UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

14 Lokakuu, 2016


BOSE ESITTELEE UUTUUDET: LANGATON SOUNDBAR JA KOTIVIIHDEJÄRJESTELMÄT

Soundtouch® 300 asettaa uuden standardin musiikin ja elokuvien äänentoistolle yhdellä kaiuttimella

Upeasti muotoillut uudet Lifestyle®-järjestelmät antavat parhaan mahdollisen tilaäänielämyksen

Lokakuu, 2016 – Bose julkistaa tänään kolme uutta langatonta kaiutinjärjestelmää, jotka antavat hyvän syyn pysyä kotona. SoundTouch 300 soundbar-kaiutin murtaa yhden äänilähteen suorituskyvyn aiemmat rajoitteet ja kaksi korkealuokkaista Lifestyle-kotiviihdejärjestelmää yhdistävät ällistyttävän tilaäänen vaikuttavaan muotoiluun.

SOUNDTOUCH 300 SOUNDBAR

SoundTouch 300:n mitat ovat vain 10,8 cm (S) x 97,8 cm (L) x 5,7 cm (K). Muihin kokoluokkansa laitteisiin verrattuna SoundTouch 300 on äänenlaadultaan ylivertainen. Se sisältää Wi-Fi®- ja Bluetooth-yhteydet sekä NFC-tekniikan laitteiden helppoon yhdistämiseen, joten suoratoisto Spotifyista®, Deezerista tai käytännössä mistä tahansa muusta palvelusta on yksinkertaista ja nopeaa. Valmiudet elokuvien, sarjojen tai urheilun katsomiseen ovat yhtä erinomaiset. SoundTouch 300 poikkeaa aiemmin totutusta edukseen myös ohuella profiilillaan ja ensiluokkaisilla materiaaleillaan. Näihin kuuluvat laitteen ympäri kulkeva metalliverkko ja upea lasikansi.

”SoundTouch 300 täyttää aukon markkinoilla”, sanoo Bosen A4V-yksikön johtaja Pete Ogley. ”Rikoimme koon, äänenlaadun ja muotoilun aiemmat rajat tavalla, jota tässä kategoriassa ei ole aiemmin tehty. Lisäsimme Wi-Fin ja Bluetoothin, jotta käyttäjä voi suoratoistaa mitä tahansa välittömästi. Lisäksi, koska laite toimii sekä langattomana musiikkijärjestelmänä että kotiteatterina, käyttäjä saa uskomattoman kuuntelukokemuksen kuunteleepa hän sitten musiikkia, nauttii Netflixistä tai katsoo urheilua. Kaikki yhdestä upeasta kaiuttimesta.”

Tilantunnun luomiseen SoundTouch 300 käyttää PhaseGuide®-keilausta, jolla lähetetään signaalit kuuntelutilan vasemmalle ja oikealle puolelle. Näin voi kuulla sen, mitä ei voi nähdä: musiikkikappaleen tai elokuvan erilliset äänikanavat kuuluvat sieltä, missä ei ole kaiuttimia. Patentoitu QuietPort™-teknologia varmistaa syvän ja puhtaan basson kaikilla äänenvoimakkuuksilla – ääni ei vääristy kovillakaan voimakkuuksilla. Bose lisäsi mukaan kehittyneen digitaalisen signaaliprosessorin, mikä tuo tarkkuutta ja tasapainoa kaikille taajuuksille. Koska jokaisen huoneen koko, muoto ja sisustus ovat erilaisia, SoundTouch 300 käyttää ADAPTiQ®-kalibrointia, jolla toisto sovitetaan automaattisesti erilaisiin tiloihin.

Käyttöönotto on helppoa HDMI (ARC)-liittimellä, joka on varustettu äänen paluukanavalla: vain yksi kaapeli riittää SoundTouch 300:n yhdistämiseen televisioon, dvd-soittimeen tai suoratoistopalveluihin. Järjestelmä on varustettu toimimaan myös tulevaisuudessa: 4K-läpiviennin myötä SoundTouch 300 on yhteensopiva sekä tämän päivän että huomisen teknologioiden kanssa.

SoundTouch 300:n suorituskyky on jo sellaisenaan huippuluokkaa. Lisäksi siihen on saatavilla lisäosia räätälöintiin, kuten uusi, akustisesti yhteensopiva langaton bassoyksikkö Acoustimass® 300 ja langattomat tilaäänikaiuttimet Virtually Invisible® 300 täydelliseen 5.1-elämykseen. Osana Bosen SoundTouch-tuoteperhettä SoundTouch 300:n voi myös liittää langattomasti muihin SoundTouch-kaiuttimiin ympäri kotia. Tuloksena on ylivoimainen monihuonejärjestelmä.

