UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

24 syyskuuta 2015


BOSE JULKISTAA UUDET SOLO 15 II- JA SOLO 5 -TV-ÄÄNIJÄRJESTELMÄT

Parempi TV-ääni ja musiikin langaton suoratoisto Bluetooth®-yhteydellä

24 syyskuuta 2015 – Bose on tänään julkistanut kaksi uutta TV-äänijärjestelmää: Solo 15 II -TV-äänijärjestelmän, joka on päivitetty versio Bosen parhaasta television alle sijoitettavasta TV-kaiuttimesta, ja Solo 5 -TV-äänijärjestelmän, joka on täysin uusi yksiosainen soundbar-TV-kaiutin. Kumpikin järjestelmä koostuu yhdestä kompaktista kaiuttimesta, joka parantaa selkeästi television omaa äänenlaatua ja liitetään siihen yhdellä liitännällä. Kummassakin järjestelmässä on Bluetooth-yhteys musiikin langatonta suoratoistoa varten sekä uudistettu monipuolinen kaukosäädin, jonka avulla on helppo ohjata järjestelmän lisäksi myös televisiota ja muita liitettyjä lähteitä.

Uusi Solo 15 II -järjestelmä on 62,8 cm leveä, 35,6 cm syvä ja 7,6 cm korkea. Sen voi sijoittaa useimpien 50-tuumaisten (127 cm) televisioiden alle. Uusi Solo 5 -järjestelmä on Bosen® Solo-tuoteperheen pienin jäsen ja vain 54,8 cm leveä, 8,6 cm syvä ja 7 cm korkea. Sen voi sijoittaa lähes mihin tahansa, esimerkiksi TV:n eteen, hyllylle tai seinälle.

Uudessa Bose Solo 15 II -järjestelmässä on viisi kaiutinelementtiä, jotka luovat ääneen tilan tuntua, sekä keskikaiutin, joka keskittyy selkeän dialogin tuottamiseen. Uudessa Bose Solo 5 -järjestelmässä on kaksi kaiutinelementtiä. Sekä Solo 15 II- että Solo 5 -järjestelmissä on puheen selkeyttä parantava dialogitila, äänentoiston kaikille voimakkuuksille optimoiva digitaalinen signaalinkäsittely sekä Bosen kehittämä TrueSpace®-tekniikka, joka saa äänen kantamaan paljon TV-ruutua ja kaiutinta pidemmälle. Nykyaikaisissa TV-ohjelmissa käytetään yhä enemmän dramaattista musiikkia, joten Solo 15 II- ja Solo 5 -järjestelmien äänentoisto kattaa koko taajuusalueen – mukaan lukien syvän basson, jota voi säätää kaukosäätimellä. Katsoit siis mitä tahansa draama- ja viihdesarjoista uutisiin, konsertteihin tai urheiluun, television ääni ei enää jää kuvan varjoon.

Uusissa Solo-järjestelmissä on Bluetooth®-yhteys, joten niillä voi suoratoistaa langattomasti musiikkia puhelimen tai tabletin kautta esimerkiksi omista soittolistoista ja musiikkipalveluista. Nyt voit siis kuunnella Solo 15 II- and Solo 5 -järjestelmillä musiikkia yhtä helposti kuin Bluetooth-kuulokkeilla tai kannettavilla Bluetooth-kaiuttimilla – entistäkin paremmalla äänenlaadulla.

Hinta ja saatavuus

Bose Solo 15 II -järjestelmä tulee myyntiin 24.9.2015 alkaen hintaan 489,95€. Solo 5 -TV-äänijärjestelmä tulee myyntiin vain Euroopassa 24.9.2015 alkaen hintaan 279,95€. Järjestelmät ovat saatavilla valtuutetuilta Bose-jälleenmyyjiltä ja osoitteesta Bose.fi.

Tietoa Bosesta

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) sähköopin professori, tohtori Amar G.Bose perusti Bose‐yhtiön vuonna 1964. Tänä päivänä yhtiön toimintaa ohjaa perusperiaate, investoiminen pitkäjännitteiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on kehittää uusia, asiakkaita hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja.

Bose on luonut jo vuosikymmenten ajan innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan kaikkialla maailmassa.

###

Bluetooth® -sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n omistama rekisteröity tavaramerkki, ja Bose Corporation käyttää sitä lisenssillä.

Lehdistötiedote PDF-tiedostona