UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

SOUNDTOUCH-SOVELLUS

VÄHEMMÄN VAIVAA.
ENEMMÄN MUSIIKKIA.

Tiedämme, että olet todellinen musiikin ystävä ja monien kaltaistesi tavoin haluat SoundTouch-järjestelmän – tai sinulla on jo sellainen. Siksi meistä on tärkeää parantaa SoundTouch-käyttökokemusta entisestään.

Helpoin tapa nauttia musiikista kaikkialla kotona

Kuuntele suosikkimusiikkiasi älypuhelimella tai tabletilla SoundTouch-kaiuttimesta ja ohjaa kaikkia toimintoja SoundTouch-sovelluksella. SoundTouchilla hallitset kuuntelukokemustasi keskitetysti. Kuuntele musiikkia suosituista musiikkipalveluista, nettiradioista TuneInin kautta tai omasta musiikkikirjastostasi. Aloita musiikin suoratoisto heti tai määritä suosikkisi yhdellä kosketuksella käytettäviin esiasetuksiin kätevästi sovelluksen avulla. Keskitettyjen toimintojen ansiosta musiikin kuuntelu ja asemien, soittolistojen ja palveluiden välillä vaihtaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Oletko valmis? Aloitetaan!

Nyt kun tunnet sovelluksen ominaisuudet paremmin, jäljellä on enää yksi vaihe, eikö niin?

 

KAIKKI MUSIIKKISI. SAMASSA SOVELLUKSESSA.

Ennen SoundTouchia musiikkikirjastosi todennäköisesti sijaitsi iTunesissa, ja saatoit etsiä lisää musiikkia muista sovelluksista. Nyt voit yhdistää kaiken haluamasi musiikin saumattomasti yhteen sovellukseen. Tuo vaihtelua kotiisi päivittyvillä esiasetuksilla, kuten Spotifyn Viikon suositukset -soittolistalla tai Pandoran Thumbprint Radio -listalla. Uusimmat suosikit ovat aina vain kosketuksen päässä, kun määrität ne SoundTouchin esiasetuksiksi.

Etsi musiikkia

Etsi musiikkia

Valitse musiikkipalvelu liukuvalikosta ja hae esimerkiksi suositeltuja soittolistoja, genrejä ja tunnelmia.

Esiasetuksen määrittäminen

Esiasetuksen määrittäminen

Hae kappaletta, albumia tai esittäjää. Kun olet löytänyt haluamasi, vedä se tyhjään esiasetukseen tai korvaa aiempi esiasetus pitämällä valintaa kyseisen esiasetuksen päällä.

Kuuntele missä tahansa

Kuuntele missä tahansa

Valitse valikosta TOISTA KAIKKI, valitse huoneet, joissa haluat toistaa musiikkia ja ohjaa kutakin järjestelmää erikseen. Kaikki tämä onnistuu älypuhelimella tai tabletilla SoundTouch-sovelluksen kautta.

SoundTouch 10

Nauti SoundTouchista kaikkialla kotona

Yksiosaiset kaiuttimemme ovat erittäin suosittuja. SoundTouch on kuitenkin kokonainen musiikin ekosysteemi, joka sisältyy moniin tuotteisiimme, kuten kotiteattereihin ja ulkokaiuttimiin. Oletko valmis kokemaan SoundTouchin edut kaikkialla kotonasi? Seuraavassa on joitakin suosittuja vaihtoehtoja:

Usein kysytyt kysymykset

Mitä toimintoja SoundTouch-sovellus sisältää?

• Vaiheittaiset ohjeet, joilla voit määrittää SoundTouch-järjestelmän muutamassa minuutissa.
• Ohjaa SoundTouch-järjestelmää älypuhelimella tai tabletilla.
Selaa kätevästi suosittuja nettiradioita TuneInin kautta, musiikkikirjastoasi ja suosittuja musiikkipalveluja, kuten Spotify®, Pandora®, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer ja QPlay.
• Aloita ja keskeytä toisto tai ohita kappale.
• Säädä äänenvoimakkuutta ja bassoääntä.
• Määritä suosikkimusiikkisi esiasetukseksi ja kuuntele sitä kätevästi mistä tahansa SoundTouch-järjestelmästä tai kaukosäätimen avulla.
• Jos SoundTouch-järjestelmiä on useita, voit kuunnella samaa musiikkia kaikkialla tai eri musiikkia eri huoneissa.
 

Miten esiasetuksia määritetään?

Voit selata älylaitteella tai tietokoneella sovelluksen kautta sisältöä, jonka haluat määrittää esiasetukseksi. Voit määrittää esiasetuksen sovelluksessa vetämällä ja pudottamalla tai painamalla esiasetusta pitkään. Vaihtoehtoisesti voit painaa kaukosäätimen tai itse laitteen painikkeita pitkään toistaessasi sisältöä.

