UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

08 Lokakuu, 2018


BOSE ESITTELEE UUDEN ÄLYKAIUTTIMEN JA UUDET ÄLYKKÄÄT SOUNDBARIT

Aloittaa uuden luvun yhtiön legendaarisessa kotiäänentoiston historiassa

Lokakuu 2018 — Bose aloittaa tänään uuden luvun legendaarisessa kotiäänentoiston historiassaan uudella langattomalla älykaiuttimella ja kahdella uudella älykkäällä soundbarilla – Bose Home Speaker 500 musiikkiin sekä Bose Soundbar 700 ja Bose Soundbar 500 musiikkiin ja kotiteatteriin. Jokainen kaiutin rikkoo tilavuuden rajoitukset yhdestä kaiuttimesta ja yhdistää kokoa uhmaavan suorituskyvyn ylivertaiseen puheentunnistukseen sekä Amazon Alexan tehoon. Muut ääniohjaukset ovat tulossa myöhemmin. AirPlay 2 yksinkertaiseen suoratoistoon Applen laitteilta on saatavilla alkuvuodesta 2019.

Alusta asti suunnitellut uudet Bosen älykaiutin ja soundbarit käyttävät patentoitua mikrofoniteknologiaa, jota on käytetty Bosen headseteissä ja kuulokkeissa. Niissä komennot kuuluvat paremmin kovaäänisen kuuntelutason yli. Sisäänrakennettu Bluetooth, Wi-Fi ja Alexa mahdollistavat välittömän ja helpon pääsyn miljooniin kappaleisiin ja kymmeniintuhansiin tietoihin, viihteeseen, älykotitoimintoihin ja moneen muuhun. Ne toimivat loistavasti yksin tai yhdessä koko kodin järjestelmän kanssa. Uudet laitteet ovat saatavilla lokakuun alusta lähtien.

“Äänikontrolloidut kaiuttimet eivät ole uusi asia ja valittavana on monia erinomaisia vaihtoehtoja. Meillä oli kuitenkin erilainen visio omiemme kanssa, jota inspiroi se, mitä voisimme tehdä ainutkertaisesti luodaksemme paremman kokemuksen”, sanoo Bose Consumer Electronics Divisionin category manager Doug Cunningham. “Kaikki uudet älykaiuttimemme tuplaavat toiminnallisuuden. Tarvitaan vain yksi Bose Home Speaker 500 todelliseen stereoerotukseen — kahden kaiuttimen yhdistämiselle ei ole tarvetta. Bose Soundbar 700 ja Soundbar 500 ovat ohuita ja hillittyjä, mutta niissä on leuat loksauttava surround-ääni — käytitpä sitä suoratoistoon Spotifysta tai elokuvan katseluun. Ne yhdistävät Bluetoothin ja Wi-Fin ylivertaiseen helppokäyttöisyyteen ja niitä voi yhdistellä toistamaan synkronoituina tai erikseen. Uudella Alexan toiminnallisuudella sekä tulossa olevilla muilla virtuaaliavustajilla (VPA), niistä tulee ajan kuluessa aiempaakin parempia.”

Ääniohjaus – Bosen mikrofonin ero

Uudet Bose Home Speaker ja Bose Soundbarit käyttävät Bosen edistyksellistä mikrofoniteknologiaa, jota on kehitetty vuosien ajan tehdyissä tutkimuksissa Bosen kaupallisiin headsetteihin, kuluttajille tarkoitettuihin kuulokkeisiin ja muihin sovelluksiin – menneisyyden ja tulevaisuuden. Jokaisessa on räätälöidysti suunniteltu kahdeksan mikrofonin ryhmä, joka on tarkasti sijoitettu täsmälliseen lähikentän ja kaukokentän puheentunnistukseen — kun on hiljaista, meluisaa tai kun musiikkia soitetaan kovaa. Olitpa sitten lähellä tai toisella puolella huonetta tai soittolistasi soi taustalla, olet juhlissa tai keskellä keskustelua, ne kuulevat sinua ensimmäisellä kerralla.

Bose Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500:ssa on kaikista tällä hetkellä saatavissa olevista älykaiuttimista laajin äänikuva. Sen kuori on saumattomasti anodisoitua alumiinia ja se on vain 20,3 cm korkea x 17 cm leveä x 10,9 cm syvä. Se käyttää kahta mukautettua ajuria, jotka on suunnattu vastakkaisiin suuntiin – joten ääni heijastuu ympäröivistä seinistä ja erottaa instrumentit kauas vasemmalle ja oikealle sekä antaa laulun kuulua, kuten artisti tarkoitti sen kuuluvan. Tulos on voimakas ja elävä – ilman keinotekoisia ponnistuksia tai säröjä. Silloin, kun haluaa käyttää mieluummin säätimiä tai puhelin on kantaman ulkopuolella, painikkeet perustoiminnoille ovat kaiuttimen yläosassa.

Bose Soundbar 700 ja Soundbar 500

Bose Soundbar 700 suunniteltiin suoriutumaan paremmin kuin kaikki muut tämän kategorian tuotteet. Sen upea suorituskyky vastaa sen upeaa muotoilua. Vain hieman yli 5,72 cm korkeassa x 10,8 cm syvässä x 97,8 cm pitkässä Bose Soundbar 700:ssa on kaarevan puhtaat linjat, sitä ympäröi metalliristikko ja upea karkaistu lasipinta. Sisältä se on täynnä patentoitua teknologiaa. Bosen PhaseGuide-tekniikka pitää kuulla, jotta siihen voi uskoa. Se lähettää musiikkia useista kanavista täyttäen koko tilan ja hienovaraisen äänen tiloihin, jossa ei ole kaiuttimia. Bose DSP, mukautettu matalan profiilin muunnin ja QuietPort-teknologia antavat poikkeuksellista yksityiskohtaisuutta ja syvyyttä suosikkikappaleillesi, kristallin kirkkaan äänen Netflixille ja dramaattista todentuntua urheiluun. Bose Soundbar 700: n mukana tulee myös älykäs yleiskaukosäädin TV:n tai muiden yhdistettyjen laitteiden hallintaan.

Kuten Bose Soundbar 700, Soundbar 500 on ”työjuhta” — se mahdollistaa saumattoman vaihdon videoäänestä musiikkiin. Kooltaan 4,44 cm korkea x 10,16 cm syvä ja 80 cm pitkä Bose Soundbar 500 on pieni ja ohut, ja siinä on hienostunut mattapinta. Se sopii siististi television alle ja on käytännössä huomaamaton – kunnes laitat sen päälle.

Molemmat uudet soundbarit käyttävät patentoitua ADAPTiQ-teknologiaa — teknologiaa, jonka pioneeri Bose on ja jota on kehitetty monien vuosien ajan. Ne mukautuvat akustisesti ympäristöönsä ja HDMI Audio Return Channel (ARC) on yhteensopiva tulevan teknologian kanssa. Ne voidaan myös kiinnittää seinään tai laajentaa langattomalla bassoyksiköllä ja takakaiuttimilla täyteen 5,1-kokemukseen.

Hinta ja saatavuus

Bose Home Speaker 500 hinta on 449,95 euroa. Bose Soundbar 500:n hinta on 599,95 euroa ja Bose Soundbar 700:n hinta 999,95 euroa. Kaikkia voi ostaa Bosen liikkeistä, Bose.fi-verkkosivustolta ja valikoiduilta Bose-jälleenmyyjiltä.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###

Lehdistötiedote PDF-tiedostona