UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Laurie Yoler

Laurie Yoler

Director

Laurie Yoler on toiminut Bosen hallituksessa vuodesta 2018. Hän on kokenut johtaja, pääomasijoittaja sekä strategi. Laurie on lahjakas auttamaan yrityksiä ja niiden perustajia murroksellisen teknologian, kuten tekoälyn, kyberturvallisuuden, automaation ja logistiikan, luomisessa ja skaalaamisessa. Vuosina 2013–2016 Laurie työskenteli Qualcomm Labsin toimitusjohtajana sekä Qualcommin liiketoiminnan kehityksen varatoimitusjohtajana. Lisäksi hän toimi tätä ennen GrowthPoint Technology Partnersin alkuperäisenä toimitusjohtajana.

Laurie rakastaa Bose Frames -aurinkolasejaan, joita hän käyttää podcastien ja äänikirjojen kuunteluun pyöräretkillä, patikoidessaan ja viitoittaessaan tietä. Frames -aurinkolasien Open Ear Audio -muotoilun ansiosta Laurie pystyy samaan aikaan kuuntelemaan sisältöä sekä pysymään kartalla ympäristönsä tapahtumista.

Laurie on ollut myös mukana alan uudistajien, kuten Teslan ja ajoneuvoyritys Zooxin, hallituksissa.

Laurie valmistui humanististen tieteiden kandidaatiksi johdon tietojärjestelmien alalta Washington State Universitysta. Hän toimii Stanfordin yliopiston vakituisena vierailevana luennoitsijana konetekniikan, oikeustieteen ja liiketoiminnan oppiaineissa.