Mitä musiikkilähteitä SoundTouch-järjestelmällä voi suoratoistaa?

SoundTouch-järjestelmissä voi tällä hetkellä käyttää nettiradiota TuneInin kautta ja musiikkipalveluja, kuten Spotify®, Pandora®, Amazon Music, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer ja QPlay (jos ne ovat saatavilla alueellasi). Niillä voi myös suoratoistaa musiikkia tietokoneeseen tai NAS-asemaan tallennetusta musiikkikirjastosta.

SoundTouch-järjestelmä vastaanottaa automaattisesti ohjelmistopäivitykset, jotka tuovat mukanaan uusia musiikkipalveluja ja muita ominaisuuksia.

Jos musiikkipalvelua ei ole integroitu SoundTouchiin, voit kuunnella sitä Bluetooth®-yhteyden kautta (esimerkiksi YouTube).

Tarvitseeko minun maksaa tilauksesta, jos haluan kuunnella Amazon Musicia tai Spotifyta?

Kyllä. Jos haluat käyttää kaikkia Amazon Musicin ominaisuuksia SoundTouch-järjestelmässä, tarvitset aktiivisen jäsenyyden tai kokeilujäsenyyden joko Amazon Primeen tai Amazon Music Unlimitediin (maissa, joissa palvelut ovat saatavilla). Vastaavasti Spotifyn käyttämiseen tarvitaan Premium-jäsenyys.

Voiko sovelluksella hakea musiikkia musiikkikirjastosta?

Kyllä. Sovelluksen monipuolisella hakutoiminnolla löydät minkä tahansa kappaleen omasta musiikkikirjastostasi.

Voinko toistaa podcasteja?

Kyllä. Niitä voi toistaa iTunesista tai Windows Media Playerista.

Voinko toistaa useista lähteistä useiden kaiuttimien kautta?

Se on mahdollista, mutta toimivuus saattaa määräytyä käytettävissä olevien lähteiden mukaan.

Mitä Toista kaikkialla -monihuonetoiminto tekee?

Toista kaikkialla on SoundTouch-sovelluksen yhden kosketuksen toiminto, joka lähettää yhdessä huoneessa toistettavan sisällön kaikkiin kodin SoundTouch-tuotteisiin, jotka ovat yhteydessä kotiverkkoon ja jotka on lisätty SoundTouch-tilillesi.

Miten muodostan Bluetooth-yhteyden järjestelmään?

Aseta SoundTouch-tuote löydettävään tilaan (tapa vaihtelee tuotteen mukaan) ja muodosta siihen yhteys mobiililaitteen Bluetooth-valikosta.

Miten musiikkipalveluja lisätään?

Musiikkipalvelut lisätään SoundTouch-sovelluksessa päävalikon Lisää palvelu -toiminnolla.

Voiko kaksi SoundTouch 10 -kaiutinta määrittää toistamaan musiikkia stereona?

Kyllä. Kahdella SoundTouch 10 -kaiuttimella voi luoda täyteläisemmän ja luonnollisemman äänen määrittämällä toisen kaiuttimen toistamaan vasenta ja toisen oikeaa kanavaa.

Mikä NAS-asema on ja miten sitä voi käyttää järjestelmän kanssa?

NAS (Network Attached Storage) on verkkoasema, josta voi toistaa siihen tallennettua musiikkia suoraan ilman tietokonetta. Suosittelemme Western Digital MyCloud- ja Synology-asemia. Myös useimmat muut toimivat, mutta niitä ei ole testattu yhtä perusteellisesti.

Haluatko lisätietoja?

Osoitteessa SoundTouch.com on yksityiskohtaisia artikkeleita, videoita, SoundTouch-yhteisön julkaisuja ja paljon muuta.

 

KAIKKI MUSIIKKISI. SAMASSA SOVELLUKSESSA.

Ennen SoundTouchia musiikkikirjastosi todennäköisesti sijaitsi iTunesissa, ja saatoit etsiä lisää musiikkia muista sovelluksista. Nyt voit yhdistää kaiken haluamasi musiikin saumattomasti yhteen sovellukseen. Tuo vaihtelua kotiisi päivittyvillä esiasetuksilla, kuten Spotifyn Viikon suositukset -soittolistalla tai Pandoran Thumbprint Radio -listalla. Uusimmat suosikit ovat aina vain kosketuksen päässä, kun määrität ne SoundTouchin esiasetuksiksi. Sisäänrakennettu nettiradio tuo ulottuvillesi tuhansia kanavia kaikkialta maailmasta. Paikallisten radioasemien lisäksi voit kuunnella kansainvälisiä radiokanavia tai vaikkapa vahingossa löytämääsi kanavaa, johon ihastuit.