Sovittimesta ja Bluetooth®-laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

jos et onnistu muodostamaan laiteparia bluetooth-laitteesta ja bose®-tuotteesta, toimi seuraavasti:

• Varmista, että sovitin on löydettävissä. Paina sovittimen Bluetooth-painiketta. Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti sinisenä.
  • Varmista, että yhdistettävän laitteen Bluetooth-toiminto on käytössä.
  • Varmista, että Bose Bluetooth -sovitin on valittu laitteen laitepariluettelosta ja että laite on vahvistanut yhteyden.
  • Bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. Siirrä se lähemmäs sovitinta.
  • Jos mahdollista, katkaise virta kaikista lähellä olevista Bluetooth-laitteista tai poista niiden Bluetooth-toiminto käytöstä.
  • Varmista, että Bluetooth-laitteessa on A2DP (stereo Bluetooth) -profiili, joka sallii äänen lähettämisen Bose-sovittimeen. Voit tarkistaa tämän laitteen dokumentaatiosta.
  • Kun yhdistät sovittimen PC- tai Mac®-tietokoneeseen, valitse tietokoneen ääniasetusvalikosta äänilähteeksi Bose Bluetooth -sovitin. Yhdistäminen saatetaan joutua viimeistelemään toistamalla musiikkia. Katso tarkemmat ohjeet käyttöoppaasta tai ota yhteyttä valmistajaan.
  • Jos laite vaatii salasanan Bluetooth-yhteyden muodostamista varten, varmista, että olet antanut oikean salasanan. Jos et ole määrittänyt salasanaa, kokeile numerosarjaa 0000.
  • Jos laite ja sovitin on määritetty aiemmin laitepariksi, poista sovitin laitteen Bluetooth-asetuksissa olevasta laitepariluettelosta.
  • Laitepariasetukset voi poistaa pitämällä sovittimen Bluetooth-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan. Sovittimen merkkivalo välähtää valkoisena, kun asetukset on poistettu. Kaikki laitteet on määritettävä uudestaan laitepariksi.

lisätietoja laiteparin muodostamisesta on kohdassa laiteparin muodostaminen bluetooth-multimedialaitteen kanssa.