UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

4 kesäkuu 2015


BOSE® QUIETCOMFORT® 20 ACOUSTIC NOISE CANCELLING® -KUULOKKEET

Bosen taustaääniä poistavat in-ear-kuulokkeet nyt uusissa väreissä

4 kesäkuu 2015 – Vuonna 2013 julkaistut Bose QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet olivat mullistava uutuus in-ear-kuulokkeiden markkinoilla. Taskukokoiset kuulokkeet painoivat vain 44 grammaa, ja niiden tehokas taustaäänten poisto, korkea äänenlaatu ja hyvä istuvuus hakivat vertaistaan. QC®20-kuulokkeita on nyt saatavilla mustana ja valkoisena sekä kahtena eri versiona, joista toinen on suunniteltu tietyille iPod-, iPad- ja iPhone-malleille ja toinen useimmille Samsung Galaxy -älypuhelimille ja -tableteille sekä Android™-laitteille. Molemmissa versioissa on johdossa mikrofoni ja kaukosäädin musiikin toiston ja puheluiden helppoon hallintaan.

"Bosen QC20-kuulokkeet ovat vallankumoukselliset", Bosen Noise Reduction Technology Groupin johtaja Sean Garrett toteaa. "Niissä Bosen tunnetusti tehokas taustaäänien poisto ja erinomainen äänenlaatu on saatu mahtumaan pieneen pakettiin. Kuulokkeet myös tuntuvat mukavilta korvissa, joten ei ihme, että ne ovat nousseet käyttäjien suosioon.

QC20-kuulokkeiden taustaäänien poistotekniikka on yli 35 vuoden tutkimustyön tulos. Molemmissa korvanapeissa on kaksi pikkuruista mikrofonia, joista toinen havaitsee ulkopuolelta tulevan äänen ja toinen mittaa ääntä sisäpuolella. Mittaukset välittyvät kuulokkeiden johdossa olevan ohjausyksikön digitaaliseen mikrosiruun, joka laskee taustaäänille yhtä voimakkaan vastasignaalin millisekunnin murto-osassa. Tämä poistaa häiritsevät taustaäänet lähes kokonaan.

Bosen TriPort®-tekniikka laajentaa korvanappien tehollista akustista tilaa aukkojen avulla. Näin musiikin matalat äänet kuuluvat syvinä ja muhkeina ja laulu ja soittimet kirkkaina ja selkeinä. Bosen Active EQ -taajuuskorjain säätää taajuusvastetta ja tuottaa luonnollisen äänen. Musiikkityylistä riippumatta ääni kuuluu voimakkaasti, selkeästi ja luonnollisesti ilman vääristymiä.

QuietComfort® 20 -kuulokkeiden käyttäjä voi itse vaikuttaa siihen mitä kuulee ja milloin. Johdossa olevalla painikkeella voi sulkea ympäristön hälyn kokonaan ulkopuolelle tai valita Aware-tilan, jossa esimerkiksi liikenteen äänet ja tärkeät kuulutukset kuuluvat musiikin läpi.

Bosen StayHear®+-sovitteet tuntuvat korvissa mukavilta ja kevyiltä, mutta pysyvät silti napakasti paikoillaan korvakäytävän suulla. Niiden kartiomainen rakenne muodostaa passiivisen melua eristävän tiivisteen, ja akustinen kotelo tehostaa aktiivista taustaäänien poistoa.

QC20-kuulokkeiden litiumioniakun varaus riittää jopa 16 tunniksi, ja musiikin kuuntelua voi jatkaa myös akun tyhjennyttyä. Pakkaukseen sisältyy USB-latauskaapeli.

"QC20-kuulokkeita voi käyttää monipuolisemmin ja vapaammin kuin muita markkinoilla olevia kuulokkeita", Garrett toteaa. "Niistä on iloa päivästä toiseen."

QuietComfort-kuulokkeiden tarina

Kuluttajien kuulokemarkkinat muuttuivat lopullisesti vuonna 2000, kun Bose toi markkinoille alkuperäisen QuietComfort Acoustic Noise Cancelling® -mallin – 22 vuotta sen jälkeen, kun tohtori Amar Bose alun perin alkoi tutkia taustaäänien poistoa. Vuonna 2003 Bose julkisti QuietComfort 2 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet, joiden taustaäänien poistoon, äänenlaatuun ja elektroniikkaan oli tehty parannuksia. Ne asettivat around-ear-mallisten kuulokkeiden suorituskyvylle täysin uudet standardit. Kolme vuotta myöhemmin Bose esitteli ensimmäiset on-ear-malliset taustaääniä poistavat QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet, joissa pieni koko yhdistyi tuotesarjasta jo ennestään tuttuun laadukkaaseen äänentoistoon.

Työ entistäkin parempien kuulokkeiden kehittämiseksi jatkui, ja vuonna 2009 Bose toi myyntiin QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet. Niiden laadukkaasta äänentoistosta tuli pian alan pysyvä standardi. Vuonna 2013 Bose julkisti QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet, joissa oli käytetty enemmän patentoituja ratkaisuja kuin missään Bosen aiemmissa kuulokkeissa. Taustaäänien poistossa päästiin tasolle, joka in-ear-mallisissa kuulokkeissa oli aiemmin jäänyt saavuttamatta. Vuonna 2014 Bose julkaisi QuietComfort 15 -mallin korvanneet QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet, joiden taustaäänien poisto ja äänentoisto olivat edeltäjäänsä vieläkin paremmat. Bose Corporation jatkaa edelleen entistä laadukkaampien kuulokkeiden kehittämistä. Insinöörit ja suunnittelijat kirjoittavat tälläkin hetkellä seuraavaa lukua QuietComfort-kuulokkeiden tarinaan.

Hinta ja saatavuus

QC®20-kuulokkeista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Kuulokkeet tulevat myyntiin 4.6.2015 hintaan 349.95€. Niitä voi ostaa valtuutetuilta Bosen jälleenmyyjiltä, osoitteesta Bose.fi tai maksuttomasta palvelunumerosta 0800 05515.

Tietoa Bosesta

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) sähköopin professori, tohtori Amar G.Bose perusti Bose‐yhtiön vuonna 1964. Tänä päivänä yhtiön toimintaa ohjaa perusperiaate, investoiminen pitkäjännitteiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on kehittää uusia, asiakkaita hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja.

Bose on luonut jo vuosikymmenten ajan innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla. Bosen kotiteatterijärjestelmät, Wave®-musiikkijärjestelmät, kuulokkeet ja vastamelukuulokkeet, digitaaliset musiikkijärjestelmät, Bluetooth®-kaiuttimet ja ammattilaisjärjestelmät ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen ja sitoutuminen ennennäkemättömän asiakaskokemuksen luomiseen tunnetaan kaikkialla maailmassa.

###

iPad, iPhone ja iPod ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Samsung on Samsung Electronics Co., LTD:n tavaramerkki. Android on Google Inc:n tavaramerkki.

Lehdistötiedote PDF-tiedostona