TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA
Kevin Manzolini

Kevin Manzolini

Chief Engineering Officer

Kevin Manzolini toimii Bosella yli-insinöörin tehtävissä, jossa hänen työnkuvaansa kuuluu yhtiön globaalin tutkimuksen ja kehityksen valvominen. Kevinillä on yli 30 vuoden kokemus Bosen tuotekehittelystä. Hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä tutkijaryhmien, suunnittelutiimien sekä ulkoisten kumppanien kanssa kehittäen uusia innovaatioita, joista on Bosen asiakkaille hyötyä.

Bose-tuotteet ovat aina olleet Kevinin sydäntä lähellä. Lukioaikana hän säästi rahaa, jotta hän voisi ostaa Bose 401 -kaiuttimen, joka on hänellä käytössä vielä nykypäivänäkin. 

Kevin on toiminut vastuullisissa johtotehtävissä yhtiön ammatti- ja kotiviihdejärjestelmien yksiköiden suunnittelussa ja alustojen kehittämisessä. Ennen nykyistä työnkuvaansa Kevin työskenteli Bosen kuluttajaelektroniikkayksikön varatoimitusjohtajana. 

Kevinillä on sähkötekniikan ja signaalinkäsittelyn maisterin tutkinto Northeastern Universitysta. Hän valmistui luonnontieteiden kandidaatiksi Massachusettsin yliopistosta.