UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Yvonne Hao

Yvonne Hao

Director

Yvonne Hao liittyi Bosen hallitukseen vuonna 2022. Hän on ohjelmistoyrityksiin ja digitaalisiin kuluttajayrityksiin sijoittavan pääomasijoitusyhtiön Cove Hill Partnersin toinen perustajajäsen ja operatiivinen neuvonantaja. Yvonne työskenteli aiemmin operatiivisena johtajana ja talousjohtajana PillPackissa, joka on verkkokauppa-apteekki ja startup-yritys. Hänellä on myös kokemusta alan johtavista yrityksistä, kuten Bain Capitalista ja McKinsey & Co:sta. Lisäksi hän on toiminut Honeywell Securityllä johtotehtävissä sekä strategisissa tehtävissä.

Yvonnen paras live-konserttimuisto on ikonisen grunge rockia soittavan Nirvanan uuden vuoden konsertista vuodelta 1993, jolloin hän pääsi tanssimaan lavan eteen yhdessä bändin viimeisistä Yhdysvalloissa pidetyistä konserteista.

Yvonnella on taskussaan Williams Collegesta saatu erinomaisin arvosanoin suoritettu Aasian tutkimuksen ja taloustieteen kandidaatin tutkinto. Hän sai Herschel Smith Fellowship -apurahan ja suoritti filosofian maisterin tutkinnon Cambridgen yliopistossa kehitystaloustieteen oppiaineessa.