TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA
Raza Haider

Raza Haider

Chief Product Officer

Raza Haider aloitti Bosella vuonna 2022 yhtiön ensimmäisenä tuotepäällikkönä. Hän on vastuussa Bosen tuotesuunnittelusta, jonka avulla luodaan taianomaisen upeita kokemuksia asiakkaille. Razalla on takanaan vuosikymmenien johtajakokemus, jota hän hyödyntää kehittäessään tuotteita, joilla on merkitystä.

Yksi Razan mieleenpainuvimmista Bose-kokemuksista tapahtui American Airlinesin lennolla, kun hän vaihteli alkuperäisten taustaääniä poistavien QuietComfort-kuulokkeiden melunvaimennustilaa edestakaisin tuntien lapsenomaista hämmästystä tuotteen taianomaisuudesta.

Ennen Bosen palvelukseen siirtymistä Raza työskenteli Dell Technologiesilla varatoimitusjohtajana. Tuona aikana hän johti useita tuotekehitysryhmiä ja toimi myös Dellin maailmanlaajuisen kotitietokoneiden ja oheislaitteiden liiketoiminnan toimitusjohtajana. Lisäksi hän toimi seitsemän vuoden ajan McKinsey & Companyn asiakaskonsulttina teknologian, tiedotusvälineiden ja viestinnän parissa. Raza on myös Texasin Austinissa sijaitsevissa yrityshautomoissa syntyvien startup-yritysten enkelisijoittaja ja mentori.

Razalla on taloustieteen ja psykologian kandidaatin tutkinto Ohio Wesleyan Universitysta.