UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Lila Snyder

Lila Snyder

Chief Executive Officer

Lila Snyder valvoo Bose Corporationin toimitusjohtajana kaikkia yhtiön kulutuselektroniikkaan ja autoteollisuuteen liittyviä liiketoimia. Hän kuuluu myös Bosen hallitukseen.

Lila sai ensikosketuksensa Bose-ääneen ikonisen Wave-radion kautta. Hän osti radion jatko-opintojensa aikana säästettyään tarpeeksi rahaa ja sai näin nauttia musiikista pienessä asunnossaan.

Hän liittyi Bosen joukkoihin vuonna 2020 ja toimi sitä ennen Pitney Bowes Inc:n varatoimitusjohtajana luotsaten yhtiön kaupallisia palveluita. Hän oli myös 15 vuotta osakkaana McKinsey & Companylla, jossa hän toimi asiakaskonsulttina teknologian, viestintävälineiden ja viestinnän osa-alueilla. Lisäksi Lila on PulteGroup Inc:n kodinrakennusyrityksen johtokunnan sekä Miamin yliopiston alumnihallituksen jäsen. Hän kuuluu myös MIT School of Engineering Dean’s Advisory Council -valtuustoon ja MIT Corporation Visiting Committee for the Department of Mechanical Engineering -komiteaan.

Lila valmistui maisteriksi ja väitteli tohtoriksi Massachusetts Institute of Technologyn konetekniikan linjalta, minkä lisäksi hänellä on konetekniikan kandidaatin tutkinto Miamin yliopistosta.