UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Nick Smith

Nick Smith

Varatoimitusjohtaja, strategia, liiketoiminnan kehitys ja teknologiainfrastruktuuri

Nick Smith on Bosen strategian, liiketoiminnan kehityksen ja teknologiainfrastruktuurin varatoimitusjohtaja. Hänen vastuullaan on koko yhtiön laajuisen strategian kehittäminen ja toimeenpano, yrityskumppanuudet ja liiketoiminnan kehittäminen, uuden teknologian lisensointiasiat, suunnitteluajattelun menettelyt sekä huippuosaamisen datakeskukseen ja edistyneeseen datastrategiaan liittyvät asiat. Hän myös valvoo Bosen tietotekniikkaa.

Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet ovat Nickin suosikkituote. Hän käyttää niitä päivittäin vaihtaen saumattomasti musiikista puheluihin ja tapaamisiin ja takaisin nauttien samalla upeasta äänenlaadusta ja taustaäänien poistosta.

Ennen kuin Nick siirtyi Boselle vuonna 2021, hän toimi Pitney Bowes Inc:n globaalin verkkokaupan strategisena ja operatiivisena johtajana. Siellä ollessaan hän johti uusien toiminta-alustojen, kumppanuusohjelmien ja logistiikkaverkostojen luomista, joiden kautta mahdollistettiin liikevaihdon kasvu. Lisäksi hän vastasi yritysjärjestelyistä, yritysten sulautumisen jälkeisistä integraatioista sekä yhteistyössä tehdyistä innovointiohjelmista.

Nick suoritti kauppatieteiden maisterin tutkintonsa University of Connecticut School of Businessissa ja luonnontieteiden kandidaatin tutkintonsa kemian teknologian alalta Purdue Universityssa.