UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Laura Cooley Johnson

Laura Cooley Johnson

Chief People Officer

Laura Cooley Johnson on Bosen henkilöstöjohtaja. Työssään hän valvoo yhtiön globaaleja henkilöstöhallintoon liittyviä toimia, kuten kykyjen hankintaan, osaamisen johtamisen, monimuotoisuuteen, yhdenvertaisuuteen, inklusiivisuuteen ja yhteenkuuluvuuteen sekä sisäiseen viestintään liittyviä asioita.

Lauralla on ihania muistoja Wave-radiostaan, joka oli hänen ensimmäinen ostamansa Bose-tuote. Aikoinaan, kun hänellä ei vielä ollut täydellistä kotistereojärjestelmää, Wave-radio vei hänen CD-levyjensä äänentoiston aivan uudelle tasolle.

Laura liittyi Bosen palvelukseen vuonna 2022 ja toi mukanaan yhtiöön yli 20 vuoden kokemuksen. Aiemmin Laura toimi Massachusettsin Framinghamissa sijaitsevan TJX Companiesin henkilöstöosaston varatoimitusjohtajana. TJX:llä hän johti HR-ammattilaisten tiimiä ja tarjosi tukea lukuisiin yritystoimintoihin liittyen niin Yhdysvalloissa kuin kansainvälisesti. Tätä ennen hän työskenteli Henkelin Pohjois-Amerikan yksikön henkilöstöosaston johtajana. Hän on myös toiminut General Mills Europen henkilöstöosaston johtajana. Lisäksi Laura on Harvard Student Agenciesin (HSA) alumnihallituksen varatoimitusjohtaja, HSA:n The Harvard Shopin hallituksen jäsen sekä Massachusettsin Concordissa sijaitsevan Fenn Schoolin johtokunnan jäsen.

Lauralla on saksan kielen ja kirjallisuuden kandidaatin tutkinto Harvardin yliopistosta, minkä lisäksi hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi Cornell Universityn Johnson Schoolista.