UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

24 Syyskuu, 2018


MULLISTAVIEN BOSE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™ - KUULOKKEIDEN VIRALLINEN LANSEERAUS

Syyskuu 2018 — Bose on tänään julkistanut virallisesti mullistavat Bose Noise-Masking Sleepbuds™ -kuulokkeet – pikkuruiset ja aidosti langatomat nappikuulokkeet yhdistävät äärimmäisen mukavan designin rauhoittavilla äänillä, jotka eristävät, peittävät ja korvaavat yleisimmät unta häiritsevät äänet. Bose® Sleepbuds -kuulokkeet ovat Bosen kaikkien aikojen pienin tuote. Ne ovat täynnä ainutlaatuista teknologiaa. Kuulokkeissa on 10 etukäteen ladattua “uniraitaa”, äänitiedostoa, jotka vaimentavat kuorsauksen, naapureiden, koirien, liikenteen ja monien muiden äänitaajuuksien melun – peittäen ne rentouttavan äänen alle. Sleepbuds-kuulokkeissa on uudet patentoidut hyvin istuvat, pehmeät ja hädin tuskin tuntuvat korvasovitteet. Niiden käyttöaika on jopa 16 tuntia. Sleepbuds ratkaisee miljoonien ihmisten uniongelmat, jotka ovat luoneet miljardien dollarien teollisuuden.

Bose Sleepbuds on Bosen ensimmäinen tuote, joka käyttää Bosen noise-masking -teknologiaa. Sleepbuds-kuulokkeet eivät ole aktiiviset vastamelukuulokkeet, eivätkä uusilla toiminnoilla varustetut in-ear-kuulokkeet, eikä niillä voi kuunnella musiikkia – koska jokainen pienikin yksityiskohta on optimoitu vain yhtä tarkoitusta varten – parempaa unta, koko yön, joka yö.

Bosen Noise-Masking -teknologia

“Noise-masking on tiedettä”, sanoo Bose Sleepbuds -kuulokkeiden järjestelmäinsinööri Daniel Lee. “Se on enemmän kuin ympäröivä ääni tai valkoista kohinaa. Sitä ei voi saavuttaa vain säätämällä rauhoittavan musiikin äänenvoimakkuutta kovemmalle. Tilanteesta riippuen se on tehokkaampaa kuin aktiivinen vastamelun poisto – jopa omamme. Päivällä QuietComfort-kuulokkeet parantavat keskittymistä ja tuottavuutta tai mahdollistavat soittolistan kuuntelemisen ja selkeät puhelut meluisilla paikoilla. Yöllä taas tavoitteena on hiljentyä täydellisesti, ja ympäristö on luonnostaankin hiljaisempi – hiljaisuudessa jopa pienikin ääni tuntuu kovalta. Sängyn vieressä olevat laitteet eivät peitä ääniä, korvatulpat eivät sulje ääniä pois ja nappikuulokkeet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi istuttaessa, seistessä tai liikkeessä, eivät sovellu käytettäviksi tuntikausia makuuasennossa – erityisesti kylkimakuulla. Mutta Bose Sleepbuds -kuulokkeet soveltuvat. Jos olet jo kokeillut kaikkea ja mikään ei toimi tai jos et ole kokeillut mitään, koska arvelet, ettei mikään toimi, Sleepbuds-kuulokkeet ovat juuri sinua varten.”

“Univaikeudet ovat kasvava globaali epidemia, joka vaikuttaa elämäämme ja terveyteemme”, sanoo Bosen Wellness-ryhmän johtaja Brian Mulcahey. “Se osuu myös meitä lähelle. Vuosia asiakkaamme, työkaverimme, ystävämme ja perheenjäsenemme ovat pyytäneet meitä valmistamaan tuotteen, joka auttaa heitä nukahtamaan ja nukkumaan. Otimme tämän vakavasti ja kokosimme uskomattoman tiimin melun hallinnan, akustiikan, psykoakustiikan, elektronisen miniatyrisoinnin, langattomien in-ear-kuulokkeiden ja neurologian asiantuntijoita. He edustavat huippuosaamista omilla alueillaan ja heidän työnsä on inspiroinut koko yhtiötä. Koska vakavien tilastojen takana on oikeita ihmisiä, tämä tuote voi olla monille heistä ratkaisevan tärkeä.”

