UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Greta Bouley

Greta Bouley

General Counsel and Corporate Secretary

Greta Bouley toimii yhtiön päälakimiehenä ja hallintojohtajana. Hän neuvoo johtajia ja hallitusta monipuolisesti oikeudellisissa ja liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Lisäksi hän johtaa asianajajatiimiä, joka on vastuussa kaikista Bosen globaaleista oikeudellisista asioista, kuten yhtiöoikeudesta, riita-asioista, immateriaalioikeuksista, säädösten noudattamisesta, rekrytoinneista ja kiinteistöistä.

Gretan ura Bosella alkoi autojärjestelmien osastolla, jossa hän tarjosi juridista neuvontaa järjestön toimittajakumppanuuksissa ajoneuvovalmistajien kanssa ympäri maailmaa. Se oli hieno kokemus. Oli mahtavaa tietää, miten moni asiakas sai kokea upeita elämyksiä nauttiessaan autojensa ällistyttävästä äänentoistosta joka päivä.

Greta liittyi Bosen oikeudellisen osaston palvelukseen vuonna 2003. Hän on toiminut neuvonantajana kaikilla yhtiön liiketoiminta-aloilla ja tukenut liiketoimintojen perustamista ja laajenemista kansainvälisesti, minkä lisäksi hänellä on erityisosaamista omistajaohjauksesta. Ennen uraansa Bosella Greta työskenteli WilmerHalen Bostonin yksityispraktiikalla yhtiöoikeuden parissa. 

Greta suoritti oikeustutkintonsa Boston Universityn School of Lawissa. Kandidaatiksi hän valmistui Tufts Universitysta.