UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Peter Kosak

Peter Kosak

Senior Vice President, Automotive

Peter Kosak on Bosen autoteollisuuteen keskittyvän liiketoiminnan varatoimitusjohtaja. Hän liittyi Bosen riveihin vuonna 2019 ja on siitä asti ollut vastuussa maailmanluokan äänentoistojärjestelmien ja -teknologian toimittamisesta yli 20 autoteollisuusbrändille ympäri maailman. Hänen johdollaan globaali järjestö luo unohtumattomia kokemuksia miljoonien kulkupelien matkustamoihin joka vuosi.

Peter johti General Motorsilla ajoneuvojen lippulaivaohjelmaa, jonka pääosassa oli sedan-mallinen Cadillac CT6. Siinä oli Bose Panaray -äänijärjestelmä, jossa oli 34 kaiutinta ja 20 mukautetun taajuuskorjauksen ja digitaalisen signaalinkäsittelyn kanavaa.

Peterillä on autoteollisuuden alalta yli kolmen vuosikymmenen kokemus, jonka hän on hankkinut pääasiassa työskennellessään General Motorsilla. Siellä hän johti rakentamista, markkinointia, hankintaa, suunnittelua ja uusia tuoteohjelmien organisaatioita ja tiimejä. Lisäksi Peter on toiminut Kalifornian Palo Altossa sijaitsevan teknologiapainotteisten ajoneuvojen turvallisuutta edistävän Nauton varatoimitusjohtajana.

Peter valmistui konetekniikan maisteriksi Purdue Universitysta, kauppatieteiden maisteriksi Columbia Universitysta ja konetekniikan kandiksi Massachusettsin yliopistosta.