jos sinun pitää laittaa kodin hälytysjärjestelmä päälle tai lämpö päältä pois, Siri, Google Assistant ja Alexa auttavat sinua – koska nyt ne kuulevat sinut.

Kautta aikojen ensimmäinen täyden avoimuuden kokemus, keskustelutila – ja loistava äänentoisto

Bose 700 käyttää seuraavan sukupolven Bosen taustaäänien poistoa parannettuun taustaäänien vähentämiseen ja hienostunutta elektronista piiriä, joka eliminoi muista kuulokkeista tutun ”suhinan”. Yhdistettynä ne mahdollistavat 700-kuulokkeille uuden säädettävän taustaäänien poisto-ominaisuuden, mikä pitää sisällään täyden avoimuuden kokemuksen, jossa ”pois päältä” saa aivan uuden merkityksen. Korkein asetus antaa tehokkaimman hiljaisuuden ja alin asetus mahdollistaa sen, että kuulet täysin kuulokkeiden läpi – asetusta vaihtamalla kuulet itseäsi, muita ja kaikkea muuta aivan kuin et käyttäisi kuulokkeita lainkaan. Keskustelutila mahdollistaa kuuntelet tietoisuuden tilan – joten voit keskeyttää viihteen ja taustaäänien poiston samanaikaisesti, keskustella kasvotusten tai kuunnella ilmoituksia ja jatkaa siitä mihin jäit, kun olet valmis.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden ääni on mahtava musiikin kuunteluun ensimmäisestä kappaleesta useiden tuntien kuunteluun. Patentoidulla aktiivisella taajuuskorjaimella suunnitellut kuulokkeet välttävät väsymystä luovan basson, äänen ja diskantin lisääntymisen. Ne tuottavat sen sijaan luotettavan toiston: selkeän, luonnollisen ja tasapainoisen.

Koko päivän kestävä mukavuus ja akun kesto, helppo ohjattavuus

Bose Noise Cancelling Headphones 700 on tehty kestämään käyttöä ja niissä on upeita, korkealuokkaisia ruostumattomasta teräksestä olevia osia ja vähemmän näkyviä ruuveja, saumoja ja liitoksia kuin kuulokkeissa yleensä. Niiden paino jakautuu tasaisesti sangalle, ja kuulokkeita on mukava käyttää koko päivän – niissä on jopa 20 tunnin akun kesto. Kapasitiivinen kosketus toimii virtaviivaistettuun ohjaukseen tavallisilla käskyillä, kuten puheluihin vastaaminen ja niiden päättäminen, äänen mykistäminen, äänenvoimakkuuden säätäminen, musiikin keskeyttäminen ja kappaleiden ohittaminen. Kuulokkeissa on kolme nappia – yksi virran kytkemiseen päälle ja pois, yksi taustaäänien poistotason säätöön ja yksi valitsemallesi henkilökohtaiselle virtuaaliassistentille. Bose Music -sovelluksella voi räätälöidä ja muuttaa valintoja, päivittää ohjelmistoja, lisätä ominaisuuksia – ja myös uusia tulossa olevia ominaisuuksia.

Pääsy Alexa-kutsulla, Bose AR ja katsaus uusiin ominaisuuksiin – Noise-Masking

Bose Noise Cancelling Headphones 700 toimivat minkä tahansa syntyperäisen henkilökohtaisen virtuaaliassistentin kanssa. Google Assistant ja Alexa ovat valmiiksi integroituina ja ne tekevät mahdolliseksi nopean ja helpon yhteyden. Käyttövalmis ohjelmistopäivitys on myös saatavana Alexa-kutsulle. Kun se on ladattu, sanot vain ”Alexa” – kuten sanoisit älykaiuttimellesi kotona. 700-kuulokkeet ovat myös Bose AR -yhteensopivat ja niitä voi käyttää kehittyvien sovellusten ekosysteemin kanssa, joka lisää äänikerroksen reaaliaikaisesti sen perusteella, missä olet ja mihin suuntaan katsot. Muita sovellusominaisuuksia on tulossa, kuten melua peittävät raidat, jotka lisäävät uuden tason rauhoittavia ääniä Bosen taustaäänien poistoon. Ne on tarkoitettu rentoutumiseen ja keskittymiseen.

Lisätietoja ja saatavuus

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet taittuvat kokoon kuulokeosan yhdellä saranalla ja ne säilyvät siististi ohuessa ja kapenevassa kovassa kotelossa, joka sujahtaa aiempaa helpommin laukkuun, reppuun tai taskuun. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeista on saatavana kaksi väriä – musta ja hopea, ja ne ovat myynnissä Bose.fi-verkkosivustolla, Bose-liikkeissä ja valikoidulla jälleenmyyjillä. Lisätietoja Bose Earbuds 500- ja Noise Cancelling Earbuds 700 -kuulokkeista on tulossa lähempänä niiden lanseerausta.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###