Yli 45 EUR tilauksiin maksuton toimitus ja palautus.
Bose Home Speaker 500 -kaiutin senkin päällä

Viesti toimitusjohtajaltamme

Toimitusjohtaja Phil Hess

Elämme Bosella mielenkiintoisia aikoja työstäessämme uusia strategioita, jotka muovaavat yritystä tulevina vuosikymmeninä. On kuitenkin koko ajan pidettävä mielessä, että se mitä teemme nyt vaikuttaa tuleviin sukupolviin.

Tämä on perimmäinen ajatus kestävän kehityksen taustalla: se tarkoittaa, että täytämme tämänhetkiset tarpeemme mutta varmistamme samalla, että tulevat sukupolvet voivat täyttää omansa. Uskon, että näin on toimittava. Sen vuoksi aloimme Bosella tavoitella kestävää kehitystä. Siksi myös pidämme kiinni tästä lupauksesta.

Muiden yritysten tapaan Bosella on vastuu toimia kestävien periaatteiden ja käytäntöjen mukaisesti. Olemme mielestäni kehittyneet hienosti viimeisen vuoden aikana. Tijuanan tuotantolaitoksellamme saavutettiin tavoitteet vähentää energiankulutusta ja edistää yhteisön saamia hyötyjä. Työntekijäyhteisömme loi vapaaehtoisesti prosessin, jonka avulla voimme tunnistaa ja poistaa ympäristölle haitallisia aineita jo ennen siihen velvoittavia säädöksiä.

Muista saavutuksistamme voit lukea vuoden 2019 kestävän kehityksen raportistamme. Raportissa kuvattu työ ei olisi mahdollista ilman työntekijöidemme vastuullista toimintaa – nyt ja tulevaisuudessa. He ymmärtävät, että jokainen meistä voi saada aikaan muutoksen.

Olemme matkalla kestävään kehitykseen, jonka avulla maailmasta tulee parempi paikka elää. Odotan innolla, mitä kaikkea hyvää voimme tehdä tulevan vuoden aikana.

Ystävällisin terveisin
Phil Hess
Toimitusjohtaja

PALAA BOSEN KESTÄVÄN KEHITYKSEN STRATEGIAAN