UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Huhtikuu 13, 2017


BOSE ESITTELEE UUDET SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH -KAIUTTIMET

Dramaattisesti syvempi, hämmästyttävän voimakas ja aito 360 asteen ääni

Huhtikuu 13, 2017 – Bose julkisti tänään kaikkien aikojen parhaimmat Bluetooth-kaiuttimensa – uudet SoundLink Revolve™ ja SoundLink Revolve+™. Aidosti 360 asteen äänellä ja täysin uudella akustisella suunnittelulla Revolve-kaiuttimien uskomaton ääni kuuluu saumattomaksi suunnitellusta alumiinikotelosta tasaisesti joka suuntaan.

“Kun SoundLink tuli ensimmäisen kerran markkinoille, se löi ällikällä koko alan," kuvaa Glenn Gomes-Casseres, Bosen langattomien kaiuttimien tuotejohtaja. ”Emme halunneet tehdä pieniä parannuksia äänentoistoon, joka teki kaiuttimesta kuuluisan. Halusimme tehdä erosta niin huomattavan, että heti ensimmäisestä kappaleesta huomaa kuuntelevansa parasta ääntä, mitä on ikinä kuullut pienestä kaiuttimesta – jälleen kerran.”

Bosen insinöörit aloittivat puhtaalta pöydältä tavoitteena määritellä uudelleen koon, äänen ja akkuvirran välinen riippuvuus. Ensin luotiin täysin uusi akustinen rakenne. Sitä seurasi lieriömäinen rakenne ja yhdestä palasta valmistettu alumiininen kotelo. Revolve-kaiuttimissa ei ole etu- tai takaosaa, eikä niitä tarvitse suunnata kohti kuuntelijaa. Kaiuttimet yhdistävät vastakkaiset passiivielementit tehokkaaseen, erittäin korkean hyötysuhteen muuntajaan. Kokonaisuus on suunnattu alaspäin uuteen patentoituun akustiseen heijastinlevyyn. Mukaan on lisätty ”ansa” äänenpaineelle, mikä poistaa äänen vääristymät. Lopputulos on dramaattinen. Ääni toistuu tasaisesti joka suuntaan syvällä ja vahvalla bassolla, ilman tavanomaisten 360 asteen kaiuttimien parempia kuuntelukohtia tai taajuuskatoa. Keskelle huonetta, nurkkaan tai mihin tahansa näiden välillä asetettu Revolve antaa kaikille saman kokemuksen. Musiikki toistuu tilavana ja kirkkaana sekä haluttaessa erittäin kovaa.

Molemmat Revolve-mallit on tehty kulkemaan mukana. Niissä on IPX4-luokitus vesiroiskeiden ja sateen varalle sekä kestävyys kolhuja, pudotuksia ja iskuja vastaan. Pohjassa olevalla 1/4” kierteellä kaiuttimen saa helposti kiinni kamerajalustaan tai muuhun kolmijalkaan esimerkiksi ulkojuhliin sijoittamista varten.

Revolve on 15,2 cm korkea, 8,2 cm syvä ja se painaa vain 660 grammaa. Akkukesto on jopa 12 tuntia. Paremman suorituskyvyn Revolve+ on 18,4 cm korkea, 10,5 cm syvä ja se painaa 900 grammaa. Akkukesto on jopa 16 tuntia. Molemmat mallit voi yhdistää toistolaitteeseen NFC:n avulla ja laitteita voi ohjata helpolla äänivalikolla. Kaiuttimien mikrofonit mahdollistavat niiden käyttämisen esimerkiksi puheluihin sekä Sirin tai Google Assistant -sovelluksen kanssa.

Ilmaisella Bose Connect -sovelluksella voi nyt yhdistää kaksi SoundLink-kaiutinta toisiinsa. Kaikki SoundLink-mallit alkaen uudet SoundLink Color II –kaiuttimesta ovat keskenään yhteensopivia. Uusi Stereo-tila mahdollistaa kaksikanavaisen toiston ja Party Mode –tila saman kappaleen toistamisen useasta kaiuttimesta samanaikaisesti.

SOUNDLINK – KOHTI TÄYDELLISYYTTÄ

Bosen SoundLink-kaiuttimet tunnustetaan yleisesti kannettavan äänentoiston mittapuuksi. Alkuperäinen SoundLink Mobile rikkoi Bluetooth-kaiuttimien aiemmat rajat vallankumouksellisella kannettavalla suorituskyvyllä. SoundLink Mini ja Mini II puolestaan tulivat ja valtasivat markkinat entistä paremmalla äänellä ja pienemmällä muotoilulla. SoundLink III meni yhä pidemmälle vieläkin paremmalla äänikokemuksella. Alkuperäinen Color oli menestys vankalla rakenteellaan. Päivitetty versio SoundLink Color II on julkaistu äskettäin. Yhdessä Color II, Revolve ja Revolve+ ovat SoundLink-sarjan seuraava sukupolvi. Uuden askeleen eteenpäin on mahdollistanut sama intohimo luoda pienin ja parhaalta kuulostava langaton kaiutin.

HINNOITTELU, SAATAVUUS JA VÄRIT

SoundLink Revolve ja SoundLink Revolve+ Bluetooth –kaiuttimet tulevat ennakkotilattavaksi 13. huhtikuuta 2017 hintaan 259,95 euroa (Revolve) ja 379,95 euroa (Revolve+). Molemmat mallit ovat saatavilla kahdessa värissä – Triple Black (musta) ja Lux Gray (harmaa). SoundLink Revolve ja SoundLink Revolve+ tulevat myyntiin valtuutetuille jälleenmyyjille ja osoitteeseen Bose.fi. Lisätietoja löytyy osoitteesta Bose.fi.

TIETOA BOSESTA

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet: pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

###

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

Lehdistötiedote PDF-tiedostona