Insinööritaidon läpimurto 

Bose® Sleepbuds™ -kuulokkeet ovat hienostuneen insinööritaidon saavutus. Kukin nappikuuloke painaa vain 1,4 grammaa ja on hieman yli 1 senttimetriä leveä ja korkea. Kuulokkeiden ulkopuolella on laserilla etsattu antenni, joka mahdollistaa luotettavan yhdistettävyyden puhelimeen tai tablettiin. Sisäpuolella on ladattava hopea-sinkki akku, minikokoinen muunnin sekä flash-muistilla varustettu mikropiirilevy valmiiksi ladattujen noise-masking -äänitiedostojen tallennukseen. Molemmat kiinnittyvät uuteen melua eristävään StayHear+ Sleep -sovitteeseen — se on toinen suojaus, joka muodostaa fyysisen esteen ei-toivotuille äänille. StayHear+ Sleep -sovitteet tulevat nappikuulokkeiden mukana kolmessa eri koossa. Ne ovat pehmeät, taipuisat ja käytännössä painottomat. Niiden materiaali ja muoto on optimoitu erityisesti lepoa varten, joten ne tuntuvat miellyttäviltä ja pysyvät paikallaan koko yön kaikissa nukkuma-asennoissa.

Bose Sleep -sovellus ja Sleepbuds-kuulokkeiden latauskotelo

Bose Sleepbuds -kuulokkeet käyttävät matalaenergistä Bluetooth®-yhteyttä ja ne ovat sekä iOS- että Android -yhteensopivat. Niiden mukana tulee Bose Sleep -sovellus, jonka avulla päivityksiä, valvontaa ja asetuksia on helppo hallita. Käyttäjät voivat asettaa herätyksen aamuksi sekä valita omaan ympäristöön sopivan äänitiedoston ja äänen voimakkuuden – ja kokea välittömästi lempeitten aaltojen äänen kuorsaavan kumppanin sijasta, kahisevien lehtien äänen naapurin juhlinnan sijasta, pehmeästi suhisevan tuulimyllyn äänen kadulta tulevan melun sijasta ja paljon muuta.

Bose Sleepbuds -kuulokkeet tulevat harjatussa alumiinisessa latauskohtelossa. Sleepbuds-kuulokkeiden akun kesto on jopa 16 tuntia — täydelliset matkoille ja yöpymisiin.

Saatavuus ja hinta

Bose Sleepbuds -kuulokkeissa on valkoinen korkeakiiltopinta ja niiden hinta on 299,95 euroa. Sleepbuds-kuulokkeet tulevat Euroopan markkinoille 20. syyskuuta 2018 ja niitä voi ostaa Bose-liikkeistä, osoitteesta bose.fi sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Kiitos Indiegogo-asiakkaille

Sleepbuds™-kuulokkeiden prototyppi esiteltiin marraskuussa 2017 Indiegogossa ja ne myytiin loppuun kuudessa päivässä. Ei vielä tuotannossa olleet laitteet lähetettiin maaliskuussa 2018 niiden omistajille ja he antoivat palautetta kuulokkeiden toiminnallisuudesta siten, että parannuksia voitiin tehdä lopullisiin tuotantoon tuleviin laitteisiin – jotka myös Indiegogo-asiakkaat saavat alkuperäisten laitteiden tilalle ilman erillistä veloitusta. Bose kiittää kaikkia heitä tuesta, yhteistyöstä ja luottamuksesta.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###

Lehdistötiedote PDF-tiedostona

LIITTYVÄ SISÄLTÖ


KUVAT

Ei hakutuloksia

VIDEOT

Ei hakutuloksia