Puhelun soittaminen ja puheluun vastaaminen Bluetooth®-laitteilla

varmista ennen kuin soitat puhelun tai vastaat puheluun, että kuulokkeiden ja puhelimen välillä on pariliitos. bluetooth®-merkkivalon pitäisi välähtää aina, kun puhelimen virran merkkivalo välähtää. jos näin ei tapahdu, lue lisäohjeita kohdasta pariliitos bluetooth®-laitteen kanssa. alla olevassa taulukossa on kuvattu, miten toimintoja voi hallita bluetooth®-painikkeen avulla:

Bluetooth®-merkkivalo

Bluetooth®-painike

puheluun vastaaminen:
paina lyhyesti bluetooth®-painiketta. kun saat puhelun, kuulokkeista kuuluu lyhyt piippaus.

saapuvan puhelun hylkääminen:
paina bluetooth®-painiketta kolmen sekunnin ajan. (toiminnon käytettävyys riippuu puhelimen ominaisuuksista.)

puhelun soittaminen:
valitse puhelinnumero puhelimestasi. puhelu yhdistyy automaattisesti kuulokkeisiin. if the phone has voice-activated dialing, press the bluetooth® function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painikettaja odota puhelimen ääniopasteita.

puhelun soittaminen äänikomentojen avulla:
paina bluetooth®-painiketta kerran. toiminto ei onnistu toisen puhelun tai saapuvan puhelun aikana. (toiminnon käytettävyys riippuu puhelimen ominaisuuksista.)

uudelleensoitto viimeksi valittuun numeroon:
paina bluetooth®-painiketta nopeasti kaksi kertaa peräkkäin. toiminto ei onnistu toisen puhelun tai saapuvan puhelun aikana. (toiminnon käytettävyys riippuu puhelimen ominaisuuksista.)

äänen siirtäminen matkapuhelimeen:
paina puhelun aikana bluetooth®-painiketta 3–4 sekunnin ajan. this transfers the audio to the mobile phone handset while the bluetoothjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painiketta®-yhteys pysyy aktiivisena.

puhelun lopettaminen:
paina lyhyesti bluetooth®-painiketta. kun puhelu on lopetettu, kuulokkeista kuuluu kaksi lyhyttä piippausta

Jos kuulokkeet ovat olleet yhdistettynä Intercom-järjestelmään puhelun aikana, puhelua voidaan jatkaa kuulokkeiden välityksellä, vaikka kuulokkeet olisi irrotettu Intercom-järjestelmästä. Tämä edellyttää, että ohjausyksikön paristojen varaus on riittävä. Jos automaattinen sammutus on käytössä, kuulokkeet sammuvat automaattisesti noin kolmen sekunnin kuluessa puhelun päättymisestä.

kuulokkeita voidaan käyttää ulkoisten äänilähteiden kuuntelemiseen tai puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen bluetooth®-järjestelmän avulla ilman, että ne on yhdistetty intercom-järjestelmään. tällöin kuitenkin automaattisen sammutuksen on oltava pois käytöstä, jotta kuulokkeet toimivat häiriöttä. lisätietoja automaattisesta sammutuksesta on kohdassa ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen.