UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Rashaan Josey

Rashaan Josey

Varatoimitusjohtaja, autot

Rashaan Josey on Bosen autoteollisuuteen keskittyvän liiketoiminnan varatoimitusjohtaja. Rashaan johtaa globaalia organisaatiotamme, joka toimittaa maailmanluokan äänentoistojärjestelmiä ja teknologiaa yli 20 autoteollisuusbrändille ympäri maailmaa. Luomme unohtumattomia kokemuksia miljoonille matkustajille joka vuosi.

Rashaan matkustaa säännöllisesti ympäri maailmaa, ja matkoilla hänellä on aina mukanaan hänen taustaääniä poistavat Bose QuietComfort 45 -luottokuulokkeensa.

Ennen kuin Rashaanista tuli varatoimitusjohtaja vuonna 2023, hän toimi Bose Automotiven kansainvälisenä myynti- ja markkinointijohtajana. Hän on myös työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä sen jälkeen, kun hän tuli Boselle vuonna 2015. Rashaanilla on aiempaa kokemusta tuotehallinnasta ja ohjelmistokehityksestä sekä myynnistä autoteollisuuden ja kuluttajaelektroniikkateollisuuden alalla.

Rashaan on suorittanut sähkötekniikan maisterin tutkinnon Michiganin yliopistossa ja sähkötekniikan kandidaatin tutkinnon Pennsylvanian yliopistossa. Lisäksi hän on suorittanut johtamiskoulutuksen Stanford University Graduate School of Business -kauppakorkeakoulussa.