UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Jim Scammon

Jim Scammon

President and Chief Operating Officer

Bose Corporationin toimitusjohtajana ja operatiivisena johtajana Jim Scammon on vastuussa yhtiön maailmanlaajuisista toiminnoista. Jim on toiminut nykyisessä työnkuvassaan vuodesta 2020 lähtien oltuaan sitä ennen seitsemän vuotta yhtiön talousjohtajana. 

Jimistä yksi parhaista asioista Bosella työskentelyssä on seurata, kuinka uudet hämmästyttävät teknologiat heräävät henkiin yhtiön laboratorioissa ja kuinka nuo keksinnöt luovat päivittäin Bose-tuotteita käyttäville uskomattomia elämyksiä.

Lisäksi Jim työskenteli Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoiden varatoimitusjohtajana kolmen vuoden ajan saaden alueen kasvun ennätysmäiseen nousuun ja laajentaen liiketoimintoja runsaasti. Yli 30-vuotisen uransa aikana yhtiössä Jim on ollut useissa eri johtajatehtävissä markkinoinnin, liiketoimintojen, myynnin ja talouden puolella. Tuona aikana hän edisti uusien liiketoimintojen ja markkinoiden kasvua ja kehitystä.

Jim suoritti kauppatieteiden maisterin tutkintonsa Babson Collegen Olin School of Businessissa. Lisäksi hän opiskeli liiketaloutta Merrimack Collegessa, jonka johtokunnan jäsen hän on.