UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Hau Thai-Tang

Hau Thai-Tang

Hallituksen jäsen

Hau Thai-Tang liittyi Bosen hallitukseen kesäkuussa 2023. Hän on hankkinut laajalti kokemusta autoteollisuudesta 34-vuotisen uransa aikana Ford Motor Companylla. Ennen eläköitymistään vuonna 2022 Haulla oli Fordilla useita tärkeitä toimenkuvia; hän toimi muun muassa ikonisen Mustang-urheiluauton pääinsinöörinä ja IndyCarin kilpailuinsinöörinä.

Hau käyttää mielellään QuietComfort 45 Headphones -kuulokkeita musiikin, podcastien ja äänikirjojen kuunteluun sekä kotona että tien päällä. Kuulokkeiden hämmästyttävä taustaäänien poisto, pitkä akkuikä ja uskomaton mukavuus tekevät niistä ihanteelliset varusteet.

Toimiessaan Fordin teollisuusalueen johtajana Hau johti ryhmiä, jotka vastasivat maailmanlaajuisesta tutkimuksesta ja kehittyneestä tekniikasta, tuotekehityksestä, suunnittelusta, valmistustekniikasta, ostamisesta ja toimitusketjusta. Näin saatiin aikaan alan suurin valikoima digitaalisesti yhdistettyjä, polttomoottorin ja akkusähkön voimalla toimivia ajoneuvoja.

Bosen lisäksi Hau on toimivaan johtoon kuulumaton johtokunnan jäsen autotoimittaja BorgWarnerilla.

Hau suoritti MBA-tutkinnon oppilaitoksessa University of Michigan Stephen M. Ross School of Business. Hän suoritti koneinsinöörin kandidaatintutkinnon oppilaitoksessa Carnegie Mellon University.