UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
John Brosnahan, CFA

John Brosnahan, CFA

Chief Financial Officer

John Brosnahan on yhtiön talousjohtaja. Hän vastaa globaalissa yrityksessä yhtiön omarahoitteisen kasvun ja pitkäaikaisen kannattavuuden mahdollistamisesta. Hänen työnkuvaansa kuuluvat yhtiön taloudelliset, hallinnolliset sekä riskinhallinnalliset tehtävät. Näihin lukeutuvat muun muassa operatiivisen ja taloudellisen strategian kehittäminen, jatkuva seuranta, raportointi ja hallinnointitoimet, joita vaaditaan yhtiön taloudellisten tulosten raportointiin ja yhtiön varojen turvaamiseen.

John on nauttinut Bosen autoäänentoistojärjestelmistä aina siitä lähtien, kun hän osti Bose-varustellun vuoden 1994 Nissan Maximan. Hän pyhitti ensimmäiset hetkensä kyseisessä autossa Soundgardenin vuoden 1994 Superunknown-levyn kuuntelulle.

John liittyi Bosen riveihin rahoitusanalyytikkona vuonna 1998. Yhtiössä luomansa uran aikana hän on toiminut yhtiön taloussuunnittelun ja -tutkimuksen päällikkönä, Aasian ja Tyynenmeren alueen liiketoimintahankkeiden johtajana sekä lukuisissa muissa johtotehtävissä ennen kuin hänet nimitettiin rahoituspuolen varatoimitusjohtajaksi vuonna 2019 ja talousjohtajaksi vuonna 2020.

Johnilla on maisterin ja kandidaatin tutkinnot Suffolk Universitysta, jossa hän on nykyään mukana talouslautakunnan tutkinto-ohjelmassa jäsenenä, akateemisena neuvonantajana sekä vierailevana luennoitsijana.