Bluetooth®-laitteesta ei kuulu ääntä

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

jos käytät bose® bluetooth -äänisovitinta etkä saa ääntä kuuluviin, toimi seuraavasti:

varmista, että sovittimesta äänentoistolaitteeseen kytkettävä johto on yhdistetty äänentoistolaitteen input-liitäntään. lisätietoja järjestelmän liitännöistä on kohdassa bluetooth-äänisovittimen käyttöönotto.

Jos äänentoistolaitteessa on useita tuloliitäntöjä (kuten kotiteatterivastaanottimessa), varmista, että vastaanottimessa on oikea tulo valittuna. Jos esimerkiksi sovitin on yhdistetty vastaanottimen AUX-liitäntään, varmista, että vastaanottimessa on AUX-tulo valittuna.

varmista, että bluetooth-laite toistaa ääntä.

varmista, että sekä bluetooth-laitteen että äänentoistolaitteen äänenvoimakkuus on riittävä ja että mykistystoiminto ei ole käytössä.

varmista, että bluetooth-laitteen ja sovittimen välillä on pariliitos. lisätietoja aiheesta on kohdassa laiteparin muodostaminen bluetooth-multimedialaitteen kanssa.

siirrä bluetooth-laite kauemmas sähkömagneettisia häiriöitä aiheuttavista laitteista, joita ovat esimerkiksi toinen bluetooth-laite, langaton puhelin, mikroaaltouuni tai langaton reititin.

kokeile poistaa sovitin laitteen bluetooth-asetuksissa olevasta laitepariluettelosta. laitepariasetukset voi poistaa pitämällä sovittimen bluetooth-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan. sovittimen merkkivalo välähtää valkoisena, kun asetukset on poistettu. muodosta laitepari uudestaan ja kokeile, toimiiko yhteys. lisätietoja aiheesta on kohdassa laiteparin muodostaminen bluetooth-multimedialaitteen kanssa.