Kaiuttimen käyttöönotto

Liittyy tuotteisiin:

Tarkista, että kaiutin on asennustilassa

Kaiutin on asennustilassa, kun valoympyrän ylä- ja alaosa palavat oranssina.

Oranssit valot ylä- ja alaosassa

Jos valoympyrän ylä- ja alaosa eivät pala oranssina:

Kytke kaiutin verkkovirtaan USB-C-johdon ja virtalähteen avulla.

Kytke kaiuttimeen virta painamalla virtapainiketta.

Paina äänenvoimakkuuden vähennys- ja toisto-/taukopainikkeita samanaikaisesti kuuden sekunnin ajan. Kun pidät painikkeita painettuna, valoympyrän sivut palavat valkoisena ja kasvavat.

Bose Music -sovelluksen lataaminen

Bose Music -sovelluksen avulla voit määrittää kaiuttimen ja ohjata sitä mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla. Tämän sovelluksen ansiosta laitteesi toimii kaiuttimen kaukosäätimenä. Voit suoratoistaa musiikkia, määrittää ja muuttaa esiasetuksia, lisätä musiikkipalveluita, kuunnella internet-radiokanavia, määrittää virtuaaliavustajan ja hallita kaiuttimen asetuksia.

Bose-tilin luominen tai aiemmin luodulle Bose-tilille kirjautuminen

Lataa ja asenna maksuton Bose Music -sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Jos sinulla ei ole Bose-tiliä, valitse Create Account (Luo tili) ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Jos sinulla jo on Bose-tili, napauta Log In (Kirjaudu sisään) ja anna käyttäjänimesi ja salasanasi.

Kaiuttimen lisääminen tilille ja verkkoon

Valitse kaiutin Add Product (Lisää tuote) -näytöstä. Jos määritettäviä tuotteita on useita, etsi oikea määritettävä tuote pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Huomautus: Jos et näe kaiutinta:

• Ota Bluetooth® käyttöön laitteessa, jossa sovellus on käynnissä.
  • Anna Bose Music -sovellukselle lupa käyttää Bluetooth-sijaintipalveluita.
  • Sulje muiden lähellä olevien laitteiden Bose Music -sovellus.
  • Lisää apua vianetsintään löytyy kohdasta Wi-Fi-verkkoon ei voi muodostaa yhteyttä.

Valitse Wi-Fi-verkko avattavasta luettelosta ja anna sen salasana. Huomautus: Jos et näe kotiverkkoasi, valitse Manually Enter Wi-Fi (Lisää Wi-Fi manuaalisesti). Lisää sitten verkon nimi, suojaustyyppi ja salasana.

Napauta Submit (Lähetä) ja odota, että kaiutin muodostaa yhteyden verkkoon.

Valitse kaiuttimelle nimi valitsemalla Custom Name (Mukautettu nimi).

Valitse, haluatko jakaa kaiuttimen muiden verkon käyttäjien kanssa. Lisätietoja on kohdassa Tuotteen jakotilan määrittäminen.

Napauta Save (Tallenna).

Musiikkipalvelujen lisääminen

Valitse lisättävä musiikkipalvelu:

• Jos sinulla on palvelussa tili, anna käyttäjänimesi ja salasanasi.
  • Jos sinulla ei ole palvelussa tiliä, luo uusi tili noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Kun palvelu on lisätty, voit lisätä toisen palvelun.

Virtuaaliavustajan käyttöönotto

Valitse virtuaaliavustaja, jota haluat käyttää:

• Jos sinulla on virtuaaliavustajatili, anna käyttäjänimesi ja salasanasi.
  • Jos sinulla ei ole virtuaaliavustajatiliä, luo uusi tili noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Huomautus: Äänikomentopalvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.