90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bluetooth®-laitteen äänenlaatu on huono

Liittyy tuotteisiin:

  • Bluetooth®-äänisovitin

jos bose® bluetooth -äänisovittimeen liitetyn laitteen äänenlaatu on huono, toimi seuraavasti:

Varmista, että sovittimen ja äänentoistolaitteen välinen johto on ehjä ja kiinnitetty kunnolla. Jos mahdollista, kokeile käyttää toista johtoa.

jos bluetooth-laitteesi tai äänentoistolaite sisältää sävyalueen säätimiä (esim. basson ja diskantin säätimet) tai äänitehosteita (esim. tilaääni ja jälkikaiku), kytke säätimet pois päältä tai säädä niiden asetuksia.

bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. siirrä se lähemmäs sovitinta.

siirrä bluetooth-laite kauemmas sähkömagneettisia häiriöitä aiheuttavista laitteista, kuten toisesta bluetooth-laitteesta, langattomasta puhelimesta, mikroaaltouunista tai langattomasta reitittimestä.

jos bluetooth-laite on taskussasi, ota se pois sieltä ja varmista, ettei kehosi ole laitteen ja kaiuttimen välissä.

sulje bluetooth -laitteessa käytössä olevia sovelluksia. useiden sovelluksien käyttäminen samanaikaisesti voi haitata äänen lähettämistä. muiden kuin tärkeiden sovellusten sulkeminen voi parantaa äänenlaatua ja äänentoistoa.

kytke bluetooth-laitteen wi-fi®-yhteys pois päältä.

kokeile poistaabluetooth-laitteesi sovittimen laitepariluettelosta pitämällä sovittimen bluetooth-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan. painikkeen merkkivalo välähtää, kun poisto on suoritettu. parita laite ja sovitin uudestaan ja kokeile, onko äänenlaatu parantunut. lisätietoja laiteparin muodostamisesta on kohdassa pariliitoksen muodostaminen bluetooth-multimedialaitteeseen.

jos sinulla on vaikeuksia parittaa bluetooth-laitteesi sovittimen kanssa, katso lisäohjeita kohdasta sovittimesta ja bluetooth-laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.