Bluetooth®-äänisovittimen käyttöönotto

Liittyy tuotteisiin:

• Bluetooth®-äänisovitin

bose® bluetooth -äänisovittimen käyttöönotto:

Etsi analoginen tai digitaalinen optinen tulo siitä laitteesta, johon sovitin on tarkoitus yhdistää.

yhdistä analoginen/optinen johto bluetooth-sovittimen analogisesta/digitaalisesta lähdöstä äänentoistolaitteen vastaavaan tuloon.

Jos käytät analogista liitäntää, voit käyttää myyntipakkaukseen sisältyvää 3,5 mm:n RCA-sovitinta ja myyntipakkaukseen sisältyvää 3,5 mm:n johtoa äänentoistolaitteisiin, joissa on vain RCA-tulo.

Jos käytät optista liitäntää, muista poistaa johdon suojatulpat ennen yhdistämistä.

Kytke sovitin virtalähteeseen myyntipakkaukseen sisältyvän USB-virtajohdon avulla.

paina sovittimen bluetooth-painiketta, jotta laite kytkeytyy löydettävään tilaan. kun tila on kytketty, bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.

Kun sovitin kytketään virtalähteeseen ensimmäisen kerran, se on automaattisesti löydettävässä tilassa ja merkkivalo vilkkuu sinisenä

ota bluetooth-lähdelaitteen bluetooth-toiminto käyttöön.

valitse laitteen bluetooth-asetuksista add a new device (lisää uusi laite) tai search for devices (hae laitteita) ja odota, että laite tekee haun.

valitse löydettyjen laitteiden luettelosta "bose bluetooth audio adapter", jolloin sovitin ja laite muodostavat laiteparin.

kytke äänentoistolaitteen virta päälle ja aloita musiikin toisto sen bluetooth-lähteestä.