Pariliitoksen muodostaminen Bluetooth®-multimedialaitteeseen

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

bluetooth®-multimedialaitteen ja bose®-tuotteen välille täytyy muodostaa pariliitos, jotta ne toimivat yhdessä. pariliitos muodostetaan seuraavasti:

• Paina sovittimen Bluetooth-painiketta, jotta laite kytkeytyy löydettävään tilaan. Kun tila on kytketty, Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

Huomautus: Kun sovitin kytketään virtalähteeseen ensimmäisen kerran, se menee automaattisesti löydettävään tilaan. Tämän merkiksi merkkivalo vilkkuu sinisenä.
  • Aseta yhdistettävä Bluetooth-laite sovittimen läheisyyteen.
  • Ota laitteen asetuksista Bluetooth käyttöön.
  • Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista Add a new device (Lisää uusi laite) tai Search for devices (Hae laitteita) ja odota, että laite tekee haun.
  • Valitse löydettyjen laitteiden luettelosta "Bose Bluetooth Audio".
  • Jos laite pyytää salasanaa tai PIN-koodia, syötä kenttään 0000.

Huomautus: Sovitin muistaa kahdeksan viimeksi yhdistettyä laitetta. Käynnistettäessä se etsii muististaan viimeisimmän yhdistettynä olleen laitteen ja yhdistää siihen.

Sovittimessa voi olla aktiivinen yhteys korkeintaan kolmeen laitteeseen kerrallaan. Lisätietoa on osiossa Monipisteyhteyden käyttäminen.