Lila Snyder

Lila Snyder

Chief Executive Officer

Lila Snyder valvoo Bose Corporationin toimitusjohtajana kaikkia yhtiön kulutuselektroniikkaan ja autoteollisuuteen liittyviä liiketoimia. Hän kuuluu myös Bosen hallitukseen.

Lila sai ensikosketuksensa Bose-ääneen ikonisen Wave-radion kautta. Hän osti radion jatko-opintojensa aikana säästettyään tarpeeksi rahaa ja sai näin nauttia musiikista pienessä asunnossaan.

Hän liittyi Bosen joukkoihin vuonna 2020 ja toimi sitä ennen Pitney Bowes Inc:n varatoimitusjohtajana luotsaten yhtiön kaupallisia palveluita. Hän oli myös 15 vuotta osakkaana McKinsey & Companylla, jossa hän toimi asiakaskonsulttina teknologian, viestintävälineiden ja viestinnän osa-alueilla. Lisäksi Lila on PulteGroup Inc:n kodinrakennusyrityksen johtokunnan sekä Miamin yliopiston alumnihallituksen jäsen. Hän on myös mukana MIT:n konetekniikan osaston vierailevassa komiteassa.

Lila valmistui maisteriksi ja väitteli tohtoriksi Massachusetts Institute of Technologyn konetekniikan linjalta, minkä lisäksi hänellä on konetekniikan kandidaatin tutkinto Miamin yliopistosta.