90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bluetooth®-laitteesta ei kuulu ääntä

Liittyy tuotteisiin:

  • Bluetooth®-äänisovitin

jos käytät bose® bluetooth -äänisovitinta etkä saa ääntä kuuluviin, toimi seuraavasti:

varmista, että sovittimesta äänentoistolaitteeseen kytkettävä johto on yhdistetty äänentoistolaitteen input-liitäntään. lisätietoja järjestelmän liitännöistä on kohdassa bluetooth-äänisovittimen käyttöönotto.

Jos äänentoistolaitteessa on useita tuloliitäntöjä (kuten kotiteatterivastaanottimessa), varmista, että vastaanottimessa on oikea tulo valittuna. Jos esimerkiksi sovitin on yhdistetty vastaanottimen AUX-liitäntään, varmista, että vastaanottimessa on AUX-tulo valittuna.

varmista, että bluetooth-laite toistaa ääntä.

varmista, että sekä bluetooth-laitteen että äänentoistolaitteen äänenvoimakkuus on riittävä ja että mykistystoiminto ei ole käytössä.

varmista, että bluetooth-laitteen ja sovittimen välillä on pariliitos. lisätietoja aiheesta on kohdassa laiteparin muodostaminen bluetooth-multimedialaitteen kanssa.

siirrä bluetooth-laite kauemmas sähkömagneettisia häiriöitä aiheuttavista laitteista, joita ovat esimerkiksi toinen bluetooth-laite, langaton puhelin, mikroaaltouuni tai langaton reititin.

kokeile poistaa sovitin laitteen bluetooth-asetuksissa olevasta laitepariluettelosta. laitepariasetukset voi poistaa pitämällä sovittimen bluetooth-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan. sovittimen merkkivalo välähtää valkoisena, kun asetukset on poistettu. muodosta laitepari uudestaan ja kokeile, toimiiko yhteys. lisätietoja aiheesta on kohdassa laiteparin muodostaminen bluetooth-multimedialaitteen kanssa.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.