UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

16. toukokuuta 2019 – Bose Frames – mullistava päälle puettava laite, joka yhdistää korkealuokkaisten aurinkolasien suojan ja tyylin, langattomien kuulokkeiden toimivuuden ja suorituskyvyn sekä maailman ensimmäisen lisätyn todellisuuden äänialustan – tulee nyt myyntiin myös Suomessa. Samalla maailmalaajuiseen jakeluun tulee myös Bose Frames Lens Collection, valikoima liukuvärjättyjä ja peililasilinssejä, jotka on helppo vaihtaa jokaisen omaan tyyliin ja värimaailmaan sopivaksi sekä vähentämään häikäisyä.

Framesit näyttävät ja tuntuvat muotoilultaan ja istuvuudeltaan maailmaan ikonisimmilta aurinkolaseilta, mutta niissä on myös pienin, ohuin ja kaikkien aikojen kevyin Bose-äänijärjestelmä. Patentoidun open-ear-designin avulla Frames toistaa musiikkia ja tietoja, ottaa vastaan ja soittaa puheluja sekä yhdistää virtuaaliassistentteihin – samalla kun se säilyttää soittolistoja, viihdettä ja pitää puhelut yksityisinä.

“Bose Framesit ovat sekä vallankumoukselliset että käytännölliset”, sanoo Bose Framesien johtaja Mehul Trivedi. ”Uudet linssivaihtoehdot tekevät Frameseistä monipuoliset huippuaurinkolasit, mutta kun laitat niihin virran päälle, ne toimivat kuin kuulokkeet ja yhdistyvät välittömästi puhelimeesi, yhteystietoihisi, nettiin ja kaikkeen niiden äänisisältöön. Framesit ovat Yhdysvalloissa vallanneet päälle puettavien laitteiden kategorian myrskynomaisesti sen jälkeen kun ne lanseerattiin puoli vuotta sitten. Olemme innoissamme, että voimme tuoda Framesien uraauurtavan suorituskyvyn – ja uudet lisävarusteet – kaikkien saataville ympäri maailmaa.”

Bose Framesit ovat aurinkolasit, saatavilla nyt myös vaihdettavat linssit

Bose Frames -laseissa on kaksi ajatonta mallia – Alto, joka on neliömäinen ja kulmikas sekä Rondo, joka on pyöreä ja pienempi. Molemmat estävät jopa 99 prosenttia UVA-/UVB-säteistä, painavat vain 45 grammaa ja niissä on tasaisesti sävytetyt linssit, jotka on helppo vaihtaa Framesien ensimmäisiin lisävarusteisiin. Saatavilla on sinisävyinen ei-polarisoitu vaihtoehto molempiin malleihin sekä erilaisia polarisoituja vaihtoehtoja molempiin – hopeansävyinen peililasi Altoon ja ruusukullansävyinen peililasi Rondoon. Kaikki vaihtoehdot täydentävät Framesien nykyaikaisia ja minimalistisia yksityiskohtia, kuten kullattuja terässankoja ja lataustappeja. Ne suojaavat, ovat naarmuttumattomat ja särkymättömät tuotteen standardilinssien tapaan.

Bose Frames on henkilökohtainen äänilaite

Bose Framesit toimivat kuten aidosti langattomat kuulokkeet – teknologia, joka murskaa henkilökohtaisen kuuntelemisen suorituskyvyn rajat kokoonsa nähden. Pienen pieni ja hyvin ohut akustiikkapaketti on asennettu saumattomasti kummankin sangan sisäosaan – ennemmin kuin korvakuuloke tai liitetty komponentti – tuottamaan hienotunteisen ja leuat loksauttavan äänen käyttäjälleen, eikä kenellekään muulle. Kosketus- ja ääniohjaus, ultra-pieni mikrofoni ja monitoimipainike ovat upotettuina oikean ohimon kohdalle virtaa ja pariliitosta, Siriä ja Google Assistantia, soittoja ja käskyjä tai kappaleiden taukoja ja ohittamista varten. Bose Connect -sovelluksessa on lisäominaisuuksia nyt ja ohjelmistopäivityksiä uusia lisäominaisuuksia varten tulevaisuudessa – kuten Bose AR.

Bose Frames on päälle puettava lisätyn todellisuuden äänilaite

Bose Framesit ovat Bose AR -yhteensopivat – ensimmäinen kaupallinen tuote, jossa on Bosen lisätyn todellisuuden äänialusta. Muista lisätyn todellisuuden laseista ja alustoista poiketen Bose AR ei muuta sitä, mitä näet tai se ei käytä linssiä tai puhelimen kameraa asettaakseen kohteita päällekkäin näkökentässä. Sen sijaan ne tietävät, missä olet ja mihin suuntaan katsot käyttämällä 9-nikamaista pään liikettä mittaavaa sensoria ja GPS:ää iOS- tai Android -laitteestasi – ja lisää automaattisesti äänikerroksen yhdistäen tämän loputtomiin paikka- ja aikamahdollisuuksiin matkustamiseen, oppimiseen, viihteeseen, pelaamiseen ja muuhun. Kaikki on helposti ladattavissa ja kuunneltavissa, mikä tekee Bose Frameseista paremman ajan myötä.

Akku ja säilytys

Bose Frames käyttää litium-akkua. Se yhdistyy lataukseen tarkoitettuun pogo-pin-johtoon, joka tulee Framesien mukana. Keskimääräisellä kuuntelutasolla akku kestää jopa 3,5 tuntia toistoa ja jopa 12 tuntia valmiustilassa. Framesit voidaan ladata täyteen lataukseen alle kahdessa tunnissa. Niiden mukana tulee puhdistusliina/pussi ja suojakotelo puhtaanapitoon ja säilytykseen.

Yksityiskohdat ja saatavuus – Frames ja Bose AR

Bose Frames on saatavana mattamustana (Matte Black) ja kahtena kaikille sopivana mallina – suurempi (Alto) ja pienempi (Rondo). Bose Framesien hinta on 229,95 euroa. Bose Frames Lens Collectionin hinta ei-polarisoituna on 24,95 euroa ja polarisoituna 34,95 euroa. Ne ovat myynnissä Suomessa 31. toukokuuta alkaen Bose-liikkeissä, Bose.comissa ja valikoiduilla jälleenmyyjillä. Bose AR -sovellus löytyy Bose Connect -sovellluksesta ja iOS App Storesta.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###