Ilmainen toimitus ja palautus
 
Langaton SoundTouch 30 -kaiutin pöydällä

Viesti toimitusjohtajaltamme

Toimitusjohtaja Phil Hess

Phil Hess

Toimitusjohtaja

Muuttuvassa maailmassa kestävä kehitys on tärkeää suurille yrityksille ja myös minulle henkilökohtaisesti. Siitä lähtien, kun Bose aloitti kestävän kehityksen tukemisen, olen toiminut puolestapuhujana ympäristöystävällisemmille yrityskäytännöille ja suuremmalle sosiaaliselle hyödylle. Toimintamme kuvastaa Bosen ydinarvoja, mutta ennen kaikkea se on tärkeää, jotta tulevat sukupolvet voivat menestyä samalla tavalla kuin me nyt.

Voin tyytyväisenä kertoa, että kehityksemme jatkuu, sillä työntekijämme haluavat tehdä töitä paremman Bosen ja paremman maailman puolesta. Olen iloinen yrityksemme kestävän kehityksen saavutuksista. Tässä muutamia kohokohtia viime vuodelta:

• Asensimme Framinghamin toimipisteeseemme 1,7 MW:n aurinkopaneelit, jotka tuottavat huomattavan osan toimipisteen sähköstä.

• Meksikon Tijuanassa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme vähennettiin energiankulutusta ja jätteitä vuoden 2020 tavoitteiden mukaisesti ja kasvatettiin työntekijöiden sitoutumista ja yhteisön tukemista.

• Framinghamissa, Massachusettsissa ennätysmäärä työntekijöitä osallistui vuoden 2017 kuluttajaelektroniikka-alan vapaaehtoistapahtumaan, jossa siivottiin julkisia alueita, autettiin naisten suojakodeissa ja tuettiin voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, jotka tarjoavat majoitusta matalapalkkaisille ja palveluita lapsille.

• Teetimme tuotteillemme virallisen elinkaariarvioinnin, josta kävi ilmi tuotteiden raaka-aineiden, tuotannon, käytön ja hävittämisen ympäristövaikutukset. Arviointi auttaa meitä parantamaan toimintaamme.

• Kansainvälisessä toimitusketjussamme ja kansainvälisessä myynnissämme kestävä kehitys otettiin osaksi vuosittaista suunnitteluprosessia.

Hyvästä kehityksestä huolimatta matkamme on vasta alussa. Tulosten saavuttamiseksi Bose tukee työntekijöidensä aktiivisuutta ja luo kestävää kehitystä tukevia yrityskäytäntöjä. Ympäristöystävällisyyden edistämisestä ja yhteisön toimista julkaistava raportti on yksi esimerkki vastuullisen yrityksen yleisistä käytännöistä.

Usein kuitenkin mietin, mitä voisimme tehdä paremmin: voisimmeko panostaa tärkeimpiin osa-alueisiin enemmän ja näyttää muille esimerkkiä? Tulevana vuonna keskitymme määrittämään osa-alueen, johon voimme keskittyä entistä kunnianhimoisemmin ja johtaa muutosta. Maailmaa voidaan muuttaa päämäärätietoisuudella ja kovalla työllä – jotta tulevat sukupolvet saisivat saman kuin me ja jopa enemmän.


PALAA BOSEN KESTÄVÄN KEHITYKSEN STRATEGIAAN