TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA
Nick Smith

Nick Smith

Senior Vice President, Strategy and Business Development

Nick Smith on Bosen strategian ja liiketoiminnan kehityksen varatoimitusjohtaja. Hänen vastuullaan on koko yhtiön laajuisen strategian kehittäminen ja toimeenpano, yrityskumppanuudet ja liiketoiminnan kehittäminen, uuden teknologian lisensointiasiat, suunnitteluajattelun menettelyt sekä huippuosaamisen datakeskukseen ja edistyneeseen datastrategiaan liittyvät asiat.

Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet ovat Nickin suosikkituote. Hän käyttää niitä päivittäin vaihtaen saumattomasti musiikista puheluihin ja tapaamisiin ja takaisin nauttien samalla upeasta äänenlaadusta ja taustaäänien poistosta. 

Ennen kuin Nick siirtyi Boselle vuonna 2021, hän toimi Pitney Bowes Inc:n globaalin verkkokaupan strategisena ja operatiivisena johtajana. Siellä ollessaan hän johti uusien toiminta-alustojen, kumppanuusohjelmien ja logistiikkaverkostojen luomista, joiden kautta mahdollistettiin liikevaihdon kasvu. Lisäksi hän vastasi yritysjärjestelyistä, yritysten sulautumisen jälkeisistä integraatioista sekä yhteistyössä tehdyistä innovointiohjelmista.

Nick suoritti kauppatieteiden maisterin tutkintonsa University of Connecticut School of Businessissa ja luonnontieteiden kandidaatin tutkintonsa kemian teknologian alalta Purdue Universityssa.