Bluetooth®-laitteen äänenlaatu on huono

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

jos bose® bluetooth -äänisovittimeen liitetyn laitteen äänenlaatu on huono, toimi seuraavasti:

Varmista, että sovittimen ja äänentoistolaitteen välinen johto on ehjä ja kiinnitetty kunnolla. Jos mahdollista, kokeile käyttää toista johtoa.

jos bluetooth-laitteesi tai äänentoistolaite sisältää sävyalueen säätimiä (esim. basson ja diskantin säätimet) tai äänitehosteita (esim. tilaääni ja jälkikaiku), kytke säätimet pois päältä tai säädä niiden asetuksia.

bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. siirrä se lähemmäs sovitinta.

siirrä bluetooth-laite kauemmas sähkömagneettisia häiriöitä aiheuttavista laitteista, kuten toisesta bluetooth-laitteesta, langattomasta puhelimesta, mikroaaltouunista tai langattomasta reitittimestä.

jos bluetooth-laite on taskussasi, ota se pois sieltä ja varmista, ettei kehosi ole laitteen ja kaiuttimen välissä.

sulje bluetooth -laitteessa käytössä olevia sovelluksia. useiden sovelluksien käyttäminen samanaikaisesti voi haitata äänen lähettämistä. muiden kuin tärkeiden sovellusten sulkeminen voi parantaa äänenlaatua ja äänentoistoa.

kytke bluetooth-laitteen wi-fi®-yhteys pois päältä.

kokeile poistaabluetooth-laitteesi sovittimen laitepariluettelosta pitämällä sovittimen bluetooth-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan. painikkeen merkkivalo välähtää, kun poisto on suoritettu. parita laite ja sovitin uudestaan ja kokeile, onko äänenlaatu parantunut. lisätietoja laiteparin muodostamisesta on kohdassa pariliitoksen muodostaminen bluetooth-multimedialaitteeseen.

jos sinulla on vaikeuksia parittaa bluetooth-laitteesi sovittimen kanssa, katso lisäohjeita kohdasta sovittimesta ja bluetooth-laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.