YLELLISET LIFESTYLE 650- JA 600 -KOTIVIIHDEJÄRJESTELMÄT

Bose Lifestyle 650 luksusluokan kotiviihdejärjestelmässä on kaikki – hämmästyttävä 5.1-suorituskyky Bosen kaikkien aikojen hiotuimmassa muotoilussa samoin kuin ensiesiintymisensä tekevät Bosen kaikkien aikojen pienimmät satelliittikaiuttimet – neljä uutta OmniJewel™-satelliittikaiutinta, joiden mitat ovat uskomattomat 4,67 cm (L) x 14,66 cm (K) x 4,67 (S). Jokaisessa OmniJewel-kaiuttimessa on vastakkain sijoitetut elementit, joista syntyy sykähdyttävä teho. Ne toimivat yhdessä virtaviivaisen keskikanavakaiuttimen ja bassoyksikön kanssa, mikä tuottaa pysäyttävän, kaikkialta kuuluvan äänen. Teknologiaa täynnä olevissa Lifestyle 650 -kaiuttimissa on harjattu ja anodisoitu alumiinipinta sekä sulavalinjaisessa keskusyksikössä upeasti viimeistelty kaareva lasipinta. Vaikka viihdejärjestelmän osat sulautuvat helposti osaksi huonetta, ovat ne visuaalisesti erittäin näyttäviä ja tehty esiteltäviksi.

”Uusi Lifestyle 650 -viihdejärjestelmämme on huomionarvoinen”, sanoo Ogley. ”Ihmisille, jotka haluavat parhaimman laadun äänessä, esteettisyydessä, materiaaleissa ja kokoonpanossa, mitään vastaavaa ei ole saatavilla. Ensimmäisen kerran nähtynä ja kuultuna kokemus on yksinkertaisesti pysäyttävä.”

Kuten SoundTouch 300, myös 650 käyttää QuietPort-teknologiaa ja kehittynyttä digitaalista signaaliprosessoria tuomaan syvyyttä, kirkkautta ja elävyyttä. APATiQ varmistaa optimaalisen akustiikan kaikissa tiloissa ja 4K-läpivienti kytkettävyyden kuudella HDMI-tulolla. Järjestelmä sisältää myös Wi-Fin ja Bluetooth-yhteyden NCF-yhdistämistekniikalla sekä yhteensopivuuden kaikkien SoundTouch-järjestelmien kanssa, mikä mahdollistaa koko kodin langattoman äänentoiston. Käyttöönotto on helppoa Bosen patentoimalla Unify®-ominaisuudella, joka ohjaa käyttäjän läpi asennuksen selkeillä, näytöllä näkyvillä ohjeilla. Myös järjestelmän käyttö on yksinkertaista mukana tulevalla radiotaajuuksia käyttävällä kaukosäätimellä, jolla pystyy myös ohjaamaan useita laitteita.

Uusi Lifestyle 600 -viihdejärjestelmä on valikoimassa Lifestyle 650:n rinnalla. Siinä on useita samoja ylellisiä ominaisuuksia neljällä hieman isommalla Jewel Cube® -satelliittikaiuttimella ja yhdellä Jewel Cube -keskikaiuttimella.

HINTA, SAATAVUUS JA VÄRIT

SoundTouch 300 soundbar, Acoustimass 300 -bassoyksikkö, Virtually Invisible
-tilaäänikaiuttimet ja Lifestyle 650- ja 600 –järjestelmät tulevat myyntiin lokakuun alussa 2016.

SoundTouch 300 soundbarin hinta on 799,95 euroa ja se on saatavilla mustana. Lisävarusteena myytävän bassoyksikön hinta on 799,95 euroa ja akustisesti yhteensovitettujen tilaäänikaiuttimien hinta on alkaen 399,95 euroa. Lifestyle 650 –kotiviihdejärjestelmän hinta on 5 199,00 euroa ja Lifestyle 600 -viihdejärjestelämän hinta on 3 999,00 euroa. Molemmat ovat saatavilla mustana ja valkoisena. SoundTouch 300- ja Lifestyle -tuotteita myyvät valtuutetut Bosen jälleenmyyjät. Lisätietoja osoitteesta Bose.fi tai puhelinnumerosta 0800-05575.

Tietoa Bosesta

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet, pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuoteryhmiä. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###

Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen rekisteröimä tavaramerkki. Bluetooth®on Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröity tavaramerkki, jota Bose Corporation käyttää lisenssillä. Spotify on Spotify AB:n rekisteröimä tavaramerkki. Deezer on Blogmusiks SAS:n rekisteröimä tavaramerkki. Musiikkipalvelut voivat vaihdella maittain.

Lehdistötiedote PDF-tiedostona

LIITTYVÄ SISÄLTÖ


KUVAT

VIDEOT

Ei hakutuloksia