UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

11 maaliskuu 2015


BOSEN® PAREMPI ÄÄNI SIIVITTÄÄ MERCEDES AMG PETRONAS FORMULA 1 -TALLIA ENSI KAUDELLA

11 maaliskuu 2015 – BOSE® ja MERCEDES AMG PETRONAS Formula One® Team ilmoittivat tänään solmineensa sopimuksen Formula 1 -kaudelle 2015. F1-valmistajien hallitseva mestari on valinnut Bosen viralliseksi äänentoistokumppanikseen ensi kaudelle.

Uusi kumppanuussopimus MERCEDES AMG PETRONASin kanssa tuo F1-tiimin käyttöön Bosen uusimmat tuotteet sekä radalla että sen ulkopuolella, mukaan lukien QuietComfort®-kuulokkeet ja langattomat SoundTouch™-musiikkijärjestelmät. Bosen brändi tulee myös näkymään tiimin kuljettajien, Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin, haalareissa ja kypärissä sekä varikkotiimin kypärissä ja muissa tiimin vaatteissa.

"Odotamme innolla yhteistyötä MERCEDES AMG PETRONASin kanssa, sillä he suhtautuvat työhönsä yhtä tinkimättömästi ja intohimoisesti kuin me", sanoo Bose Europen varapääjohtaja Colette Burke. "Ainutlaatuinen teknologiamme tukee tiimin valmistautumista ja matkustamista ympäri maailmaa pidettäviin kilpailuihin ja auttaa heitä tekemään entistä parempaa yhteistyötä kisojen aikana."

Mercedes-Benz Motorsportin johtaja Toto Wolff sanoo: "Formula 1 on vaativa elämäntapa, joten olemme innoissamme saadessamme Bosen kumppaniksemme uudelle jännittävällä kaudelle. Bosen huipputuotteista tulee tärkeä osa rutiinejamme, ja melua vaimentavat QuietComfort-kuulokkeet ovat jo nyt tuoneet huomattavia parannuksia tiimimme matkustusmukavuuteen."

MERCEDES AMG PETRONAS -F1-tiimin lisäksi Bose tekee urheilun saralla kansainvälistä yhteistyötä NFL-jalkapalloliigan ja Rory McIllroyn kanssa. Näiden kumppanuuksien kautta Bose haluaa tuoda parempaa ääntä uusille osa-alueille ja pyrkii osaksi fanikeskustelua ainutlaatuisilla ja innovatiivisilla tavoilla.

Tietoa Bosesta

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) sähköopin professori, tohtori Amar G.Bose perusti Bose‐yhtiön vuonna 1964. Tänä päivänä yhtiön toimintaa ohjaa perusperiaate, investoiminen pitkäjännitteiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on kehittää uusia, asiakkaita hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja.

Bose on luonut jo vuosikymmenten ajan innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla. Bosen kotiteatterijärjestelmät, Wave®-musiikkijärjestelmät, kuulokkeet ja vastamelukuulokkeet, digitaaliset musiikkijärjestelmät, Bluetooth®-kaiuttimet ja ammattilaisjärjestelmät ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen ja sitoutuminen ennennäkemättömän asiakaskokemuksen luomiseen tunnetaan kaikkialla maailmassa.

###

Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki, ja Bose Corporation käyttää sitä lisenssillä.

Lehdistötiedote PDF-tiedostona