UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen

Toimintokytkimillä ohjataan Auto Off -toimintoa sekä Intercom-äänivalintaa.

Vaihda toimintokytkinten asetuksia seuraavasti:

Avaa paristotila. Jos tarvitset apua, katso kohta Paristokotelo.

Jos paristot ovat paikoillaan, irrota ne. AUDIO- ja AUTO-OFF-kytkimet tulevat näkyviin.

Voit vaihtaa kytkimien asetusta siirtämällä kytkintä varovasti kynän tai pienen, tasapäisen ruuvitaltan avulla.

Seuraavassa on lueteltu kytkinten mahdolliset asetukset, oletusasetukset sekä tarkoitukset:

auto off -toiminto (on, off, oletus: on):
kun toiminto on käytössä, kuulokkeet sammuvat automaattisesti, kun ne ovat olleet käyttämättä 3–9 minuuttia. kun kuulokkeet on sammutettu, niiden acoustic noise cancelling® -tekniikka toimii edelleen, kunnes virtapainiketta pidetään painettuna vähintään sekunnin ajan.

mono-/stereoäänen valinta (mono, stereo, oletus: mono):
valitse monoääni, jos haluat intercom-monoäänijärjestelmän äänen kuuluvan kumpaankin korvaan. valitse stereoääni, kun kuulokkeet on kytketty intercom-stereoäänijärjestelmällä varustettuun lentokoneeseen.

Auto Off -toiminto

Auto Off -toiminto havaitsee, jos kuulokkeita ei käytetä, ja sammuttaa ne usean minuutin kuluttua. Näin virtaa ei kulu turhaan. Sammutukseen kuluva aika vaihtelee 3–9 minuutin välillä.

Kun kuulokkeita käytetään ainoastaan paristolla eikä niitä ole kytketty Intercom-järjestelmään, ne sammuvat jopa silloin, kun ääntä toistetaan ulkoisesta äänilähteestä.

jos kuulokkeet on irrotettu intercom-järjestelmästä ja puhelu on käynnissä, kuulokkeet sammuvat vasta noin kolme sekuntia puhelun päättymisen jälkeen (vain bluetooth®-yhteensopivat ohjausmoduulit).

Jos haluat käyttää kuulokkeita ulkoisten äänilähteiden kuuntelemiseen tai puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen ilman, että ne on liitetty Intercom-järjestelmään, suosittelemme Auto Off -toiminnon kytkemistä pois päältä. Näin kuulokkeet toimivat häiriöttä.