UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Raza Haider

Raza Haider

Tuote- ja toimitusketjujohtaja

Raza Haider aloitti Bosella vuonna 2022 yhtiön ensimmäisenä tuotejohtajana. Hänen vastuullaan on tarjota asiakkaille upeita elämyksiä, jotka myös tukevat yrityksen tavoitteita. Lisäksi Raza valvoo Bosen valmistusta ja maailmanlaajuista toimitusketjua. Hänellä on vuosikymmenten kokemus johtotehtävistä tuoteinnovaation, kehityksen ja varainhoidon parissa.

Yksi Razan mieleenpainuvimmista Bose-kokemuksista tapahtui American Airlinesin lennolla, kun hän vaihteli alkuperäisten taustaääniä poistavien QuietComfort-kuulokkeiden melunvaimennustilaa edestakaisin tuntien lapsenomaista hämmästystä tuotteen taianomaisuudesta.

Ennen Bosen palvelukseen siirtymistä Raza työskenteli Dell Technologiesilla varatoimitusjohtajana. Tuona aikana hän johti useita tuotekehitysryhmiä ja toimi myös Dellin maailmanlaajuisen kotitietokoneiden ja oheislaitteiden liiketoiminnan toimitusjohtajana. Lisäksi hän toimi seitsemän vuoden ajan McKinsey & Companyn asiakaskonsulttina muotoilun, tuotekehityksen ja toimintojen parissa. Raza on myös Texasin Austinissa sijaitsevissa yrityshautomoissa syntyvien startup-yritysten enkelisijoittaja ja mentori.

Razalla on taloustieteen ja psykologian kandidaatin tutkinto oppilaitoksesta Ohio Wesleyan University.