Tuotteen jakotilan määrittäminen

Jakamisen avulla muut saman Wi-Fi-verkon käyttäjät voivat hallita samoja Bose-tuotteita vaivattomasti omalla Bose Music -tilillään. Jakamisen avulla käyttäjät voivat

• kuunnella soittolistoja ja kanavia Bose Music -tiliinsä yhdistetyistä musiikkipalveluista
  • aloittaa tai keskeyttää toiston ja säätää äänenvoimakkuutta (jaetussa tuotteessa tai ryhmätuotteissa)
  • muokata tuoteasetuksia
  • poistaa virtuaaliavustajan ja luoda uuden virtuaaliavustajatilin
  • määrittää uusia esiasetuksia tai muokata jo määritettyjä esiasetuksia.

Huomautus: Vaikka ystävillä tai perheenjäsenillä ei olisi Bose Music -tiliä, he voivat toistaa musiikkia Bluetooth-yhteydellä tai Wi-Fi-toistoa tukevilla kolmannen osapuolen sovelluksilla.

Jakotilan muokkaaminen

Napauta Bose Music -sovelluksessa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Valitse tuote

Napauta tuotteen kuvaa oikeassa alakulmassa.

Valitse ensin Settings > Sharing (Asetukset > Jakaminen) ja määritä sitten sallitaanko käyttö muille verkon käyttäjille

Huomautus: Kun tuotteen jakaminen on poissa käytöstä, käyttäjät, jotka ovat lisänneet tuotteen tililleen jakamisen ollessa käytössä, voivat edelleen hallita tuotetta ja tehdä muutoksia. Uusia käyttäjiä ei voi kuitenkaan lisätä tuotteeseen, ennen kuin jakaminen otetaan uudelleen käyttöön. Jos haluat poistaa käyttöoikeuden kaikilta käyttäjiltä, jotka ovat lisänneet tuotteen tililleen, palauta järjestelmän tehdasasetukset, määritä asetukset uudelleen ja estä kysyttäessä tuotteen jakaminen.